Jump to content
IGNORED

volite li 90te?

kim_philby

Recommended Posts

Posted
Остало је све завршило или у шпорету или бог зна гдје. Хвала, мама. angry.gif
moja mama mi je jednom pobacala kolekciju alan fordova (preko 100), jer "ih ne citam vise i samo skupljaju prasinu".
revija92zg4.jpg :D
moje! angry.gif
  • Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dunja

13

• kim_philby

11

• Miralem

9

• halloween

6

Posted
Ta ginekologinica se zvala nešto tipa Dr Papić, ali bila je i ona druga rubrika, više za ljubav a manje za ta bezobrazna pitanja, zvala se tipa Draga Evgenija ili tako nešto. To je stvarno bilo za umiranje od smeja u kombinaciji sa masivnim transferom neprijatnosti.
Da, da, Evgenija je rešavala životne dileme tipa "meni i drugarici se sviđa isti dečko". :D A dr Papić je u svakom broju odgovarala na najmanje jedno pitanje "Vodila sam ljubav sa dečkom i nismo koristili zaštitu, da li sam trudna?", mada je bilo i kreativnijih načina da se potencijalno zatrudni. Moj favorit je neka koja je pitala da li je zatrudnela kada je nje njen pas iznenada skočio na nju i ejakulirao po gaćicama, a ona od tad nema menstruaciju. :facepalm: Iskreno se nadam da je 80% tih pisama bilo loženje.
Saznade li se na kraju ko je Sindi iz Hupera?
Mislim da je Ivana Pataković bila najviše osumnjičena.
Posted
moje! angry.gif
znam da je tvoje, o objektu necenzurisanih mi mokrih snovaboze pa prepoznala sam :fantom:
Posted
Saznade li se na kraju ko je Sindi iz Hupera?
:lol:
pa valda neko iz porodice patakovic ;)
Reče Halvard Ivana, jel druga beše Dejana?Kako sam bila ljubormorna na tu Ivanu kad bi otišla na dodelu MTV nagrada i slikala se sa facama <_<. I onda maštala kako ću i ja tako 1 dana :s_d:
Da, da, Evgenija je rešavala životne dileme tipa "meni i drugarici se sviđa isti dečko". :D A dr Papić je u svakom broju odgovarala na najmanje jedno pitanje "Vodila sam ljubav sa dečkom i nismo koristili zaštitu, da li sam trudna?", mada je bilo i kreativnijih načina da se potencijalno zatrudni. Moj favorit je neka koja je pitala da li je zatrudnela kada je nje njen pas iznenada skočio na nju i ejakulirao po gaćicama, a ona od tad nema menstruaciju. :facepalm: Iskreno se nadam da je 80% tih pisama bilo loženje.
To smo i tad znali.A bilo je i dilema tipa "spavala sam sa dva dečka iste nedelje i mislim da sam trudna ali ne znam ko je otac" :isuse:
Posted
41787_259547420367_3373113_n.jpg
potpuno sam zaboravio :Hail: ima li neko sken? :D onaj lazic iz indeksovaca bese glavni? :unsure:
Posted

list sa najvecim u SRJ :Hail: :Dizlazili su i posle 2000.

Posted
:lol:Reče Halvard Ivana, jel druga beše Dejana?
Secam se jer se u Huperu insistiralo na tome. Deana, po chaletu al bez j.Svako ko je drzao do sebe u to vreme je posecivao babu u Predoru i zvao se Deana ili Diana.
Posted (edited)

Nisu 90-te donele RTV Reviju ali je RTV Revija 90-ih donela cudotvornu fotografiju Alana Cumka i to se reklamiralo na TV-u. Navodno buljis u fotografiju i bude ti bolje.Ne zaboravite da je to vreme kada jos uvek izlazi Politika Ekspres.PE je ostala u secanju po zlu zvakako, ali i po stalnim nagradnim igrama.1 kvalitetno "izvlacenje" nagrada Politike Ekspres 1991. - uzivajte:

Edited by Bane5
Posted

Alan Cumak je bio hit pre devedesetih <_<

Posted
Alan Cumak je bio hit pre devedesetih <_<
pobrkao si ga sa koljcickim ;)
Posted
Alan Cumak je bio hit pre devedesetih
tu je negde na ivici, ali se savrseno uklopio u 90-te
Posted

prva honorarna sljaka mi je bila u TV Reviji pocetkom devedesetih. Alan Cumak je bio hit krajem 80ih pocetkom rata je pao u zaborav <_<

Posted
prva honorarna sljaka mi je bila u TV Reviji pocetkom devedesetih. Alan Cumak je bio hit krajem 80ih pocetkom rata je pao u zaborav <_<
Yea right... Moja baba i dalje drži njegovu sliku pored kreveta. Ima skoro 90 i ne menja se negde od kad je slika pojavila. :ph34r: Nek mi je živa i zdrava...
Posted

Sexpress - časopis koji se čita jednom rukom:naughty:

Posted
Da sa onom forom da se slika drzi negde i da to leci SVE!!!Kako sam caleta zajebavao za to, u smislu gde je drustvo doslo...