Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gitare, gitaristi, numere

Featured Replies

1 hour ago, raskopcani said:

Ma meni ne smeta cak niti taj zlatni hardver..ima i on foru.. samo sto to poruzinavi brzo, to nije napravljeno da traje pa nakon godinu , dvije izgleda ofucano.

A sta sviras s tim gretschom, koji te žanr interesira i kroz šta ga tjeraš? ( mislim na pojacalo)

Ne volim zlato, osim na zubima. A i zato sto je taj premaz debljine 3 atoma i oguli se vrlo brzo, kao sto i sam znas.

Imao sam Fender strat i tele, Gibson studio LP, Gretsch Jet i Gretsch 5129, par akusticnih - Gretsch Rancher 5022CE i Taylor A12. Dva Vox AC4 i Fender Mustang 1 amps. Nekoliko pedala; OD, reverb, delay... Nemam vise pojma, zaboravio sam. Vecinu toga sam ili prodao ili poklonio. Sad imam telecaster koji sam obecao necaki koja je izrazila zelju da nauci svirati pa cu joj odnijeti iduci mjesec, a meni ostaje Mustang amp, jedna loop pedala i akusticni Taylor. Posto mi je od svega nekako najvise lezala 5129, razmisljam da opet pazarim slicno, eventualno pro-line model sa TVJ magnetima i opet neki tube Vox, male wataze za po kuci samo.

Hollow body Gretsch nije jedino za heavy metal shred type jer nije lako dokuciti upper register ali mene to ionako ne interesuje, ja sviram sa thumb picks.

• Replies 724
  • Views 59.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

10 hours ago, Seabass said:

Ne volim zlato, osim na zubima. A i zato sto je taj premaz debljine 3 atoma i oguli se vrlo brzo, kao sto i sam znas.

Imao sam Fender strat i tele, Gibson studio LP, Gretsch Jet i Gretsch 5129, par akusticnih - Gretsch Rancher 5022CE i Taylor A12. Dva Vox AC4 i Fender Mustang 1 amps. Nekoliko pedala; OD, reverb, delay... Nemam vise pojma, zaboravio sam. Vecinu toga sam ili prodao ili poklonio. Sad imam telecaster koji sam obecao necaki koja je izrazila zelju da nauci svirati pa cu joj odnijeti iduci mjesec, a meni ostaje Mustang amp, jedna loop pedala i akusticni Taylor. Posto mi je od svega nekako najvise lezala 5129, razmisljam da opet pazarim slicno, eventualno pro-line model sa TVJ magnetima i opet neki tube Vox, male wataze za po kuci samo.

Hollow body Gretsch nije jedino za heavy metal shred type jer nije lako dokuciti upper register ali mene to ionako ne

19 hours ago, Seabass said:

Hollow body Gretsch nije jedino za heavy metal shred type jer nije lako dokuciti upper register ali mene to ionako ne interesuje, ja sviram sa thumb picks.

Dakle penzija i kupujes si zlatni sat za 40 godina staža...neka

Eto ja da se pohvalim novim clanom obitelji

20260531_191831.jpg

6 minutes ago, raskopcani said:

Eto ja da se pohvalim novim clanom obitelji

20260531_191831.jpg

Ohoho, lepo, čestitam! Koji je model, Ectasy, Shiva...?

Gold finger 45