January 25Jan 25 Just now, raskopcani said:Razumjeli smo se, samo sto manje to je formula.Ovo je ok jednom u 2 godinePa to, i obavezno ulje posle toga. A pošto ulje i ne treba više od jednom na par godina, onda mu to dođe to...ulje može čak i ređe, sasvim je dovoljan znoj za podmazivanje drveta . Nego, ljudi su počeli da koriste ulja stalno, neki da bi potamnili fretboard, neki jer vole taj osećaj kad je džitra sveže nauljena, ali to može da napravi probleme.
January 25Jan 25 Ja sam dosta nemaran po principu cistoce, neka se prlja, svira, znoji...Onda jednom u 2 godine ih ispeglam i udri opet...nisam picajzlast, bitno je da ima zvuk, zice promjeniti kada zamutave, ostalo je dio folklora.Jedino sto sigurop cuva gitre odvanjskih utjecaja ,vlaga i vrucina je kofer.9vo.drugo drljaj prljaj brate, to je i urađeno za to...prolila se i piva i oznojilo i odvaljivalo cjele noci i opet volja nego kad sam je kupio
January 25Jan 25 Idemo dalje, Schecter SVSS Exotic, telo od crne limbe (Korina), wenge vrat, ebony fretboard i ostala ludila: Edited January 25Jan 25 by Rudolf Pingvinoglu
February 17Feb 17 Kakav lik https://x.com/HeritageMatterz/status/2023478474464518599?s=20 nešto neće da se embeduje, štetaipak pogledajte
February 18Feb 18 2 hours ago, duda said:Kakav likhttps://x.com/HeritageMatterz/status/2023478474464518599?s=20nešto neće da se embeduje, štetaipak pogledajteNaletim na njega redovno. ne znam da li je fejk ali je bas zanatlija. Ne svidja mi se to sto radi - ako nije fejk - no mlad je, pronaci ce se vec negdje do puke zarade prije svega.
February 18Feb 18 7 hours ago, kipo said:Naletim na njega redovno. ne znam da li je fejk ali je bas zanatlija. Ne svidja mi se to sto radi - ako nije fejk - no mlad je, pronaci ce se vec negdje do puke zarade prije svega.Da. Manirista. Ali da bi to uspeo treba i talenat.Nadam se da će evoluirati.
February 18Feb 18 Kent NishimuraVanserijski alentovan, 2003. godište... škola Tommy Emmanuela, ali je Kentov talent... milenijumski.Kad sam ga prvi put našao na jutjubu, mislio sam da je u pitanju AI... kad ono - jok, ne samo da je realan, nego već godinama održava i koncerte (oni koji su bili na koncertima kažu da uživo svira isto kao na jutjubu).Moj favorit (među mnogima):
February 25Feb 25 Klasična hevi balada do 5og minuta, a onda majstorstvo kakvo se retko čuje - Douglas Blair: Edited February 25Feb 25 by Rudolf Pingvinoglu
May 28May 28 Gretsch6119T Tennessee rose sa filtertron pickups. Za mene najljepsi model i nadam se pazariti jednu do kraja godine ako naleti dobra prilika.
May 30May 30 On 29. 5. 2026. at 15:21, Seabass said:Samo da nije zlatni hardware.Ma meni ne smeta cak niti taj zlatni hardver..ima i on foru.. samo sto to poruzinavi brzo, to nije napravljeno da traje pa nakon godinu , dvije izgleda ofucano.A sta sviras s tim gretschom, koji te žanr interesira i kroz šta ga tjeraš? ( mislim na pojacalo)