Jump to content

Community

Featured Replies

#sixseasonsandmovie

U odnosu na poslednju epizodu pre pauze, rejtinzi skocili za 43%. :Hail: Ako ne bude veceg pada, cetvrta sezona je 1 neminovnost.
43!!!!!!!! :Hail: :Hail: Nije fer da se ukine Community, stvarno. Bar četvrta sezona, da završe koledž i da se venčaju Džef i Brita i to je to.
43!!!!!!!! :Hail: :Hail: Nije fer da se ukine Community, stvarno. Bar četvrta sezona, da završe koledž i da se venčaju Džef i Brita i da se takodje vencaju Troy i Abed (prvo naravno da izadju iz plakara™) i to je to.
FTFY.

Nadam se četvrtoj sezoni kao i vi ali ova epizoda mi je bila totalno razočarenje.

Iako treća sezona stvarno nije na nivou prve dve, temeljito sam uživao u epizodi.Nedostajala mi je serija.
+ eanShvatio sam da bih vrlo voleo jos 1 sezonu Komjunitija. Samo da Chevi Chejs pozivi dovoljno dugo.
Samo da Chevi Chejs pozivi dovoljno dugo.
Mene je sablaznilo kada sam čitao, ali svi govore da je Chase drkadžija IRL i da uopšte nije zabavan tip. :blink:
  • Author

To je stara prica bas i gotovo sigurno istinita.

O da, tužno, ali izgleda i istinito :(

znači nije morao puno da glumi, samo da bude svoj :D

Mene je sablaznilo kada sam čitao, ali svi govore da je Chase drkadžija IRL i da uopšte nije zabavan tip. :blink:
kada je imao veče u frajers klabu roštiljanje je bilo oko njegovih finansija i navodnih kokainskih navika našta se žestoko nadrkao, a gotovo cela ekipa sa kojom je radio saturday night live nije želela da se pojavi

Edited by korindjar

Dobro, kontam da je to posledica toga što je praktično postao has-been (da nije bilo Komjunitija). Ili je možda uvek bio takav, ne znam :unsure:

• Author

Jos jedna "onako" epizoda, ali otkacio sam na Jeongov physical comedy. :Dedit: otmFs.gif

Edited by Calavera

Jos jedna "onako" epizoda
Јес'вала. Свако игра стереотип себе. Било ми мило да гледам, али се ниједном нисам насмејао. :(

pucajte mi u noge ali ja se zaista nadam da neće biti sledeće sezone pa da svi možemo ovde da se skupimo i pričamo o neverovatnoj nepravdi i da godinama kasnije stavljamo community na vr' liste 'serija ukinutih pre svog vremena'.nedavno sam gledao starije epizode i setio se nekada sjajnih (na momente veoma dirljivih) odnosa među likovima zbog kojih sam seriju i stavio u obaveznu watchlistu, a koji jednostavno više ne postoje jer se sve pretvorilo u usiljeni, brzo istrošeni gimmicky "meta-humor" i čekanje da vidimo koju pop referencu će parodirati u novoj epizodi. bojim se da je serija svoj peak već doživela a da će eventualna naredna sezona ličiti na dogodovštine grupe veoma simpatičnih drugara koji se super zabavljaju u trpezariji psihijatrijske bolnice.

• Author

Ima nesto u tom strahu od eventualnog pada kvaliteta. Meni bi recimo sve preko cetvrte sezone bilo mnogo, hocu da ih vidim kako diplomiraju i to mi je dosta. Stvarno nema razloga da ih pratimo i posle Greendalea.