Lrd Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Glumačka postava je tokom snimanja one naslovnice kukala da seriji treba podrška i blabla, a na svim kalendarima na koje sam naleteo, sledeća epizoda je "TBA". Ne razumem se nešto u politiku kuća, ali ovo me baš plaši. Nije mi jasno kako je tako odjednom rešeno da je ukidaju...
copkillah Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Xavier’s Community College for Gifted Mutants
kgmr Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 http://www.buzzfeed.com/jpmoore/community-cast-as-batman-villains
katamaran Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 (edited) Glumačka postava je tokom snimanja one naslovnice kukala da seriji treba podrška i blabla, a na svim kalendarima na koje sam naleteo, sledeća epizoda je "TBA". Ne razumem se nešto u politiku kuća, ali ovo me baš plaši. Nije mi jasno kako je tako odjednom rešeno da je ukidaju...Po onome sto sam ja procitao:- ostatak sezone ce izvesno biti emitovan (najverovatnije na prolece)- skoro sigurno nece biti sledece sezone :( Edited February 22, 2012 by katamaran
Lrd Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Po onome sto sam ja procitao:- ostatak sezone ce izvesno biti emitovan (najverovatnije na prolece)- skoro sigurno nece biti sledece sezone :(Tako je od novembra (ili kad je već prestalo). Nego, razmišljam, baš sam se otuđio od Communityja. Em mi treća sezona nije bila na nivou prethodne dve, em sam u međuvremenu pogledao Filadelfiju, Arrested Development, Louiea i upoznao se sa Modern Family, em sam nastavio da gledam druge sitkome koji su držali kvalitet. Radujem se naravno, ali nisam više toliki entuzijasta.
copkillah Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 - ostatak sezone ce izvesno biti emitovan (najverovatnije na prolece)a dva posta iznad i datum <_<
Lrd Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 a dva posta iznad i datum <_<Nema pravde za tebe. :(
korindjar Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 vreme je za kraj. suvišu su krenuli da riljaju po odnosima unutar grupe, nema više veselosti
Lrd Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=OrNiZya7dX4Gleda mi se stari Community. :(
Recommended Posts