Jump to content
IGNORED

Community

Calavera

Recommended Posts

Posted

Glumačka postava je tokom snimanja one naslovnice kukala da seriji treba podrška i blabla, a na svim kalendarima na koje sam naleteo, sledeća epizoda je "TBA". Ne razumem se nešto u politiku kuća, ali ovo me baš plaši. Nije mi jasno kako je tako odjednom rešeno da je ukidaju...

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Calavera

97

• Lrd

74

• gervasius twinkleminkleson

44

• copkillah

37

• 3 weeks later...
Posted

Jel bila ova? :D430882_10150506504831213_180780236212_9238899_1307274448_n.jpg

• 2 weeks later...
Posted (edited)
Glumačka postava je tokom snimanja one naslovnice kukala da seriji treba podrška i blabla, a na svim kalendarima na koje sam naleteo, sledeća epizoda je "TBA". Ne razumem se nešto u politiku kuća, ali ovo me baš plaši. Nije mi jasno kako je tako odjednom rešeno da je ukidaju...
Po onome sto sam ja procitao:- ostatak sezone ce izvesno biti emitovan (najverovatnije na prolece)- skoro sigurno nece biti sledece sezone :( Edited by katamaran
Posted
Po onome sto sam ja procitao:- ostatak sezone ce izvesno biti emitovan (najverovatnije na prolece)- skoro sigurno nece biti sledece sezone :(
Tako je od novembra (ili kad je već prestalo). Nego, razmišljam, baš sam se otuđio od Communityja. Em mi treća sezona nije bila na nivou prethodne dve, em sam u međuvremenu pogledao Filadelfiju, Arrested Development, Louiea i upoznao se sa Modern Family, em sam nastavio da gledam druge sitkome koji su držali kvalitet. Radujem se naravno, ali nisam više toliki entuzijasta.
Posted
- ostatak sezone ce izvesno biti emitovan (najverovatnije na prolece)
a dva posta iznad i datum <_<
Posted

vreme je za kraj. suvišu su krenuli da riljaju po odnosima unutar grupe, nema više veselosti