booyaka Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago @*edited by mod upravo sam gledao taj spisak i došao do zaključka iz prethodnog posta
kud u maglu Simoviću Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 27 minutes ago, Nikodije said: Bosiljčić kao neka malo lepša verzija Gayye zbunjeno baulja i ćarlija po nekom ostrvu, kumsaro šta je bre ovo? ne znam, rekoh sa sam odustao posle 15ak min. nije bilo titla u bioskopu rekao bih neko wanna be kafkijansko preseravanje
*edited by mod Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 minutes ago, booyaka said: @*edited by mod upravo sam gledao taj spisak i došao do zaključka iz prethodnog posta Izdao si Artiljero 2
kud u maglu Simoviću Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago krugovi i leto kada sam naučila da letim 1 1
Tsai Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 59 minutes ago, Milošica said: Koji su vam najbolji naši filmovi od 2010.? kelti pa tilva ros, da li ste videli ovu zenu, teret, moj jutarnji smeh, otac, bez, afterwater.. ovako iz glave.. ordinary people je 2009. od dokumentarnih 4 godine u 10 minuta, pejzazi otpora, taurunum boy, zivan pravi pank festival itditd Edited 23 hours ago by Tsai 1 1
Jimmy Kowalski Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 8 minutes ago, ultra plasticni said: Da li ste videli ovu ženu? Nisam je video.. 1
giuseppe Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Daleko da sam sve gledao, verovatno nisam ni desetinu - ali ovo mi se dopalo: Tilva Roš Neprijatelj Parada Klip Krugovi Teret Ajvar Moj jutarnji smeh Leto kada sam naučila da letim Usekovanje Za danas toliko 1
steins Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 3 hours ago, Frank Pembleton said: Možda ovde ima nekih razjašnjenja oko "Za danas toliko". Mislim da je malo pristrasno ali... 3 hours ago, Frank Pembleton said: Meni su ova dvojica toliko odvratni da se bojim da bi me slušanje odvojilo od sedme umetnosti zauvek. Pa dal su mogla da se pogode dva antipatičnija lika sa odbojnijim glasovima?
Fakundo Sava Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ovaj sada na žalost pokojni podcast Filmoholik me naložio da sa nestrpljenjem čekam film ali jbg prevelika očekivanja ... Ivana Vuković je supersimpa 1
ronin Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 3 hours ago, uini said: potpuno je u redu da ti se neki film ne dopada; meni se ne dopada pola opusa tarkovskog ili kurosave, znam da pojasnim i zbog cega, pojedinacno; ono sto nije okej je unizavati nesto, sto za xsfrj prilike ima iznad proseka scenario, reziju, fotografiju, glumu, pa je sve to djuture sklopljeno u jednu veoma korektnu celinu. ako nesto ne varim kod diskusije o xy umetnosti, to je nesposovnost ili nedostatak volje, da se baci 5aka necemu sto je ocigledno profi uradjeno, jer, pazi sad, ne prija uiniju ili nikodiju ili nekom trecem. daklem, film je objektivno dobar a subjektivno je kako kome prija, dok god razume a ne da se pljuje sporta infernetskog radi. Uz svo poštovanje burazere...Koji bre scenario? Jesi ozbiljan?
giuseppe Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Plakat završava film / no spoilers. Glogovac u epizodi, dal je poslednja ili tu nekud.
Recommended Posts