Jump to content
IGNORED

Srpski film

Corkscrew

Recommended Posts

Posted

su

On 5. 1. 2025. at 13:29, brusli said:

Da rezimiramo, rodio se novi zanr, Sumadijski hipsteraj.

sumadijski mumblecore

• +1 1
Posted (edited)

@Have_Fun sto palac dole, sta fali mumblecore-u? ovo je bas to, dramski, dijaloski, estetski i kako god hoces. 

ipak fali scenaristicke vjestine ali potpuno razumijem ljude koji vole ovaj film. 

uz sve, po njemu i reakcijama vidimo koliko srpskoj kinematografiji nedostaju nebeogradske price. mada sam skepticna koliko uopste dobijamo i beogradske.

inace sam fan mumblecore-a.

Edited by morgana
  • +1 1
Posted

Pogresno procitao.

Izvinjavam se.

• Vojvodo,serdare 1
Posted
5 hours ago, Milošica said:

Dobar je Ajvar.

Podseti me da ne uzimam preporuke za filmove od tebe

• Vojvodo,serdare 1
Posted
Just now, booyaka said:

Podseti me da ne uzimam preporuke za filmove od tebe

Važi buki.

• Hvala 1
Posted

Gledam Nečistu krv na javnom servisu, konstantno sevaju sise i dupeta. Koliko bolji film od onih besmislenih KG hipstera.

• Haha 2
Posted
On 6. 1. 2025. at 11:18, Eleniko said:

nisam kapirao da se po ovom filmu nije pokenjao sam ko je trčao za tramvajem

evo i kolega @beatakeshi tamo

mislio da je ovo neki hipsterski klasik, kao neki novi tilva roš samo bolji

Tilva Roš je dosta bolji. Bolji je i Moj jutarnji osmeh.

Ajvar je besmislen.

Posted

Anđela Jovanović je baš loša glumica, kao i sva ostala deca naših poznatih glumaca.

Posted

Mislio sam popodne da odmorim i odspavam, al sad vidim da u 16:50 ima Lazarev put sa Ivanom Bosiljčićem.

• Haha 3
Posted

to sam gledao u bioskopu

tj pokušao da gledam

izašao sam u 17. minutu iako sam jedva hodao, čak mi je i ta muka bila podnošljivija nego da gledam bosiljaru kako preglumljava

• Haha 1
Posted
On 5. 1. 2025. at 12:39, Nikodije said:

Nije samo Ćopi, i mnogi drugi su pričali da je film dobar. Zamalo da odem u bioskop to da gledam. Zato sam ga toliko i hejtovao™, proporcionalno potpuno neopravdanom hajpu koji se stvorio oko njega.

potpuno je u redu da ti se neki film ne dopada; meni se ne dopada pola opusa tarkovskog ili kurosave, znam da pojasnim i zbog cega, pojedinacno;

ono sto nije okej je unizavati nesto, sto za xsfrj prilike ima iznad proseka scenario, reziju, fotografiju, glumu, pa je sve to djuture sklopljeno u jednu veoma korektnu celinu.

ako nesto ne varim kod diskusije o xy umetnosti, to je nesposovnost ili nedostatak volje, da se baci 5aka necemu sto je ocigledno profi uradjeno, jer, pazi sad, ne prija uiniju ili nikodiju ili nekom trecem.

daklem, film je objektivno dobar a subjektivno je kako kome prija, dok god razume a ne da se pljuje sporta infernetskog radi.

• +1 1
Posted
41 minutes ago, Nikodije said:

Anđela Jovanović je baš loša glumica, kao i sva ostala deca naših poznatih glumaca.

Grozni su svi. Nekad su tu akademiju upisivala deca iz obicnog puka a danas izgleda moze samo ako si naslednik. Onda njihovi roditelji izlaze na televizorima i smatraju kako korupcija i negativna selekcija stete ovom drustvu...

• +1 3
Posted

Možda ovde ima nekih razjašnjenja oko "Za danas toliko". Mislim da je malo pristrasno ali...

Posted

Zaboravih da napišem oni su svo troje iz Kragujevca...