morgana Posted Monday at 15:09 Posted Monday at 15:09 su On 5. 1. 2025. at 13:29, brusli said: Da rezimiramo, rodio se novi zanr, Sumadijski hipsteraj. sumadijski mumblecore 1
morgana Posted Monday at 15:26 Posted Monday at 15:26 (edited) @Have_Fun sto palac dole, sta fali mumblecore-u? ovo je bas to, dramski, dijaloski, estetski i kako god hoces. ipak fali scenaristicke vjestine ali potpuno razumijem ljude koji vole ovaj film. uz sve, po njemu i reakcijama vidimo koliko srpskoj kinematografiji nedostaju nebeogradske price. mada sam skepticna koliko uopste dobijamo i beogradske. inace sam fan mumblecore-a. Edited Monday at 15:27 by morgana 1
booyaka Posted Monday at 15:54 Posted Monday at 15:54 5 hours ago, Milošica said: Dobar je Ajvar. Podseti me da ne uzimam preporuke za filmove od tebe 1
Milošica Posted Monday at 15:55 Posted Monday at 15:55 Just now, booyaka said: Podseti me da ne uzimam preporuke za filmove od tebe Važi buki. 1
Nikodije Posted yesterday at 12:41 Posted yesterday at 12:41 Gledam Nečistu krv na javnom servisu, konstantno sevaju sise i dupeta. Koliko bolji film od onih besmislenih KG hipstera. 2
*edited by mod Posted yesterday at 13:23 Posted yesterday at 13:23 On 6. 1. 2025. at 11:18, Eleniko said: nisam kapirao da se po ovom filmu nije pokenjao sam ko je trčao za tramvajem evo i kolega @beatakeshi tamo mislio da je ovo neki hipsterski klasik, kao neki novi tilva roš samo bolji Tilva Roš je dosta bolji. Bolji je i Moj jutarnji osmeh. Ajvar je besmislen.
Nikodije Posted yesterday at 13:45 Posted yesterday at 13:45 Anđela Jovanović je baš loša glumica, kao i sva ostala deca naših poznatih glumaca.
Nikodije Posted yesterday at 13:47 Posted yesterday at 13:47 Mislio sam popodne da odmorim i odspavam, al sad vidim da u 16:50 ima Lazarev put sa Ivanom Bosiljčićem. 3
kud u maglu Simoviću Posted yesterday at 13:56 Posted yesterday at 13:56 to sam gledao u bioskopu tj pokušao da gledam izašao sam u 17. minutu iako sam jedva hodao, čak mi je i ta muka bila podnošljivija nego da gledam bosiljaru kako preglumljava 1
uini Posted yesterday at 13:58 Posted yesterday at 13:58 On 5. 1. 2025. at 12:39, Nikodije said: Nije samo Ćopi, i mnogi drugi su pričali da je film dobar. Zamalo da odem u bioskop to da gledam. Zato sam ga toliko i hejtovao™, proporcionalno potpuno neopravdanom hajpu koji se stvorio oko njega. potpuno je u redu da ti se neki film ne dopada; meni se ne dopada pola opusa tarkovskog ili kurosave, znam da pojasnim i zbog cega, pojedinacno; ono sto nije okej je unizavati nesto, sto za xsfrj prilike ima iznad proseka scenario, reziju, fotografiju, glumu, pa je sve to djuture sklopljeno u jednu veoma korektnu celinu. ako nesto ne varim kod diskusije o xy umetnosti, to je nesposovnost ili nedostatak volje, da se baci 5aka necemu sto je ocigledno profi uradjeno, jer, pazi sad, ne prija uiniju ili nikodiju ili nekom trecem. daklem, film je objektivno dobar a subjektivno je kako kome prija, dok god razume a ne da se pljuje sporta infernetskog radi. 1
MocaVukotic Posted yesterday at 14:30 Posted yesterday at 14:30 41 minutes ago, Nikodije said: Anđela Jovanović je baš loša glumica, kao i sva ostala deca naših poznatih glumaca. Grozni su svi. Nekad su tu akademiju upisivala deca iz obicnog puka a danas izgleda moze samo ako si naslednik. Onda njihovi roditelji izlaze na televizorima i smatraju kako korupcija i negativna selekcija stete ovom drustvu... 3
Frank Pembleton Posted yesterday at 14:34 Posted yesterday at 14:34 Možda ovde ima nekih razjašnjenja oko "Za danas toliko". Mislim da je malo pristrasno ali...
Frank Pembleton Posted yesterday at 14:38 Posted yesterday at 14:38 Zaboravih da napišem oni su svo troje iz Kragujevca...
Recommended Posts