copkillah Posted Sunday at 11:54 Posted Sunday at 11:54 Just now, Eleniko said: ti nisi u skupini povlašćenih da koristiš te homofobne asocijacije, obriši da ti ne bi neko drugi to radio. Pozdravio te "ćopi" i rekao ti je da si slobodan da odskakućeš nazad u svoju rupu, poyy.
Popular Post Klara Posted Sunday at 11:56 Popular Post Posted Sunday at 11:56 Čovek kada gleda vas muškarce sa koliko žara se raspravljate, kako i oko čega, uopšte nije upitno zašto žene žive duže. 🫠 1 10 1
Eleniko Posted Sunday at 11:57 Posted Sunday at 11:57 2 minutes ago, copkillah said: Pozdravio te "ćopi" i rekao ti je da si slobodan da odskakućeš nazad u svoju rupu, poyy. nisi nikada nigde izrazio negodovanje što te se tako zove, ja jesam - i ti to zao kakav jesi i koristiš. bukvalno civilizacija za tebe propo.
copkillah Posted Sunday at 12:01 Posted Sunday at 12:01 2 minutes ago, Eleniko said: nisi nikada nigde izrazio negodovanje što te se tako zove, ja jesam - i ti to zao kakav jesi i koristiš. bukvalno civilizacija za tebe propo. Tapkaroš, idi kmeči moderaciji, poyy
booyaka Posted Sunday at 12:07 Posted Sunday at 12:07 Васа долази кући како би комплетирао састав Шаренаца: ту су брат Моца са својом ћерком Мартом, сестра Вишња и пас Кулиша. Одавно се нису окупили па су се ужелели једни других и све своје остале обавезе стављају под други степен приоритета. Међутим, изненада умире њихова учитељица глуме, Кика, код које су одрастали, од најстаријег Васе до Марте Nisam gledao, ali vrlo vrlo privlačan plot, prosto mami na gledanje... not
Nikodije Posted Sunday at 12:08 Posted Sunday at 12:08 6 minutes ago, copkillah said: Tapkaroš, idi kmeči moderaciji, poyy Glasom Džeja Ramadanovskog. Copkillah je zapravo hteo da nam preporuči "Nedelju" ali je pomešao filmove. 1
JozoMujica Posted Sunday at 12:10 Posted Sunday at 12:10 2 hours ago, Lezilebovich said: Dobar je Za danas toliko. Doduse, nije mi bas ni toliko smesan koliko se pise po kritikama, niti osecam te silbe valove emocija ( osim kad odu kod kumova, to je bogovski) Iz moje perspektive, jako je dobro sto ne glume beogradski glumci sa beogradskim akcentom Ali je zato akcenat toliko preforsiran da zvuči kao da se radnja odvija u Leskovcu a ne u Kragujevcu. Niko u Kragujevcu onako ne priča. Izdržao sam oko sat vremena, bilo je ili da zaspim ili da batalim.
copkillah Posted Sunday at 12:13 Posted Sunday at 12:13 1 minute ago, JozoMujica said: Ali je zato akcenat toliko preforsiran da zvuči kao da se radnja odvija u Leskovcu a ne u Kragujevcu. Niko u Kragujevcu onako ne priča. Svi glumci su iz Kragujevca, bukvalno. 4
JozoMujica Posted Sunday at 12:15 Posted Sunday at 12:15 1 minute ago, copkillah said: Svi glumci su iz Kragujevca, bukvalno. Jesu, ali ne pričaju onako kako inače pričaju, preglumljuju akcenat, posebno glavni ženski lik. U prvoj sceni kad muškarac i devojčica razgovaraju primeti se akcenat i bude kako treba i simpatično, čim se ona pojavila to više nije imalo veze sa kragujevačkim akcentom. Biliv mi, pričam i slušam 50+ godina. 1
brusli Posted Sunday at 12:15 Posted Sunday at 12:15 4 minutes ago, JozoMujica said: Ali je zato akcenat toliko preforsiran da zvuči kao da se radnja odvija u Leskovcu a ne u Kragujevcu. Niko u Kragujevcu onako ne priča. Izdržao sam oko sat vremena, bilo je ili da zaspim ili da batalim. Meni vise lici na Krusevacki akcenat.
Sludge Factory Posted Sunday at 12:17 Posted Sunday at 12:17 Just now, brusli said: Meni vise lici na Krusevacki akcenat. Ti izgleda nikad nisi cuo nikog iz Krusevca. Inace, akcenat jeste blago naglasen, ocigledno namerno, ali da, tako se prica u Kragujevcu, to je kraguJEVAcki. 3
brusli Posted Sunday at 12:20 Posted Sunday at 12:20 (edited) Imao sam na faksu kolegu iz KS, isto ovako je pricao, mozda malo vise akcenta. Ovi is KG su pricali skoro kao da su iz BG, vrlo slab akcenat. Edited Sunday at 12:24 by brusli
JozoMujica Posted Sunday at 12:23 Posted Sunday at 12:23 2 minutes ago, brusli said: Ovi is KG su pricali skoro kao da su iz BG, vrlo slab akcenat. Umemo mi da ga "poseljačimo", posebno u neoficijelnom razgovoru među svojima, ali ovoliko koliko se na tome insistira u filmu, teško.
giuseppe Posted Sunday at 12:24 Posted Sunday at 12:24 8 minutes ago, JozoMujica said: posebno glavni ženski lik. A dobro, ona je tu mezimica u porodici pored dva brata pa je to valjda iinterna fora i neko gugutanje, a pogotovo kad je klinka tu. 1
Recommended Posts