Filozof manijak Posted Sunday at 11:29 Posted Sunday at 11:29 Nisam gledo. A sad nešto totalno drugačije!
brusli Posted Sunday at 11:31 Posted Sunday at 11:31 Film je toliko nepretenciozan, da nema pretenziju ni da zabavi. 1
Eleniko Posted Sunday at 11:34 Posted Sunday at 11:34 @Nikodije sam si kriv, poverovao si ćopiju umesto da se informišeš kod ljudi od ukusa odgovori su još živopisniji... 1 1
brusli Posted Sunday at 11:39 Posted Sunday at 11:39 (edited) Mogao bi ja da snimim par komada ove nedelje, scenarista Nikodije. Mada scenario nam i ne treba, samo ukljucis kameru. Moze i serija za RTS, posle Dnevnika da ide. A onaj prequel je isto ovakav, samo depresivan ? Edited Sunday at 11:40 by brusli
Nikodije Posted Sunday at 11:39 Posted Sunday at 11:39 1 minute ago, Eleniko said: @Nikodije sam si kriv, poverovao si ćopiju umesto da se informišeš kod ljudi od ukusa odgovori su još živopisniji... Nije samo Ćopi, i mnogi drugi su pričali da je film dobar. Zamalo da odem u bioskop to da gledam. Zato sam ga toliko i hejtovao™, proporcionalno potpuno neopravdanom hajpu koji se stvorio oko njega. 1
levi Posted Sunday at 11:41 Posted Sunday at 11:41 4 hours ago, nenad said: mozda film i nije toliko los, samo mene ovakvi ljudi i u rl uzasavaju. iritantni ljudi žive svoje svakodnevne živote u kojima se ništa ne dešava, to je ok, svi to imamo u životu ponekad ali brate treba imati samopouzdanja da se snimi film o tome, svaka čast 2
copkillah Posted Sunday at 11:43 Posted Sunday at 11:43 8 minutes ago, Eleniko said: @Nikodije sam si kriv, poverovao si ćopiju umesto da se informišeš kod ljudi od ukusa odgovori su još živopisniji... kad već citiramo drugare
copkillah Posted Sunday at 11:47 Posted Sunday at 11:47 5 minutes ago, Lancia said: Jel ima seksanja u filmu? Nema, zato i gayya i Nikodije kmeče, ponadali se.
nenad Posted Sunday at 11:49 Posted Sunday at 11:49 3 minutes ago, levi said: iritantni ljudi žive svoje svakodnevne živote u kojima se ništa ne dešava, to je ok, svi to imamo u životu ponekad ali brate treba imati samopouzdanja da se snimi film o tome, svaka čast nisu samo iritantni, nego nekako njanjavi. kao da u svakoj sceni njih dvojica drze natpis "ja nisam odrastao covek" ovo je utisak iz prvih pola sata filma, mozda malo vise.
Eleniko Posted Sunday at 11:51 Posted Sunday at 11:51 3 minutes ago, copkillah said: Nema, zato i gayya i Nikodije kmeče, ponadali se. ti nisi u skupini povlašćenih da koristiš te homofobne asocijacije, obriši da ti ne bi neko drugi to radio. 1
Nikodije Posted Sunday at 11:53 Posted Sunday at 11:53 Bolje to nego da deli savete za zdraviji život
Recommended Posts