Jump to content
IGNORED

Srpski film

Corkscrew

Recommended Posts

Posted

"Munje opet"... Au, koliko je loše, neprijatno loše. Nije bilo potrebe za ovakvim nastavkom.

• +1 1
Posted

Vi stvarno hoćete da me odvratite od gledanja M2!

....shiit has hit the fan.

• +1 1
Posted

meni nije lose, ocekivao sam gore priznajem

Posted
On 1. 4. 2023. at 0:15, Tihajeza said:

Ima 3 andjela, ali nema mnogo veze sa prva dva dela, dao ime da proda koju kartu više.

Ja sam generacija kojoj su Andjeli (1) kultni film. Munje su odgledane jednom i ne sećam se ničega osim 4 glavna glumca i da je bila neka plavuša.

Mi nismo andjeli su za nasu generciju bili uvod u devedesete i adolescentsko doba dok su Munje optimistican uvod u mladolidersko post-Milosevic doba.

• +1 2
Posted (edited)

razmisljam ozbiljno da posle ovog izvadim si oko i to ovo na koje bolje vidim

Edited by ToniAdams
  • +1 1
  • Haha 3
Posted

Andjeli 2 mi je jos bio i OK, nije bogznasta ali nije ni tragicno los. Andjeli 3 veze nema sa 1 i 2, ustvari je vise Kako je propao rokentol 2 u koji su umesto Zelenog Zuba ugurali Andjela i Djavola da malo jasu na popularnosti fransize, i jeste tragicno los.

Posted
22 minutes ago, ToniAdams said:

A sto ce ti, ko da ces njime nisaniti?

• Haha 2
Posted

Film je pravljen za današnju omladinu, ako se ne sviđa starijima to je već dobar znak. :fantom:Eno ga i Milutin Petrović u spotu, sad me zanima da li se negde u ćošku Basara i dalje puca u venu.

• +1 1
Posted
48 minutes ago, Radoye said:

Andjeli 2 mi je jos bio i OK, nije bogznasta ali nije ni tragicno los. Andjeli 3 veze nema sa 1 i 2, ustvari je vise Kako je propao rokentol 2 u koji su umesto Zelenog Zuba ugurali Andjela i Djavola da malo jasu na popularnosti fransize, i jeste tragicno los.

Kako misliš Mi nismo anđeli 2 nije tragično loš?

• +1 2
  • Haha 2
Posted
2 hours ago, ToniAdams said:

Izdrzah celih 50 sekundi, bravo ja..dok saundtrek iz prvog filma, ne slusam nesto stratsveno, ali ne bih imao problem da sad ceo preslusam..

• +1 1
Posted
1 hour ago, ronin said:

Kako misliš Mi nismo anđeli 2 nije tragično loš?

Meni bogme jeste, cak i gori od trojke..hodajuca reklama za razne sponzore, humor iskljucivo zasnva na vulgarnostima i psovkama(kao Kursadzije sa  budzetom)

• +1 3
Posted
2 hours ago, ragasto said:

Film je pravljen za današnju omladinu, ako se ne sviđa starijima to je već dobar znak. :fantom:Eno ga i Milutin Petrović u spotu, sad me zanima da li se negde u ćošku Basara i dalje puca u venu.

Filmove za omladinu treba da prave mladi reditelji, a glavne uloge treba da igraju mladi glumci, a ne 50-godišnjaci. Ovako je ispao film ni za jedne ni za druge.

Na početku filma ima repriza žurke od prije 20 godina, sa otprilike istim likovima, samo 20-ak godina stariji. Tu su I Milutin, Basara, Debeli...

Tada film još uvijek obećava da će imati smisla. 

Zapravo, film obećava otprilike sve do dolaska u Beč.

Meni su Anđeli 3 čak i manje loši od Anđela 2. Možda i zato što od njih nisam ništa očekivao, nakon veoma lošeg drugog dijela.

Anđeli 2 su, sa druge strane, bili veliko razočarenje, sa bajatim i vulgarnim štosovima, najvećim ikad viđenim product placementom u domaćoj kinematofrafiji...

... A uz to se ispostavilo da su rimejk (plagijat?) američke tinejdžerske komedije Dalje ruke, ona je još mlada!

• +1 3
  • Hvala 1
Posted

Odgledaću ga, pa ću nešto detaljnije da napišem. Još mu dajem dobre šanse zato što na osnovu ovih odlomaka nisam ubeđen da je krš, a naročito ga ne bih ubacivao u koš sa nastavcima Anđela, ono je baš budalaština.

Kad reče product placement, sećam se da je i Dragojević tada u intervjuima pokušao da to odbrani, kao neka njegova borba protiv sponzora jer im je uzeo pare ali tako da to bude očigledno pa zato to ne treba brkati sa umetničkom stranom, trt mrt.:isuse:

@colonelo