Sludge Factory Posted August 17, 2022 Posted August 17, 2022 1 hour ago, msv said: Restaurirani Majstori, majstori na Novoj Hvala, premotao, morao sam da pustim po ko zna koji put. Kolko je genijalno, svaka recenica, saplitanje o itison, sve Ali ko je radio u kolektivu, malo vecem i malo duze, svaka rec u filmu boli. 4 1
Misko Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 Jel vidite? Sta god kazem, poklopi me..cudo od coveka 5
Milošica Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 "Auu kako montira" mi je mozda najjaci citat iz Markovicevog opusa
Milošica Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 Just now, Misko said: Ma ne bre, nego: Oooooo, Boze, Branaaaa Moze i to Meni svakako njegov najdrazi film.
MocaVukotic Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 @Milošica Nema sanse, taj je izraubovan mega giga, ima mnogo drugih manje poznatih a odlicnih Zamenice, pusti ruku! Pa sto ne kazes dovidjenja!? Budi malo sama sa sobom, misli o sebi, ljudi su u tvojim godinama dizali revolucije! Ove rado koristim 1
Jimmy Kowalski Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 1 hour ago, Misko said: Jel vidite? Sta god kazem, poklopi me..cudo od coveka Do sad sam na rende mogao Volvo da zaradim.. 2
Milošica Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 Just now, MocaVukotic said: @Milošica Nema sanse, taj je izraubovan mega giga, ima mnogo drugih manje poznatih a odlicnih Zamenice, pusti ruku! Pa sto ne kazes dovidjenja!? Budi malo sama sa sobom, misli o sebi, ljudi su u tvojim godinama dizali revolucije! Ove rado koristim A dobro, nisam bas ispratio da je izraubovan pa za mene kao da nije, s obzirom na moje godine
Misko Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 (edited) U tvojim godinama, ja sam ljudima u mojim godinama skidao kapu, i ljubio ruku, sram te bre bilo! Zilijen, drago mi je! Edited August 18, 2022 by Misko 1
Misko Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 6 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Do sad sam na rende mogao Volvo da zaradim.. Sta se nije osusilo???!!!!!!!
Sludge Factory Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 1 hour ago, Misko said: Jel vidite? Sta god kazem, poklopi me..cudo od coveka 6 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Do sad sam na rende mogao Volvo da zaradim.. - Ja sam pricala drugu o tvom zivotnom putu, kako si postao nastavnik. - Usrecio sam se! 1
Recommended Posts