August 17, 20222 yr 1 hour ago, msv said: Restaurirani Majstori, majstori na Novoj Hvala, premotao, morao sam da pustim po ko zna koji put. Kolko je genijalno, svaka recenica, saplitanje o itison, sve Ali ko je radio u kolektivu, malo vecem i malo duze, svaka rec u filmu boli.
August 18, 20222 yr Just now, Misko said: Ma ne bre, nego: Oooooo, Boze, Branaaaa Moze i to Meni svakako njegov najdrazi film.
August 18, 20222 yr @Milošica Nema sanse, taj je izraubovan mega giga, ima mnogo drugih manje poznatih a odlicnih Zamenice, pusti ruku! Pa sto ne kazes dovidjenja!? Budi malo sama sa sobom, misli o sebi, ljudi su u tvojim godinama dizali revolucije! Ove rado koristim
August 18, 20222 yr 1 hour ago, Misko said: Jel vidite? Sta god kazem, poklopi me..cudo od coveka Do sad sam na rende mogao Volvo da zaradim..
August 18, 20222 yr Just now, MocaVukotic said: @Milošica Nema sanse, taj je izraubovan mega giga, ima mnogo drugih manje poznatih a odlicnih Zamenice, pusti ruku! Pa sto ne kazes dovidjenja!? Budi malo sama sa sobom, misli o sebi, ljudi su u tvojim godinama dizali revolucije! Ove rado koristim A dobro, nisam bas ispratio da je izraubovan pa za mene kao da nije, s obzirom na moje godine
August 18, 20222 yr U tvojim godinama, ja sam ljudima u mojim godinama skidao kapu, i ljubio ruku, sram te bre bilo! Zilijen, drago mi je! Edited August 18, 20222 yr by Misko
August 18, 20222 yr 6 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Do sad sam na rende mogao Volvo da zaradim.. Sta se nije osusilo???!!!!!!!
August 18, 20222 yr 1 hour ago, Misko said: Jel vidite? Sta god kazem, poklopi me..cudo od coveka 6 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Do sad sam na rende mogao Volvo da zaradim.. - Ja sam pricala drugu o tvom zivotnom putu, kako si postao nastavnik. - Usrecio sam se!