Jimmy Kowalski Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 Pa realno kenja Bjela, ko da ce da crkne sto sirotinja gleda film za dz..
colonelo Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 O incidentu u Vinči je već snimljen tv film Ozračeni iz 1976. godine. https://sh.wikipedia.org/wiki/Ozračeni 3 2
herzika Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 bjela pliva u kesu.treba da osnuje filmsku GRAND produkciju
herzika Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 (edited) 20 minutes ago, msv said: https://www.rts.rs/page/magazine/sr/story/411/film-i-tv/4548918/srpski-cernobilj-nuklearni-incident-vinca-1958.html bice milena radulovic sa tri sise Edited October 13, 2021 by herzika 1 4
April Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 2 hours ago, colonelo said: O incidentu u Vinči je već snimljen tv film Ozračeni iz 1976. godine. https://sh.wikipedia.org/wiki/Ozračeni Bravo. I to odlična drama iz termina ponedeljkom u 20.00. Mislim da je to bila vrhunska priprema Goranu Markoviću za Variolu Veru. 1
ultra plasticni Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 Ja sam citao knjigu. Malo je ono suva
Haralampije Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 3 hours ago, herzika said: bice milena radulovic sa tri sise Mozda se pojavi i Bjela od metardevedest 4
herzika Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 hahah hoce da zaplase ljude a protiv toga ne mogu bukvalno nista.ja vise necu da gledam nista od bjele ni dzabe
Nikodije Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 Bjela kao Lars Urlih pre 20 godina, kada je poveo rat protiv interneta.
radisa Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 Pa postoje filmovi, domaci, kojih nema na netu... Nije nemoguce to sačuvati... Ali jeste jako teško...
Baldrick S. Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 Prica se da su namerno pustili film da se vrti po platformama da bi zaradili jos vise marketinskih poena pa onda zavrnuli slavinu. Mislim da trenutno nema osobe po balkanu i sire koji posle ove piratske "afere" nije cuo za film a skoro svi su ga sklonili sa potoka. Inace, 9 od 10 domacih filmova izadje po potocima tek kad im izadju DVDiji, retko koji procuri pre toga a i da procuri obicno procuri sa nekim zigom da je "kopija za ziri" ili tako nesto dok je Toma savrsena kopija, full film, bez zigova, 20 dana posle premijere i to jedna od najvecih producentskih kuca na Balkanu. aham. Inace, odgledao ga i ja. Ja narodnjake u zivotu nisam slusao, u kafanu idem kad nema muzike a ako treba da se nesto slusa onda su to ili starogradske ili nesto zvonkobogdanovsko...Film me vise tuk'o po mladosti, jer je moja baba (rodjena sestra mog dede) kod koje sam cesto isao leti konstantno vodila po banjama, domovima vojske da slusamo Tomu jer je zena bila zaljubljena u njega a kao istaknuti prvoborac je uvek dobijala karte u prvim redovima ili prvim astalima ako je kafana. Ako nisam na 10 koncerta Tome otisao kao klinac, tu je negde. Cenim da sam zbog pasivnog pusenja po kafanama zbog ovoga do svoje 13. godine vec tada imao pluca kao da sam vaistinu pusio 13 godina, jetra mi je od zutog ili crvenog soka vec tad bila kao u funkcionalnog alkoholicara a o pricama drugova iz NOB-a koje su se pricale za nasim stolom sam mogao da izdam barem 2 enciklopedije "Borbe u NOB-u, iz prve ruke. Ko je koliko puta poginuo od cega i kako i zbog cega ga je drug Tito oziveo". 5
Haralampije Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 49 minutes ago, radisa said: Pa postoje filmovi, domaci, kojih nema na netu... Nije nemoguce to sačuvati... Ali jeste jako teško... Kojih nema?
colonelo Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 Već se pisalo ovde o filmu Kao rani mraz Đorđa Balaševića, koga je nemoguće pogledati na bilo koji način, legalan ili nelegalan. Sličan slučaj je i sa filmom Spasite naše duše Slobodana Šijana. Ne znam koji su razlozi potpunog iščeznuća ovog filma.
radisa Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 1 hour ago, colonelo said: Već se pisalo ovde o filmu Kao rani mraz Đorđa Balaševića, koga je nemoguće pogledati na bilo koji način, legalan ili nelegalan. Postoji samo master kod Balaševića u kući, u sefu... Totalna debilana... 1
Recommended Posts