pantelia Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 (edited) Jedno glupo pitanje: Da li je Aleksandar Todorovic, najmladji sin iz Tesne Koze... ... ovaj u sredini, Aleksandar Todorovic Bekan koji se pojavljivao kod Brakusa? Edited February 5, 2017 by pantelia
gospa buba Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 (edited) daj bre kako? edip. stvarno igra neshto u tesnim kozama Edited February 5, 2017 by gospa buba
Parsons Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 ma kakvi, isto kao sto se prica da bozidar pavicevic longa igra skinnera u simpsonsima.
zema Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 onda je neki saljivdzija uredjivao njegovu stranu na vikipediji
Defunctus Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 (edited) Film o Obrenu Tesicu. Edited February 12, 2017 by Defunctus
Hella Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 sudeći po saundtreku izgleda da je neki sns projekat u pitanju
Frank Pembleton Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Ovo super izgledaJesi li gledao ceo "film" ? Mislim ovo je minut insert...
Defunctus Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 sudeći po saundtreku izgleda da je neki sns projekat u pitanju taj saundtrek je hipsterska fora. valjda ista ekipa stoji iza ovog filma koji ce biti na festu
mustang Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 meni se svidja kako izgleda....gledala bih.
Frank Pembleton Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 Insert super izgleda. Sigurno je da ni okolina inserta ne može biti baš jako loša.Može vrlo lako. Ne bi bilo prvi put.A nadam se da neće.
Leia Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Rekvijem za gospodju J. (2017) http://www.imdb.com/title/tt5207166/ Osim zbog poslovicno sjajne Mirjane Karanovic koja bi uspesno odglumila i drvo, ovaj se film moze komotno zaobici. Nekoliko simpaticnih fora, hajde i sinematografi je ok, i to je to. Ne znam kako da procesuiram neverovatnu kolicinu psovanja u filmu, ako je i do karikiranja likova brate mnogo je. Mogla se ta prica o sredovecnoj zeni izgubljenoj i samlevenoj tranzicijom i licnom tragedijom odraditi mnogo mnogo suptilnije, a da se opet prikaze sva ta okrutnost i bezizlaznost njene situacije. Ne mora se svaka frustracija likova manifestovati rafalom jezivog prostakluka. A tek neke patetike grozomorne... Zika Todorovic bi trebao dobiti neku nagradu za trash epizodnu ulogu. Sve u svemu nista narocito, do bezveze. A bas sam se radovala
Recommended Posts