October 2, 2025Oct 2 Only Fools and Horses actor Patrick Murray dies aged 68Co-star Sue Holderness, who played Marlene, says Patrick Murray will be "greatly missed".
October 6, 2025Oct 6 On 7. 5. 2024. at 11:31, Lord Stef said:Deka je bio generalno bolji i smesniji lik ali Albert i njegovo "vot iz jor nem " je jedna od stvari koja me ljudski nasmeje i posle 100 gledanjaPita me brat pre neki dan da li znam priču o Albertu, odnosno o glumcu koji ga je glumio.Koliko sam razumela lik je bio upper class bankar po zanimanju, onda to batalio i krenuo da glumi…
October 6, 2025Oct 6 21 minutes ago, pt 2.0 said:Pita me brat pre neki dan da li znam priču o Albertu, odnosno o glumcu koji ga je glumio.Koliko sam razumela lik je bio upper class bankar po zanimanju, onda to batalio i krenuo da glumi…da. tacno.slicno je i rowan atkinson zavrsio elektrotehniku, ali je vec posle godinu dana presao u glumacku profesiju
October 6, 2025Oct 6 Глумио је аматерски упоредо с банком али је тек у 50-им почео да се бави професионално глумом.
December 15, 2025Dec 15 Ako se dobro sećam, davno sam gledao neki dokumentarac, ovo je inspirisano istinitim događajem. Džonu Salivenu je otac ispričao, on je čini mi se bio električar (banderaš), da su radili neku bogatu kuću i nešto su opasno zajebali, ne znam da li je baš bilo ovako kao što je predstavljeno u seriji, ali su neki ljudi popili otkaze, nimalo prijatna situacija. Čak se i otac naljutio na sina Džona što je to stavio u seriju, ali kada je video epizodu, morao je da prizna da je ipak smešno, pa mu je oprostio.