Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

No image preview

Only Fools and Horses actor Patrick Murray dies aged 68

Co-star Sue Holderness, who played Marlene, says Patrick Murray will be "greatly missed".

• Replies 156
  • Views 20.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Da malo oživim temu...posle 12 godina    Odgledao sam sve epizode po redu, prvi put u životu. Kao i mnogi od nas ovde, odrastao sam uz Mućke, većinu epizoda držim u malom prstu, ali sve se g

• johan nagel
    johan nagel

• Mislim da smo mućke i spominjali na nekom od serijskih tema u poslednje vreme?   Meni su one ne samo najbolji sitcom već verovatno jedna od najboljih stvari ikad snimljenih. Za razliku od te

Posted Images

Koliko su dobre Mućke. Juče završih drugu sezonu.

On 7. 5. 2024. at 11:31, Lord Stef said:

Deka je bio generalno bolji i smesniji lik ali Albert i njegovo "vot iz jor nem :blink:" je jedna od stvari koja me ljudski nasmeje i posle 100 gledanja

Pita me brat pre neki dan da li znam priču o Albertu, odnosno o glumcu koji ga je glumio.

Koliko sam razumela lik je bio upper class bankar po zanimanju, onda to batalio i krenuo da glumi…

21 minutes ago, pt 2.0 said:

Pita me brat pre neki dan da li znam priču o Albertu, odnosno o glumcu koji ga je glumio.

Koliko sam razumela lik je bio upper class bankar po zanimanju, onda to batalio i krenuo da glumi…

da. tacno.

slicno je i rowan atkinson zavrsio elektrotehniku, ali je vec posle godinu dana presao u glumacku profesiju

Глумио је аматерски упоредо с банком али је тек у 50-им почео да се бави професионално глумом.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Ako se dobro sećam, davno sam gledao neki dokumentarac, ovo je inspirisano istinitim događajem. Džonu Salivenu je otac ispričao, on je čini mi se bio električar (banderaš), da su radili neku bogatu kuću i nešto su opasno zajebali, ne znam da li je baš bilo ovako kao što je predstavljeno u seriji, ali su neki ljudi popili otkaze, nimalo prijatna situacija. Čak se i otac naljutio na sina Džona što je to stavio u seriju, ali kada je video epizodu, morao je da prizna da je ipak smešno, pa mu je oprostio.