Indy Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 14 hours ago, kud u maglu Simoviću said: sopranos, wire, bb i bcs
Indy Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 31 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: bsc?! baba se ceslja?
pariah Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 sopranosi žica deadwood six feet under bb homicide: life on the streets mad men leftovers the bureau justified
Бруклинский Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 Juce je u prepodnevnom terminu na HBO 3 bila ona epizoda iz prve sezone kada Tony pretera sa kombinacijom prozac + lithium. Pa pocne da mu se prividja nova zgodna komsinica Isabella, koju ni manje ni vise tumaci jedna jedina Maria Grazia Cucinotta 1
ducca Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 (edited) Inače u prethodnim gledanjima nikad nisam primetio ili obratio pažnju, ali S3 Ep2 - ona u kojoj umire Livia, tokom epizode Toni dolazi kod nje kući da joj donese više ne znam ni šta i imaju neki dijalog gde nju uglavnom snimaju iza ledja ugao kamere, ili kad nešto priča to su one njene standardne I wish Im dead, i Whatever sa odmahivanjem ruke ali deluje neprirodno cela ta scena i njen lik - zapravo je Nancy Marchand to leto pre snimanja Sezone 3 umrla pa je Chase morao da izmeni dobar deo radnje te sezone (pošto je trebalo da se vrti oko onih kradenih avio karata i njenog potencijalnog svedočenja protiv Tonija), a tu scenu su snimili sa dublerkom kojoj su kompjuterski dodali Livijin lik i ubacili par njenih standardnih izjava kako bi napravili koliko je moguće da bude realistično pre nego što objave da je preminula. Možda i suvišno ali eto, ko bude gledao ponovo nek obrati pažnju. Inače bilo kakvi pollovi i pominjanje drugih serija na ovoj temi je svetogrdje. Apelujem da se sa tim prestane ili prebaci na neku drugu temu. Zahvaljujem. Edited August 5, 2020 by ducca 2
John Coltrane Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Livija Izgleda kao "hologram" u toj sceni. Inace otac Intintola je u pilotu bio neki drugi glumac.
Weenie Pooh Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 1 hour ago, John Coltrane said: Inace otac Intintola je u pilotu bio neki drugi glumac. Meni je i Gandolfini u pilotu delovao kao drugi glumac jer mi je stigao na red tek posle tamo negde pete-šeste sezone odgledane. Ne samo što je mlađi i mršaviji, nego je i čitav ton bio skroz drugačiji u poređenju sa kasnijim sezonama. Gledam ono kako juri po parku kolima i pokušava da potkači lika koji mu duguje pare u po bela dana, i teško mi da povežem da je ista serija u pitanju.
John Coltrane Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 47 minutes ago, Weenie Pooh said: Meni je i Gandolfini u pilotu delovao kao drugi glumac jer mi je stigao na red tek posle tamo negde pete-šeste sezone odgledane. Ne samo što je mlađi i mršaviji, nego je i čitav ton bio skroz drugačiji u poređenju sa kasnijim sezonama. Gledam ono kako juri po parku kolima i pokušava da potkači lika koji mu duguje pare u po bela dana, i teško mi da povežem da je ista serija u pitanju. Isti utisak. Cela atmosfera vuce na zajebanciju, kad sede ispred Centanisa i piju kafu ide neka muzikica pa krupan plan Pusija i Polija. Kao neka komedija. Kris ceka Emila Kolara da ga rokne i radi "kate" iz karatea
ducca Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 On 8.8.2020. at 11:41, Weenie Pooh said: Meni je i Gandolfini u pilotu delovao kao drugi glumac jer mi je stigao na red tek posle tamo negde pete-šeste sezone odgledane. Ne samo što je mlađi i mršaviji, nego je i čitav ton bio skroz drugačiji u poređenju sa kasnijim sezonama. Gledam ono kako juri po parku kolima i pokušava da potkači lika koji mu duguje pare u po bela dana, i teško mi da povežem da je ista serija u pitanju. Pilot je sniman 1997, ostatak sezone naredne godine, a emitovano 1999. Tako da Toni jeste u pilotu mladji i tanji upadljivo. Inače, tokom snimanja pilota Gandolfini je imao samo 36 godina, što mi je kad sam čuo podatak bio ozbiljan wtf momenat. (od Imperiolija aka Krisa je stariji nepunih 5 godina samo)
Recommended Posts