Jump to content

The Sopranos

127 members have voted

1. 1. Najjači lik u seriji vam je:

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Snapple, Cadillac, Mercedes, Toblerone, i onaj Billy Bass saran sto peva.  :laugh: Bila je i neka flasirana voda kad su onom Dejviju kockaru oteli biznis, Ramlosa? I onaj Armanjak, whatever happened there.

Ima sigurno jos mnogo, ovog sam se setio iz upecatljivih scena.  

Dosta rock/metal bendova - mnogo muzike iz Binga (Metallica, Papa Roach, Muse itd.), posteri u AJ-evoj sobi (Slipknot, Mudvayne, Murderdolls) i u onom Adrianinom klubu (Fear Factory). 

I naravno, centar cele price:

Spoiler

2-22-prozac.jpg?w=1600&h=1600&q=88&f=2b8

Uncle Ben's

Dajte pul Vajer/Sopranovi :fantom:

Evo prvi ne znam gdje bih stavio glas. Zato lagano te dvije ispred svih ostalih uz nekoliko praznih mjesta.

četiri, pa nekoliko praznih mesta

sopranos, wire, bb i leftovers

četiri, pa nekoliko praznih mesta
sopranos, wire, bb i leftovers
Umjesto Leftovers neka ide Homicide: Life on the street

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk

uh, to bi mi poslednje ispalo sa liste

Edited by kud u maglu Simoviću

Dosta rock/metal bendova - mnogo muzike iz Binga (Metallica, Papa Roach, Muse itd.), posteri u AJ-evoj sobi (Slipknot, Mudvayne, Murderdolls) i u onom Adrianinom klubu (Fear Factory). 

Aj to, u pitanju su poznati, mainstream izvođači. Mnogo veći mindfuck su posteri bendova Ulver, Nevermore, Rotting Christ, Moonspell i Stuck Mojo biggrin.png

8c7ee20fb29d1f7816620bea84d0088b.jpg

„Породица Сопрано“ често је у програму приказивала стварне производе разних брандова. Оваква пракса се у медијима назива прикривено оглашавање. Продуценти серије објашњавали су да приказивање стварних брендова у серији доприноси реалности, као и да никад нису примили хонорар за њихово појављивање у серији иако су се на екрану често појављивали брендови као што су Кока-кола, Пепси, Моторола, Нокија, Епл, Мерцедес, Лексус, Рејнџ Ровер и други.

Au da, Motorola ona na preklapanje sa vadjenjem antenice. Samo Dzoni Sek zna kako se javiti na telefon i kako uciniti pusenje pozitivnim.  

Niko nikada nije odradio plasiranje proizvoda u seriji bolje nego Baywatch, secam se da je u trecoj sezoni Pepsi bio podjednako zastupljen kao Pamela :D

7 hours ago, Milošica said:

Dajte pul Vajer/Sopranovi :fantom:

Sopranos ubedljivo prvi, Taboo na drugom mestu, Wire na trecem, Breaking Bad na cetvrtom, plus Gomorrah da zaokruzi Top 5 :sleep:

Sopranovi Žica pa Fargo

Homicide: Life on the Street

The Wire

Oz

The Sopranos

Edited by napadaj

Zica, Sopano, Justified. Moze tu i BoJack nege da se uglavi, ako primate animirane.

1.Carnivale

2.Žica

3.Sopranovi