Jump to content
IGNORED

The Sopranos

korindjar

127 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Mislim da su negde nju izglasali za najbolju. Inače ju je busemi rezirao. 

Posted
59 minutes ago, Meazza said:

U zadnjih deset godina se nisam toliko smejao kao gledajuci epizodu sa Krisom i Polijem u sumi.

Najjaca epizoda, mislim da sam vec pisao

Posted

I jel se pojavljuje opet onaj Rus do kraja ili sta?

Posted

sopranovi su kao najbolja riba na svetu i ti klimas glavom na sve sto kaze, ako ti kaze da usisas dnevnu sobu ti usisas ceo stan, pa onda odes kod komsije i usisas i njegov stan

zato je i moguce da situacija sa rusom ostane nerazresena, a da to ne bude bezveze 

Posted
I jel se pojavljuje opet onaj Rus do kraja ili sta?
Ne
Posted
22 minutes ago, Escalade said:

sopranovi su kao najbolja riba na svetu i ti klimas glavom na sve sto kaze, ako ti kaze da usisas dnevnu sobu ti usisas ceo stan, pa onda odes kod komsije i usisas i njegov stan

zato je i moguce da situacija sa rusom ostane nerazresena, a da to ne bude bezveze 

Meni je bogami bezveze. Bio sam siguran da ce Poli da najebe zbog toga.

Posted
10 hours ago, Plajvi said:

Ima i ona epizoda kad su se peglali protiv indijanaca na Columbus day. :laugh: Koliko licemerja, ironije, suptilnog humora zapravo ima u svemu, za razliku od 98% stvari koje sam ikada gledao, ovo ne da mogu, nego moram bezbroj puta. 

Ta epizoda je i za nas interesantna, jer uvredjena Carmela na dorucku prica kako je profa istorije A.J-ja na faksu rekao da bi se Kolumbu danas sudilo za zlocine kao onom Milosevicu u Hagu..

Posted

Poli, Dzunior i Ralfi su urnebesni. :laugh:

Posted

Poli iz perioda kad je mater smjestio u starački dom.

Posebno dobar mi bio u epizodi kad su se sklonili na Floridu i kad ga Toni umalo nije ubio na pecanju, Na brodu su i Poli traži pivo, Toni se dvoumi dok gleda u pivo i čekić.

Posted
23 hours ago, Plajvi said:

Ima i ona epizoda kad su se peglali protiv indijanaca na Columbus day. :laugh: Koliko licemerja, ironije, suptilnog humora zapravo ima u svemu, za razliku od 98% stvari koje sam ikada gledao, ovo ne da mogu, nego moram bezbroj puta. 

Ovde ralfi dominira...

• 4 weeks later...
Posted

@ToniAdams

Hvala za preporuku, odgledao sam ipak do kraja. Umetnicko delo par ekselans.

Posted

Naravno bre, nisam ni sumnjao :)