Jump to content

The Sopranos

127 members have voted

1. 1. Najjači lik u seriji vam je:

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Mislim da su negde nju izglasali za najbolju. Inače ju je busemi rezirao. 

59 minutes ago, Meazza said:

U zadnjih deset godina se nisam toliko smejao kao gledajuci epizodu sa Krisom i Polijem u sumi.

Najjaca epizoda, mislim da sam vec pisao

I jel se pojavljuje opet onaj Rus do kraja ili sta?

sopranovi su kao najbolja riba na svetu i ti klimas glavom na sve sto kaze, ako ti kaze da usisas dnevnu sobu ti usisas ceo stan, pa onda odes kod komsije i usisas i njegov stan

zato je i moguce da situacija sa rusom ostane nerazresena, a da to ne bude bezveze 

I jel se pojavljuje opet onaj Rus do kraja ili sta?
Ne
22 minutes ago, Escalade said:

sopranovi su kao najbolja riba na svetu i ti klimas glavom na sve sto kaze, ako ti kaze da usisas dnevnu sobu ti usisas ceo stan, pa onda odes kod komsije i usisas i njegov stan

zato je i moguce da situacija sa rusom ostane nerazresena, a da to ne bude bezveze 

Meni je bogami bezveze. Bio sam siguran da ce Poli da najebe zbog toga.

10 hours ago, Plajvi said:

Ima i ona epizoda kad su se peglali protiv indijanaca na Columbus day. :laugh: Koliko licemerja, ironije, suptilnog humora zapravo ima u svemu, za razliku od 98% stvari koje sam ikada gledao, ovo ne da mogu, nego moram bezbroj puta. 

Ta epizoda je i za nas interesantna, jer uvredjena Carmela na dorucku prica kako je profa istorije A.J-ja na faksu rekao da bi se Kolumbu danas sudilo za zlocine kao onom Milosevicu u Hagu..

Poli, Dzunior i Ralfi su urnebesni. :laugh:

Poli iz perioda kad je mater smjestio u starački dom.

Posebno dobar mi bio u epizodi kad su se sklonili na Floridu i kad ga Toni umalo nije ubio na pecanju, Na brodu su i Poli traži pivo, Toni se dvoumi dok gleda u pivo i čekić.

23 hours ago, Plajvi said:

Ima i ona epizoda kad su se peglali protiv indijanaca na Columbus day. :laugh: Koliko licemerja, ironije, suptilnog humora zapravo ima u svemu, za razliku od 98% stvari koje sam ikada gledao, ovo ne da mogu, nego moram bezbroj puta. 

Ovde ralfi dominira...

• 4 weeks later...

: ( rip

@ToniAdams

Hvala za preporuku, odgledao sam ipak do kraja. Umetnicko delo par ekselans.

Naravno bre, nisam ni sumnjao :)