May 2, 20195 yr 59 minutes ago, Meazza said: U zadnjih deset godina se nisam toliko smejao kao gledajuci epizodu sa Krisom i Polijem u sumi. Najjaca epizoda, mislim da sam vec pisao
May 2, 20195 yr sopranovi su kao najbolja riba na svetu i ti klimas glavom na sve sto kaze, ako ti kaze da usisas dnevnu sobu ti usisas ceo stan, pa onda odes kod komsije i usisas i njegov stan zato je i moguce da situacija sa rusom ostane nerazresena, a da to ne bude bezveze
May 2, 20195 yr 22 minutes ago, Escalade said: sopranovi su kao najbolja riba na svetu i ti klimas glavom na sve sto kaze, ako ti kaze da usisas dnevnu sobu ti usisas ceo stan, pa onda odes kod komsije i usisas i njegov stan zato je i moguce da situacija sa rusom ostane nerazresena, a da to ne bude bezveze Meni je bogami bezveze. Bio sam siguran da ce Poli da najebe zbog toga.
May 2, 20195 yr 10 hours ago, Plajvi said: Ima i ona epizoda kad su se peglali protiv indijanaca na Columbus day. Koliko licemerja, ironije, suptilnog humora zapravo ima u svemu, za razliku od 98% stvari koje sam ikada gledao, ovo ne da mogu, nego moram bezbroj puta. Ta epizoda je i za nas interesantna, jer uvredjena Carmela na dorucku prica kako je profa istorije A.J-ja na faksu rekao da bi se Kolumbu danas sudilo za zlocine kao onom Milosevicu u Hagu..
May 2, 20195 yr Poli iz perioda kad je mater smjestio u starački dom. Posebno dobar mi bio u epizodi kad su se sklonili na Floridu i kad ga Toni umalo nije ubio na pecanju, Na brodu su i Poli traži pivo, Toni se dvoumi dok gleda u pivo i čekić.
May 2, 20195 yr 23 hours ago, Plajvi said: Ima i ona epizoda kad su se peglali protiv indijanaca na Columbus day. Koliko licemerja, ironije, suptilnog humora zapravo ima u svemu, za razliku od 98% stvari koje sam ikada gledao, ovo ne da mogu, nego moram bezbroj puta. Ovde ralfi dominira...
May 29, 20195 yr Slucajno naidjoh... https://www.stereogum.com/2044621/the-alabama-3s-jake-black-has-died/obit/
June 7, 20195 yr @ToniAdams Hvala za preporuku, odgledao sam ipak do kraja. Umetnicko delo par ekselans.