John Coltrane Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Btw koja vam je bila "draza" Valentina ili Glorija (ili neka treca)?
keksi krem Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Btw koja vam je bila "draza" Valentina ili Glorija (ili neka treca)? Obe su bile super, mozda mi je Valentina za nijansu bila draza...mada super je bila i Tina, ali se pojavila samo u par epizoda...
Amelija Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 najbolja je Italijanka, a ni Glorija nije bila loša Valentina mi je nekako previše seljačka btw a Ruskinje, a Ruskinje?
John Coltrane Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Irina mi je , jos na kraju vjecnik bi iskaisan zbog nje. A tek sex sa onom drugom bez noge
scab Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 I, ajmo iznova... Did Tony die at the end of The Sopranos? "Just the fact and no interpretation. He shook his head 'no.' And he said simply, 'No he isn't.'"
Lrd Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Koga je više briga? Taj megahajp kojim su nas smarali svi živi, pa i na ovom forumu, odavno je odumro. Niko normalan više ne može da misli da su Sopranosi najbolja serija svih vremena ikad. Bilo-prošlo. Sopranosi imaju svoje mesto u istoriji, ali osim sentimentalne vrednosti, slabo tu šta ima za panteon.
Lrd Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Jedna od 2-3 svakako jeste. Diskutabilno. Jeste podložno diskusiji, ali se valjda slažemo da hajp od onomad ne stoji.
ljakse Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Naravno da je podložno, ne postoje parametri za ocenjivanje. Doduše, ne znam na koji hajp misliš.
Lrd Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Naravno da je podložno, ne postoje parametri za ocenjivanje. Doduše, ne znam na koji hajp misliš. Da ne jurim linkove, ali bila je masa ocena da su Sopranosi najbolja televizijska serija svih vremena u svakom pogledu. Prenosilo se to dobrano i na ovaj forum, ali se ne znam sada tačno ko i kako jer je bila promena nikova. Bio je korisnik Pussy Galore koja je to prenosila na sve strane, a bilo je i drugih. A što se tiče parametara, ne slažemo se. Mislim da postoje vrlo jasni parametri za procenu kvaliteta bilo kog umetničkog dela.
ljakse Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Postoje osnovni parametri kojima može da se razluči da li je serija dobra ili loša, ali ne znam kako se naučno može utvrditi koja je najbolja od recimo 5 dojajnih serija. To je sve lični ukus. Za hajp ne znam, ali ja generalno izbegavam praćenje zilotskih varijanti što se tiče filma, tevea i muzike, pa mi je verovatno zato i promakao. Ima Vasa ovde dobar post na tu temu o kinoteci, malopre sam ga video.
Weenie Pooh Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Ljakse je u pravu, nikakav egzaktni metod kojim bi poređao najbolje serije, filmove, ili šta već prosto ne postoji. Ljudi koji takve liste prave obično kombinuju lični utisak i generalnu popularnost (među kritikom ili među masom) da bi doneli odluku, a oba parametra su subjektivna.
Lrd Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Ljakse je u pravu, nikakav egzaktni metod kojim bi poređao najbolje serije, filmove, ili šta već prosto ne postoji. Ljudi koji takve liste prave obično kombinuju lični utisak i generalnu popularnost (među kritikom ili među masom) da bi doneli odluku, a oba parametra su subjektivna. Dakle, Revolution ili Sopranos je stvar ličnog utiska?
luba Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 ajd sad, ne terajte mak na konac. postoje neka egzaktna merila, ali i licni utisak. da njega nema, liste bi bile matematika. mada ne znam zasto pisem na ovom topiku, jos nisam odgledala poslednju sezonu.
Recommended Posts