Jump to content
IGNORED

Staaare pijace, pekare, dućani...

rajka

Recommended Posts

Posted (edited)
Ovo je potpuno genijalno. Dođeš posle čuku vremena bazanja po lavirintu na kasu, popiješ sladoled i okrepiš umorno tijelo.
mozes i na pocetku, ne moras na kraju :)a, da. ispred radnje kod prakinga ima i petting zoo. Edited by rajka
  • Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Lancia

31

• henrik larsson

30

• rajka

27

• Аврам Гојић

26

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Još genijalnije, prodaju ljudi već istopljen sladoled jer će i onako do kase da se istopi :Hail: Plus petting zoo ispred, da obrišeš ruke od sladoleda o nekog cuka.

Posted
Još genijalnije, prodaju ljudi već istopljen sladoled jer će i onako do kase da se istopi :Hail:
sto bi cekao do kase?! kad imas sladoled, jedes ga ^_^
Plus petting zoo ispred, da obrišeš ruke od sladoleda o nekog cuka.
u petting zoo nema cuka :huh:
Posted
Logicno, i ja posle kupovine volim da odem na lagani peting u zooloskom vrtu.
neki to vole pre, neki to vole posle, neki to sprijeda, neki to vole straga....nek nam zivi hiljadu smradova! :D
Posted
meni pijacu cini ponuda a ne (prevashodno) ambijent - sem ako nisam turista u barseloni a tamo je to spojeno - tako da mi je recimo ta pijacica kod kineza u bloku 70 totalni hit jer ima drugaciju ponudu od ostatka grada jer je vecim delom upravo namenjena kinezima. to u prevodu znaci da ima dosta zanimljivog povrca koje je nepoznato prosecnom srpskom konzumentu a po normalnim cenama posto kinez ima kobru u dzepu. tamo se kupuje korijander po 10x manjoj ceni nego kod domacih uzgajivaca zacinskog bilja, oni tanki duguljasti patlidzani, dugacka boranija, kineski zelenisi u rasponu od blitve (bok coj) do crvenog spanaca. ima povremeno i svezeg licija i onih kineskih kruski. ranije je bilo i onog belog luka sto nije kao nas nego je iz jednog komada. meni je to nekakva zanimljiva stvar u beogradu, sto ponuda nije bas skroz uniformna i sto odlazak na svaku ima svojih prednosti. na svakoj bukvalno ima neki razlog zasto tamo a ne negde drugde i to je super.
Блок 70 има пијацу? :unsure:
Posted

To je valjda onih nekoliko tezgi izmedju Maxija i kineza ...

Posted

@zorglub: kod Sime u Vojvode Stepe se ide po hleb, mada su mu i kifle do jaja. burek je osrednji.

Posted
Ma hejtujem nekog kvazi seljaka iz Ivanjice, koji prodaje krompir i luk, a od nedavno je počeo da nosi i šajkaču, kako bi bio seljačkiji.
pazi, to je prirodni fenomen - svaki krompir na kalenicu je ivanjicki i neprskan, isto kao sto je svaki paradajz domaci, iz (sa) uba. jedino nas malo jebu banane i avokado, ali velika je srbija, doakacemo i njima.ja ne bih nista dirao na kalenicu, jedino bih uveo kabine za presvlacenje i sminku. dodjes kao gospodin, navuces neki uflekani gunj, nacrtas brkove i dlake za neobrijanost i eto dozivljaja, prodajes ivanjicki krompir i ubski paradajz.
Posted

ali zato autenticni romi sa garderobom i fotoaparatima na kalenicu sisaju sve pijace do zemuna

Posted

Sedi u jednom zemunskom lokalu sa jos cetri pet musakrac i umesto o sportu zenama kolima pa i politici zaticem nas kako pricamo o nenadjebivom domatjem paradajizu. Mislim natrenutak kako je to apsurdno i preterano jelo se toga i po svetu blizem i daljem. Posle par dana odlazim na obliznju bojisnjicu izgradnje ljepseg i starije zemunskog pijaca pogodnog za omladinske sletov i kupujem dva kila zrelog domaceg paradajiza. Kod kuce ga degustiram uz ovciji beli sir i zakljucak je da se ne uvrede forumasica sladji je od pussy. Verovatno je isto i na drugim pijacama. Eto kad zateknete nase muskarce da pricaju o paradajizu bilo gde u svetu znajte da znaju zasto pricaju.

Posted
Sedi u jednom zemunskom lokalu sa jos cetri pet musakrac i umesto o sportu zenama kolima pa i politici zaticem nas kako pricamo o nenadjebivom domatjem paradajizu. Mislim natrenutak kako je to apsurdno i preterano jelo se toga i po svetu blizem i daljem. Posle par dana odlazim na obliznju bojisnjicu izgradnje ljepseg i starije zemunskog pijaca pogodnog za omladinske sletov i kupujem dva kila zrelog domaceg paradajiza. Kod kuce ga degustiram uz ovciji beli sir i zakljucak je da se ne uvrede forumasica sladji je od pussy. Verovatno je isto i na drugim pijacama. Eto kad zateknete nase muskarce da pricaju o paradajizu bilo gde u svetu znajte da znaju zasto pricaju.
a miris i aroma sira? takodje isto ko pussy?
Posted
a miris i aroma sira? takodje isto ko pussy?
Nije isti sladzi. Hombre ne secam se nijedne uporedive sa sirom.