Eleniko Posted March 21 Posted March 21 4 hours ago, Milosh76 said: I dok vi pricate o AMSS, meni na FB izlazi reklama https://webshop.amss.org.rs/index_m.php?fbclid=IwAR2LaC4N9RlZbrYrc4IZh67VDisiRONV58-OlvEJybrzfIRtiPDqRyTs4Ck_aem_AdCVTwVCoF1CknG8YlDATm9efDE-1LjVWL-A8Jv3bNZHM1Q43Q3Rb3jiggVii8TgGAtxH45NJrvoCJ6JT3pYRMXB E pa bravo, taman si me podsetio da mi sutra ističe godišnje članstvo, upravo sam završio po ovoj ceni. Meni AMSS oduvek šljaka dobro, naplatim ga kroz neko šlepovanje do vulkanizera ili električara, barem je do sada bilo tako. U inostranstvu /Smakedonija/ su mi jednom menjali točak za rezervni, ne zato što ne umem nego zato što su bili zapekli šrafovi, nas dvojica smo skakali po krstastom ključu a on ni da mrdne. Jednom u Bgd su mi na buster upalili auto jer sam bio ostavio neki potrošač uključen što mi je ispraznilo akumulator. Sve u svemu za 2300 godišnje sa inostranstvom, no brainer. Vozzi je bio problematičan jer nisu uvek mogli da ispune to našta su pristali kad su ti prodavali članarinu. Mnogo se pisalo o tome. Naslućujem da su ih neki tužili i onda im se više isplatilo da zatvore firmu nego da plaćaju odštetu po nizu osnova. 2 1 1
MeanM@ Posted March 23 Posted March 23 On 28. 2. 2024. at 22:25, Mr.Mxyzptlk said: zasto je mali servis za mazdu 32000. jesu li oni normalni jbt. 29500! Na 45k km. Aj to. Al mesec dana nakon servisa krece da škripi pločica napred desno. Raspitam se, vidim da je to ugradjeni mehanizam da upozorava na istrosenost. Zakazem kod ovog lika na Slanackom putu, bivsi majstor u zvanicnom, sa nekim sertifikatima. Zamena prednjih dodje oko 10k. U dipemu vrv 20 celih. Aj sve, al da ne prokomentarisu i napisu u izvestaju da su pri kraju. Sto je i ocekivano na 40-50kkm. Bas raspad. Izasao iz garancije, tesko ce nas videti opet. Kasko i sl nedajboze
salerokada Posted April 2 Posted April 2 Da li ste naručivali neke delove na aliexpress-u za auto? Konkretno plastika za zadnju maglenku. Pitam jer pokušavam da pronađem i samo dobijam led svetla i sijalice. Ne znam šta da pretražim da bih dobio baš plastiku.
Valk Posted April 2 Posted April 2 Ja sam na Silux kupila katadiopter kad mi ga neko bio drpio, to ti je ko Ali. Vidi imaju li oni, ako ništa lakše ćeš da vratiš ako ti ne odgovara. 1
Zli Gli Posted April 3 Posted April 3 Sikux je ok za svasta, Yu Lucas mislim jos jaci jer ne rade autodelove nego bas samo karoseriju, mnogo vecih i manjih radnji za prodaju autodelova uzima preko njih. Ta plastika maglenke bi trebala biti bas jeftina. 2
nesha taxista Posted April 17 Posted April 17 Meni za sada Astra završava posao. Ta slanja samo ako baš moram.
Tpojka Posted April 17 Posted April 17 Iz Švedske mi stigao set ulje /filter/dihtung brže nego ovde što su mi isporučili nešto.
Milosh76 Posted April 27 Posted April 27 Perionica na NBG/Zemun, preporuka? Unutrasnje i spoljno pranje...
kud u maglu Simoviću Posted April 27 Posted April 27 (edited) ja perem u 70om u gandijevoj ka savi prve četvorospratnice, al to mi odgovara jel mogu da ostavim auto i po par sati inače ga ja kad imam vremena omlatim na samouslužnoj kod radničkog nb, ili četke u merkatoru ili na omv-u e znam da mi je svojemremeno hvaljen i steva majami u džona kenedija(da onaj krimos što je držao fudbalere) Edited April 27 by kud u maglu Simoviću 1
ZokiAsov Posted April 28 Posted April 28 14 hours ago, Milosh76 said: Perionica na NBG/Zemun, preporuka? Unutrasnje i spoljno pranje... Majami sto kums rece imas jednu i u prve pruge na retenziji. Majami mora da se zakaze, kod ovih drugih ne mora. Otisli su malo u kurac sa cenama, a i lutrija je kako ce ga oprati, tako da ja volim sam da operem na samousluznoj spolja, pa onda kuci natenane opsesivno kompulzivno iznutra 1
kud u maglu Simoviću Posted April 28 Posted April 28 malo ga više nalickaju unutra, mažu gume i felne i možda još nešto(plus je cena viša za suv vozila) danas sam ga oprao posle one govnjive kiše, i baš peru dobro bio sam u 13:30, rekao mi je da je auto gotov u 17, što mi nije predstavljalo problem
Recommended Posts