Grunf Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 On 8.4.2022. at 23:08, kud u maglu Simoviću said: probao ono “lasersko” pranje kod petoševića za 500 kinti 6min, bolje i od četki i od puškaranja rabiću uslugu i dalje probao danas, sasvim ok. pridruzujem se kumsovim preporukama
autsajder Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 Ispred Petoševića nedavno parkirana tri Nissana GT-R, od kojih je crveni bio Tomi Kaira. Šta sve tu ima - perionica, pečenjara, kafić, štamparija novca?
kud u maglu Simoviću Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 ja sam zbog toga i prestao da ih posećujem, al mimo toga nikada nisam imao zamerku na uslugu
nesha taxista Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 On 9.4.2022. at 9:37, radisa said: Jbt, ja tamo sipam gorivo poslednjih 5 godina, na pamet mi ne bi palo da se to zove piramida... Jedno kratko vreme se pumpa zvala tako. Posle je promenila par vlasnika do ovog sadašnjeg Mola, Ostalo prvo ime u glavi, kao recimo što kažemo Lutrija za mesto gde ona više nije bar 15 godina. Neki još uvek onaj Simpo zovu Kokra iako to nije još od osamdesetih.
radisa Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 1 minute ago, nesha taxista said: Jedno kratko vreme se pumpa zvala tako. Posle je promenila par vlasnika do ovog sadašnjeg Mola, Ostalo prvo ime u glavi, kao recimo što kažemo Lutrija za mesto gde ona više nije bar 15 godina. Neki još uvek onaj Simpo zovu Kokra iako to nije još od osamdesetih. I ja kažem i Kokra i Lutrija i Nork... Čak mi se omakne i Stoteks... Ali Piramida, nikad... 1
Ras Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 Juče mi je bio zakazan tehnički (registracija). Ustanem na vreme, na parkingu još jednom isproveravam sva svetla, odvezem se do perionice, operem auto, pa odmah zatim na lokaciju za tehnički. Na liniji mi nije radila čitava zadnja leva grupa svetla, sa sve tri sijalice izgorele!? Zamenio, pa obrnuo još jedan krug.
kyrre Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 I ja kažem i Kokra i Lutrija i Nork... Čak mi se omakne i Stoteks... Ali Piramida, nikad...Kad ja nekom objašnjavam gde je kuglana Žabac: kod Kokre, kod Simpa, preko puta Tunela Jevtinoće Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
radisa Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 2 minutes ago, kyrre said: Kad ja nekom objašnjavam gde je kuglana Žabac: kod Kokre, kod Simpa, preko puta Tunela Jevtinoće Sent from my RNE-L21 using Tapatalk To...
maheem Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 Nisam bio u njoj al veoma mi je privlačno ime kafane Rotkvica u tom kraju.
nesha taxista Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 Problem sa svim četkastim i laserskim perionicama je u tome što pragovi sa unutrašnje strane uglavnom ostanu neoprani pa se može desiti da kad ulazite u kola isprljate pantalone.
Zli Gli Posted April 23, 2022 Posted April 23, 2022 Glupo pitanje. U ponedeljak sam krenuo autoputem iz SM do nekog carinskog skladista pre BG ali na pola puta mi je Kuga pocela da trese, nesto na trapu ili tocku se sjebalo pa sam parkirao pored puta i zvao druga s prikolicom da dodje po mene. Natovarili smo Kugu ali prilikom izlaska sa naplatne nisam platio putarinu za Kugu, samo za taj auto kojim je vukao prikolicu. Da li moze da bude problem sto sam usao na autoput i uzeo karticu a nisam izasao tj. platio? Sent from my M2012K11G using Tapatalk
renne Posted April 23, 2022 Posted April 23, 2022 Može, i biće, mora se platiti putarina u roku od 24h
Zli Gli Posted April 23, 2022 Posted April 23, 2022 Pa sta da radim sad? Sent from my M2012K11G using Tapatalk
Recommended Posts