Filozof manijak Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 Kako su vas navatali za prolaz kroz crveno? Kamerom kasnije, ili na licu mesta?
Milosh76 Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 19 minutes ago, Filozof manijak said: Kamerom kasnije, ili na licu mesta? Kamera, dobijes 4 slike i pratecu prijavu.
radisa Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 6 minutes ago, Milosh76 said: Prekrsaj 12.6. postar bio juce. Ok, jasam pre 2.5 meseca prošao kroz crveno na raskrsnici pored MUP-a u NS, nedelja popodne , nigde nikog, mozak mi se isključio, neverovatno, shvatio sam tek kad sam prošao šta sma uradio...Nije stiglo ništa... Nadam se da ni neće...
Filozof manijak Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 Mislim da neće. upravo sam jutros prisustvovao otpakivanju kamera koje će moći da čitaju tablice na kolima. Upitao sam nedležne da li taj automatski sistem kažnjavanja radi u N. Sadu, dobio sam odgovor - NE. Tj, sistem je postavljen, ali da bi ti stigla kazna mora operater ručno da te notira, skine slike i pošalje čestitku. Jedino mi nije jasno na čiji podsticaj to operater radi. Tako da, mislim da možeš odahnuti. 1
Milosh76 Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 Zuto je crveno, mada mislim da je manja kazna.Ukratko, moram pismeno da izjavim da sam ja vozio auto i posaljem pismo u Suboticu, pa kad mi stigne poziv od suda, da sa tim odem u Kraljice Jelene 9 u Rakovici da napravim sporazum priznanju krivice.
Valk Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 Meni se desi da ne primetim da zeleno trepće pa produžim kroz semafor i u trenutku prolaska skontam da se prebacio na žuto. Moram da obratim više pažnje na to.
Peter Fan Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 jebo vas patak, sad ste me prestrasili i premotavam film u glavi gdje sam sve prosao na treptece zeleno / frisko upaljeno zuto :-( 1 1
Hamlet Strašni Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 44 minutes ago, Valkyrie said: Meni se desi da ne primetim da zeleno trepće pa produžim kroz semafor i u trenutku prolaska skontam da se prebacio na žuto. Moram da obratim više pažnje na to. А може и неко да призна кривицу за тебе… Ко има возачку а не вози…
Valk Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 Wanna? Pa jedino majka da to uradi ali nikad joj ne bih tražila tako nešto. 1
Grunf Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 17 hours ago, Uskebasi said: Ima li neki način da se fabrička navigacija na Renou ažurira nekim pristojnim mapama? Vidim da ima nekih programa koji omogućavaju da se ubacuju mape po želji, ali ne znam koliko su funkcionalni i može li nešto da se sjebe tako. ja bih probao kod ovih: https://www.facebook.com/mapezanavigaciju 1
foto Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 12 hours ago, Hamlet Strašni said: А може и неко да призна кривицу за тебе… Ко има возачку а не вози… vrlo cesta pojava. jedan razlog vise da starije clanove porodice treba terati da produzavaju vozacku dokle god mogu. takodje, zgodno je imati i vise takvih clanova kojima vozacka nije neophodna da bi mogli da se rotiraju.
radisa Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 3 hours ago, foto said: vrlo cesta pojava. jedan razlog vise da starije clanove porodice treba terati da produzavaju vozacku dokle god mogu. takodje, zgodno je imati i vise takvih clanova kojima vozacka nije neophodna da bi mogli da se rotiraju. Tako je moj kolega vozio 170 na autoputu, pa poslao jedva pokretnu majku da prizna... Oni je poslali u kancelariju na 2spratu, ona pitala kako bez lifta da se popne, a murijaneri joj odgovorili "kad znate da vozite 170, mozete se nekako popeti 2 drugi sprat"... Svi su se smejali, uključujući i gospodju... 1
Recommended Posts