Barti66 Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 (edited) "Bebe"...Munze Edit. Zadrugarska.. nznm baš broj ali lako ćeš naći Edited June 28, 2020 by Barti66 1
mustang Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 crkla mi ljubav danas na autoputu....sve stalo...ja se nadam da ce ga dr. jozef opraviti lepo. a juce ili danas (dugacak mi dan pa vise ne znam) nudi mi lik tojotu prijus da kupim, mint condition malo milja i ja njemu neka fala al ja volim moj auto. će da vidimo sta mu se desilo
Peter Fan Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 19 hours ago, mustang said: crkla mi ljubav danas na autoputu....sve stalo...ja se nadam da ce ga dr. jozef opraviti lepo. a juce ili danas (dugacak mi dan pa vise ne znam) nudi mi lik tojotu prijus da kupim, mint condition malo milja i ja njemu neka fala al ja volim moj auto. će da vidimo sta mu se desilo Kakav Prius, evo rjesenja:
mustang Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 (edited) 4 minutes ago, Peter Fan said: Kakav Prius, evo rjesenja: ma naravno, ne volim prijus nikako. ovaj Y imam na umu ili porsche cheyenne ...prvi zato sto je elektricni a suv a drugi odgovara mom karakteru al to cemo jos da vidimo...kad sam rob stvarima koje volim. mazdica moja, nas dvoje smo bas dosta toga prosli zajedno. ja sam od oni sto ima 5 istih majici, trenerki, hoodies... Edited July 2, 2020 by mustang
nesha taxista Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 Uh, nemaš pojma koliko te razumem, pa isti smo zapravo.
John Coltrane Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 Sta je najbolje za pranje sedista, bez da se voze kod profija.
kud u maglu Simoviću Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 ono za tepisi, al ti treba usisivač. penu utapkaš u sedišta i protrljaš, pa usisaš
nesha taxista Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 (edited) Ja najčešće koristim Cilit, naprskam sedište, istrljam sunđerom i ostavim da se osuši. Ne koristiim usisivač jer nemam ni uslove za to, pošto živim u zgradi. Druga varijanta je jedna perionica u NS u kojoj za 200 din iznajmiš mašinu za dubinsko čišćenje i završiš posao za 10 minuta. I tu treba sušenje, sad koliko zavisi od vremenskih prilika, ali pošto radi 24h uveče uradim i ujutro ako je topao dan bude u redu. Ne znam koliko je ta mogućnost raširena u drugim gradovima. Edited July 5, 2020 by nesha taxista
John Coltrane Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 Koji Cilit? Mislim da imam onaj beli za dezinfekciju trenutno (moram pitati hanumu ) Ja sam u kući pa mogu da usisam sa kućnim usisivačem ali sam pre nekog vremena našao ćaletov stari moblni usisivač što se ušteka na ulaz “za upaljač” - za sitnije zajebancije milina (čitaj kad mi klinci natrvolje hranu), moram baš okačiti sliju.
Peter Fan Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 On 5.7.2020. at 6:09, John Coltrane said: Koji Cilit? Mislim da imam onaj beli za dezinfekciju trenutno (moram pitati hanumu ) Ja sam u kući pa mogu da usisam sa kućnim usisivačem ali sam pre nekog vremena našao ćaletov stari moblni usisivač što se ušteka na ulaz “za upaljač” - za sitnije zajebancije milina (čitaj kad mi klinci natrvolje hranu), moram baš okačiti sliju. ja koristim Sonax proizvode, potrazi ovde: https://tektion.rs/auto-kozmetika/sredstva-za-ciscenje-pranje-i-poliranje/sredstva-za-cisenje/ 1
Tsai Posted July 7, 2020 Posted July 7, 2020 dobio sam saobracajnu na svoje ime, ali samo papir sa pecatom, jer imaju nedostatak zigova za pravljenje plasticne kartice valjda, tako neko objasnjenje. jel istina da ne moze samo sa tim papirom da se izadje iz zemlje (konkretno HR), nego moram da cekam plastiku? kazu da se ceka vise od 20 dana sad
Tsai Posted July 7, 2020 Posted July 7, 2020 odlepicu 20 dana znaci minimum mesec dana u prevodu hvala
mustang Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 (edited) kupila sam polovni kompjuter za motor od kao legit firme i ne radi. $450 majki im jebem, u njujorku su.... popizdela sam. sad me strah da kupim od drugih a treba mi. $2200 sam vec dala za motor i kompjuter...da ne pricam sto mi svi govore da kupim noviji auto.....al ja volim moj auto! kad se ovo popravi moci ce jos 100 000 milja da se izvoza. ne treba mi kamera u rikverc kurac palac, elektronika...ja sam okej sa ovim sto imam. Edited July 29, 2020 by mustang
Recommended Posts