Jump to content
IGNORED

Pitanja o svemu i svacemu

andjelija

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, Ras said:

Nisam ni sumnjao :)

Zezao sam se zbog opšteprihvaćenog trenda trocilindarskih malolitarskih turbo-benzinaca.

...doduše ima H i 1.5 lit sa blizu 200 ks pa ko šta voli. Meni moj atmo pravi kez svaki put kada ga zavrtim na 5-6000, i ne bi turbinu pazario nikada ako nemoram baš.

Posted
On ‎05‎.‎09‎.‎2018 at 23:41, Zli Gli said:

Jel oni malo lazu sa potrosnju tih turbo benzinaca? Evo za ovaj pise kao gradska 5.9 litara a nema sanse da je toliko... Drug kupio 2012. novu Astru J GTC 1.4 sa 140 konja, gradska kao 8.1 a ja ga pitao posle nekog vremena koliko srce benzina i rekao mi lagano 10+, otprilike 10-12, zavisno od toga kako vozi.

Eno ti u poslednjoj emisiji SAT (imaš na YT) test novog VW Polo sa TSI motorom od 90 KS: deklarisan na 5,6, a oni merili 7.

Posted

ja vw ne bih vise uzela da mi ga besplatno daju

Posted

Nije ovde VW u pitanju, ista je priča i sa drugima. Više je na temu potrošnje TSI i drugih sličnih turbobenzinskih motora.

Potrošnja od 7 litara u gradskim uslovima i nije neka velika potrošnja.

Posted
4 hours ago, Ras said:

Nije ovde VW u pitanju, ista je priča i sa drugima. Više je na temu potrošnje TSI i drugih sličnih turbobenzinskih motora.

Potrošnja od 7 litara u gradskim uslovima i nije neka velika potrošnja.

pardoniram. nastavite

Posted
13 hours ago, mustang said:

ja vw ne bih vise uzela da mi ga besplatno daju

Zar nisi relativno skoro hvalila skodu? 

Posted
1 hour ago, ToniAdams said:

Zar nisi relativno skoro hvalila skodu? 

skodu jesam. kupila majka. kakvi su ona i sestra vozaci, auto ih dobro drzi. ko njih dve prezivi, kip slobode da mu se izgradi

Posted
On 26.9.2018. at 10:22, mustang said:

skodu jesam. kupila majka. kakvi su ona i sestra vozaci, auto ih dobro drzi. ko njih dve prezivi, kip slobode da mu se izgradi

Pa Škoda je osnovi VW u drugom odelu. Najčešće skromnijem. 

Posted

Treba da registrujem kola sredinom meseca. Koliko ranije da se upustim u to s obzirom na zajebavanje na tehničkom? 

Posted

Zovi neki tehnicki i zakazi telefonom termin

Posted
1 hour ago, Valkyrie said:

Treba da registrujem kola sredinom meseca. Koliko ranije da se upustim u to s obzirom na zajebavanje na tehničkom? 

otiđi pre devet u sunce kod zemunske bolnice. čak i sa promenom tablica će biti gotovo posle 14h

Posted
15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

otiđi pre devet u sunce kod zemunske bolnice. čak i sa promenom tablica će biti gotovo posle 14h

Hvala, tamo sam i planirala. Prošle godine kod njih to obavila, stvarno su bili super. 

Posted (edited)

jel imao neko iskustva se servisom Stojanov u Vojvodjanskoj na NBGD-u?

generalno jel ima neki VW/audi servis na preporuku, stariji je auto u pitanju 1999.

Edited by Escalade
typo
Posted
On 3.10.2018. at 13:49, Valkyrie said:

Hvala, tamo sam i planirala. Prošle godine kod njih to obavila, stvarno su bili super. 

Ali pre nego što uđe auto reci im da ti malo pogledaju spolja, da te ne obaraju ako im nešto nije po volji.