July 28, 20177 yr Blokirala mi (zapekla?) oba sigurnosna pojasa na zadnjim sedistima. Da nije senzor, elektronika, da nije neki jednostavni kvar, ima li neko iskustva sa tim? Edited July 28, 20177 yr by Caligula
July 28, 20177 yr nema tu elektronike, ako misliš na onu budžu što izranja iz sedišta, naprskaj malo wd40 sa onom slamkim unutra i gledaj da ne isflekaš sedušta
July 29, 20177 yr Nemam ga, vozim svastikin Reno Clio 2001 godiste za pocetak. Kupicu nekog SUVa, ne znam jeri Bentli proizvodi SUVove jedva udjem u ovaj klio nije sto sam debeo nego sam krupan. Ko da se vozim u onom starom Miniju, takav osjecaj imam Edited July 29, 20177 yr by Caligula
July 29, 20177 yr Nemam ga, vozim svastikin Reno Clio 2001 godiste za pocetak. Kupicu nekog SUVa, ne znam jeri Bentli proizvodi SUVove jedva udjem u ovaj klio nije sto sam debeo nego sam krupan. Ko da se vozim u onom starom Miniju, takav osjecaj imam Ako uzimaš bentli, moraš i presvlake od jambolije... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
July 29, 20177 yr AFAIK, ne treba otkako imamo nove tablice (na kojima to pise). Edited July 29, 20177 yr by Bir Adim Öte