Jump to content
IGNORED

Pitanja o svemu i svacemu

andjelija

Recommended Posts

Posted
Evo i vece, jasnije slike: http://i34.tinypic.com/n6uqtw.jpgAko izuzmemo situaciju kod paljenja auta kad se sve upali, konstantno je sijalo samo juce nekih 10-ak minuta, koliko je trajala jedna voznja po gradu. Pre toga ne, od tada ne. Pitao sam cisto jer me zanima sta je to i sta treba da radim ako se ponovi.
Vrlo česta situacija kod onih na plin. Tad sistem to registruje kao neispravnost. U tom slučaju ne brini i ne menjaj ništa.
Posted
Pomoc!Kreno ja autom. Vidim da me nesto zajebavo alarm, palio se a nisam mogao odmah da ga ugasim. Imam na kljucu dugme za central lock i alarm posebno na privesku. Krenuo sam i na prvoj raskrsnici se ugasio motor i upalio alarm. Posle ga nisam mogao upaliti. To je neki peugeot mirage protection system i pise da ima tu mogucnost gasenja motora u slucaju otimacine. Sad ne mogu da upalim auto. Krese ali nece da se upali. Takodje, alarm uopste ne radi? Sutra sahranjujem babu i auto mi treba ko lebac. Koga da zovem? Alarmdzije ili elektricara? Prilicno sam siguran da nije akumilator a ni ono... anlaser???
Malo je kasno, ali za ubuduće - zovi majstora za alarm. Uređaj je blokirao dovod goriva ili struju i zato verglaš na prazno.
Posted

Hehe, bilo je i to ali u kombinaciji sa maltene totalno razgacenim remenom na alternatoru (gasio motor i palio akumulator pri menjanju 1-2 brzina). Majstor to zatego i malo procacko kontakte na alarmu i sad em pali em ide zategnuto ko pracka!Fala anyways...

Posted

Da li neko zna gde moze da se nadje knjizica za Citroen Saxo, sa uputstvom za auto i svim podacima?Hvala unapred!

Posted

Ima li ko iskustva u kupovini srpskog subvencionisanog punta?

Posted

Dajte mi neki dobar servis auto-alarma u BG?Bilo bi zgodno da to bude Banovo Brdo, Železnik, Petlovo, Vidikovac... samo da ne prolazim sajam!

• 2 weeks later...
Posted
Ima li ko iskustva u kupovini srpskog subvencionisanog punta?
Misliš vezano za finansije ili ocena o samom automobilu?
  • 2 weeks later...
Posted
Misliš vezano za finansije ili ocena o samom automobilu?
I jedno i drugo! Mislim, vec sam uleteo u kredit kod Findomestic, bez ziranata, bez obaveznog kasko osiguranja... Interesuje me svako iskustvo za koje si cuo ali da je istina, ne iz 15te ruke...Moja dva drugara imaju Zastavu 10, a jedan ima obicnog Punta. Nemaju bitnih zamerki. A ja sam narucio na plin... ovaj novi sto se reklamira...
Posted

Da li neko zna da li se od 1.1.2010. smanjuje carina na uvoz automobila iz EU na 7,5% kao sto je ranije bilo najavljivano?

Posted

Ukoliko bi vam se po istoj ceni nudili Novi Pro_Cee'd (troja vrata) i novi Renault Megane Berlina (5oro vrata) šta biste pre uzeli? Uglavnom je ista oprema, slična potrošnja i konjaža od 110.

Posted
Vrlo česta situacija kod onih na plin. Tad sistem to registruje kao neispravnost. U tom slučaju ne brini i ne menjaj ništa.
Tek sad videh odgovor. Fazon je u tome sto ja nemam plin :unsure: Juce mi se opet desilo da sija ta lampica, opet nekih 10-ak minuta... Dajte preporuku za neki dobar Opelov ovlasceni servis, a da je relativno blizu Mitrovice i da me "dobar dan" ne kosta 100 evra, ako je ikako moguce. Mislim, svakako necu ici samo zbog ove lampice ali cisto da znam za ubuduce.I jos nesto. Neki bolid mi je u subotu uvece izgrebao auto sa strane suvozaca, jeb'o mu je majku. Sta mi je ciniti i koliko ce to otprilike da me kosta? 
Posted
Tek sad videh odgovor. Fazon je u tome sto ja nemam plin :unsure: Juce mi se opet desilo da sija ta lampica, opet nekih 10-ak minuta... Dajte preporuku za neki dobar Opelov ovlasceni servis, a da je relativno blizu Mitrovice i da me "dobar dan" ne kosta 100 evra, ako je ikako moguce. Mislim, svakako necu ici samo zbog ove lampice ali cisto da znam za ubuduce.I jos nesto. Neki bolid mi je u subotu uvece izgrebao auto sa strane suvozaca, jeb'o mu je majku. Sta mi je ciniti i koliko ce to otprilike da me kosta?
ne ciniti nista. bice ogrebotina jos koliko volis.
Posted

trebaju mi krovni nosaci (ili se to zove sine?) za megane 2. a takodje mi treba i onaj kofer sto se na njih turi. ima li ko kakve preporuke?

Posted

Koliko dugo važi tehnički pregled? Koleginica uradila tehnički u julu i još nije odnela papire u sup na registraciju. Auto stoji u garaži, ona navodno nije stigla. :frust: Pretpostavljam da ima neki rok posle koga mora opet tehnički, ali nigde ne mogu da nađem tu informaciju.