Svarog Posted January 18, 2022 Posted January 18, 2022 5 hours ago, salerokada said: Clio izdaje knjigu o igrama. http://clio.rs/TOTALNA-ISTORIJA-VIDEO-IGARA_Knjiga_267998 na tu temu, meni je ovo fenomenalan naslov: https://www.goodreads.com/book/show/18182.A_Theory_of_Fun_for_Game_Design jako lepo objašnjava značaj i razvoj igara u civilizacijskom smislu. kao i to kako određeni mehanizmi, koji su ipak tipski bez obzira na tip i žanr igara, "rade" ljude. topla preporuka. 1
arheolog1981 Posted January 18, 2022 Posted January 18, 2022 koji će verovatno promptno[emoji769] da poskupi, a cenim da će i one "3 meseca za dolar" akcije netragom nestati. no, videćemo...Uvek će biti workaround kombinacija, ja uzeo 18 meseci GP Ultimate za 4200 dinara. Sad kupovina Zenimax za 7.5 milijardi deluje smešno. To me je baš iznenadilo da je prošlo za tako male pare, samo Bethesda sa Fallout, Elder Scrolls i novim Starfiled serijalima vredi te pare...Sent from my M2002J9G using Tapatalk
goofs Posted January 18, 2022 Posted January 18, 2022 1 hour ago, Lord Stef said: Pa, za nas ljubitelje Warcraft 3 gore ne moze da bude, Blizzard je potpuno zapostavio taj naslov, mozda se sad neko i doseti da poradi malo na tome. To je i meni palo na pamet, tj. istom se nadam. Blizzard se malo ofucao poslednjih godina, poslednje valjano sto su izbacili je Starcarft 2, nakon toga onaj sraman nastup sa Warcraft Reforged, i jos gora najava Diabloa samo za telefone. Bas im treba nalupati par samara.
bags Posted January 18, 2022 Posted January 18, 2022 Ja sam mislio da ce neko drugi da ih kupi. Mislim da MS nije los kupac za njih. U zadnje vreme se nisu mesali puno u posao posle akvizicije a jos ih i dodatno utegnu. (recimo GitHub) Ne ocekujte tektonske promene...
Lord Stef Posted January 18, 2022 Posted January 18, 2022 2 hours ago, goofs said: To je i meni palo na pamet, tj. istom se nadam. Blizzard se malo ofucao poslednjih godina, poslednje valjano sto su izbacili je Starcarft 2, nakon toga onaj sraman nastup sa Warcraft Reforged, i jos gora najava Diabloa samo za telefone. Bas im treba nalupati par samara. Overwatch je valjda njihov, ili neka od tih igara, nisam bas u toku, plus WoW, pa su fokusirani na ono sto donosi vise para valjda, jbg. Mislim, sve to razumem, ali Warcraft Refunded je bio epski fail, odrzava ga bukvalno sacica entuzijasta.
John Coltrane Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 On 10.1.2022. at 20:33, renne said: Farming Simulator 16 free na MS store Hvala na ovome, pomoglo je u skidanju starijeg sa COD i CS. No, sad ja moram da učim kako se čupa repa i koja priključna mašina ide na traktor/kombajn 5
Azdaja Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 Samo da.pohvalim Xbox pass, baš je ono što ja volim, svašta da probam i da skinem i da nikad ne završim. Tri meseca za jedan dolares, sipam i ne mislim. 2
John Coltrane Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 Nije smešno, ovde lepo piše da je ovo za kuruz, al izgleda će mi propasti još jedna njiva :(
gone fishing Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 slab si ti farmer bolje igraj anno serijal i to je opaka zaraza
James Marshall Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 9 minutes ago, John Coltrane said: Nije smešno, ovde lepo piše da je ovo za kuruz, al izgleda će mi propasti još jedna njiva :( u bogte pa ovo traži onu pilotsku palicu za igranje
John Coltrane Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 Ma, ja se držim FM, ovo je za klinca. Ubi me
Jeremija Posted January 31, 2022 Posted January 31, 2022 Sony kupio Bungie... Quote Sony Interactive Entertainment today announced a deal to acquire Bungie for $3.6 billion, the latest in a string of big-ticket consolidation deals in the games industry. After the deal closes, Bungie will be "an independent subsidiary" of SIE run by a board of directors consisting of current CEO and chairman Pete Parsons and the rest of the studio's current management team. https://www.gamesindustry.biz/articles/2022-01-31-sony-buying-bungie-for-usd3-6-billion
Recommended Posts