Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

Niko nije pomenuo The Outer Worlds ovde (barem ja nisam zapazio). Fallout u svemiru, i to sasvim pristojan (kao sto me je prijatno iznenadio ATOM rpg).:wub:

Posted

pominjao sam ja onomad, klasična 7/10 igra

Posted (edited)

Moja greska, nisam pazio na casu.:D Igrace se u svakom slucaju.

Pokusavam da zavrsim Tales of Berseria, pa da predjem na Arise, dok FF7 remake gustiram.

Edited by Miljenko
Posted

Inace nadjoh relativno staru (2009. godina) igru u Gothic fazonu, Venetica . Desava se u fantasy verziji Evrope iz 16. veka. Zenski glavni lik (sto mi se naravno dopada), posto kao muskarac igram samo tamo gde je to skriptovano (uz recimo prvi KOTOR, gde je zanimljivo videti i tu verziju price). Neizbrusen naslov, poput onih iz Gothic serijala, no sa dosta zanimljivih ideja.

Posted

Prica se po twitterima da Microsoft kupuje Blizzarda za 70 milijardi $

Posted

Kupili su već Activision Blizzard

Posted

Microsoft toliko naredjao akvizicija, a i dalje su (daleko) treći na tržištu, iz Sony-a, ali i Nintenda.

Mislim da je ovo previše za franšize koje AB nudi, COD je, na primer, prošle godine zabeležio drastičan pad.

Posted

Pa, za nas ljubitelje Warcraft 3 gore ne moze da bude, Blizzard je potpuno zapostavio taj naslov, mozda se sad neko i doseti da poradi malo na tome.

Posted

Najbolje je što će sve da bude na game pass

• +1 2
Posted

koji će verovatno promptno™ da poskupi, a cenim da će i one "3 meseca za dolar" akcije netragom nestati. no, videćemo...