John Coltrane Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 9 minutes ago, Calavera said: ja sam ga merkao, al baš loše ocene podobijao, tako da... nije baš isti fazon, ali wolfenstein: the new order. Uf, Return to castle je deo studentskih dana u BG Za klinca "biram", mislim da će mu new order biti previše scary (a to kažem kao da mu jurišanje hijena u Modern Warfare nije dovoljno scary...) Al svakako hvala, probaću prvo ja.
James Marshall Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 pa samo tih kalo djutija ima dovoljno za narednih par godina 1
Milošica Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 9 minutes ago, John Coltrane said: Uf, Return to castle je deo studentskih dana u BG Za klinca "biram", mislim da će mu new order biti previše scary (a to kažem kao da mu jurišanje hijena u Modern Warfare nije dovoljno scary...) Al svakako hvala, probaću prvo ja. Bio sam previše mali kada sam to igrao pa sam vikao da majka dođe i ugasi mi komp kada je bila ona misija sa duhovima.
James Marshall Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 23 hours ago, Calavera said: ne igrajte akobogaznate™, užasan je. bolje bacite pogled na praznične popuste, plus opet imaju onaj beskonačno obnavljajući kupon od $10, tako da im ceo store u suštini košta $10 manje pod uslovom da igru koju oćete taj popust ne spušta ispod $5. imate inscryption za $6, hades za $6.24, disco elysium za $8!!! (i to ovaj novi final cut s dodatnim sadržajem i glasovnom glumom), rimejk tony hawka za $10 i još svašta nešto. biće sad džabe igre svaki dan opet, to je ona božićna akcija. dodao bih Art of rally u izbor za nabavku po Kalaverinoj šemi 1
Calavera Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 dobar je art of rally, podržavam. imate i death stranding za $11, rdr 2 za $20, hitmana 3 za $14, death's door za $5, itd.
Amos Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Ja već neko vreme igram Warhammer 40k Mechanicus. Nikad nisam bio fan xcom like igara ali Mechanicus je predobar. Ko voli WH40k lore topla preporuka (mada ko voli vec zna za igru odavno )
James Marshall Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Drugar me spamuje za početak tim loreom, tek treba da se uhvatim u koštac sa igrama 1
renne Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Krenuli su ogromni popusti na MS storeJoš ako vam je nalog na argentini, bukvalno smešne cifre
*edited by mod Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 1 hour ago, Calavera said: dobar je art of rally, podržavam. imate i death stranding za $11, rdr 2 za $20, hitmana 3 za $14, death's door za $5, itd. Ne znam šta je death door Ali sve ostalo je suv kvalitet. Nego jel imamo neki amandman? https://www.thegamer.com/fromsoftware-best-bosses-souls-sekiro-series/
Azdaja Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 2 hours ago, renne said: Krenuli su ogromni popusti na MS store Još ako vam je nalog na argentini, bukvalno smešne cifre El može lagano da se namesti ili mora neka prevara na Argentinu?
Calavera Posted December 18, 2021 Posted December 18, 2021 3 hours ago, *edited by mod said: Ne znam šta je death door Ali sve ostalo je suv kvalitet. Nego jel imamo neki amandman? https://www.thegamer.com/fromsoftware-best-bosses-souls-sekiro-series/ da pitaš sve souls igrače za top 10 najtežih bosova, kapiram da ne bi dobio dva ista odgovora. s druge strane, nema šanse da o&s nisu prvi
renne Posted December 18, 2021 Posted December 18, 2021 7 hours ago, Azdaja said: El može lagano da se namesti ili mora neka prevara na Argentinu? Lagano. Bitno samo da nađeš na gmaps ili gde već pravu adresu, neki hozel ili slično 1
James Marshall Posted December 18, 2021 Posted December 18, 2021 12 hours ago, renne said: Danas Neon Abyss na Epic Ovo je opasno zabavno, side scroll roguelike (Binding of Isaac type) random generated zajebancija evo srčujem forum i ne mogu da nađem da je @Calaverapisao o ovome, iznenađen sam
Recommended Posts