Jump to content

Featured Replies

Hvala. Pretražio, i calavera (valjda?) misli isto, tako da sam rad poverovati vam. Odoh pravo u kupovinu.

23 minutes ago, Ruxin said:

Vrlo si edgy kurjače.

Nego jel valja night in the woods? Nisam ništa igrao 100 godina, ovo deluje kratko i interesantno.

ja edgy a vi placate igrice :lol:
al dobro, sto kaze narod gde ima tu se i prosipa

Ne zive bas svi u Srbiji.

Bas sam sad pogledao destkop, realno ne bi mogao ni za dva meseca da zaradim ono sto mi stoji tu 
Precog vas gastabajtere ne racunam, jbg nekad lavovi ,vile i mecke u rodnom selu, sad oridjinal call of duty, sve je to normalno vremena se menjaju

pa nemres pajrate onlajn decko moj. 

ja necu izdvojiti 60 doloresa za neku igru u skorije vreme, ali indie uratci su ipak druga prica. ovaj superflight prakticno i ne racunam u kupovinu, 175 kinti je nista.

47 minutes ago, Ruxin said:

Hvala. Pretražio, i calavera (valjda?) misli isto, tako da sam rad poverovati vam. Odoh pravo u kupovinu.

nije spektakularan, ali mislim da jeste po tvom nekom ukusu :sleep:

Edited by Calavera

8 minutes ago, kurjak92 said:

Bas sam sad pogledao destkop, realno ne bi mogao ni za dva meseca da zaradim ono sto mi stoji tu 
Precog vas gastabajtere ne racunam, jbg nekad lavovi ,vile i mecke u rodnom selu, sad oridjinal call of duty, sve je to normalno vremena se menjaju

pisamo po sirotinji, moze nam se. kad dodje revolucija, komesari ce nam oduzeti kompjutere i igrace nase igre... ko u stara dobra vremena.

Hahahhahahhaha pola ex yu gastosa u evropi, kriminal, valjanje, muljanje, na crno il na sivo , avioni kamioni, brdo kesa 
Druga polovina uf brt ne smes parjat bej, kakvi torenti, zakon nema zezanja svabo je to

1 minute ago, precog said:

pisamo po sirotinji, moze nam se. kad dodje revolucija, komesari ce nam oduzeti kompjutere i igrace nase igre... ko u stara dobra vremena.

Izvini rokfeleru nisam te prepozno lololololo 

Just now, kurjak92 said:

Hahahhahahhaha pola ex yu gastosa u evropi, kriminal, valjanje, muljanje, na crno il na sivo , avioni kamioni, brdo kesa 
Druga polovina uf brt ne smes parjat bej, kakvi torenti, zakon nema zezanja svabo je to

baba gori, a selo se ceslja :(

Just now, kurjak92 said:

Izvini rokfeleru nisam te prepozno lololololo 

ako budes dobar, djed mraz ce ti doneti lizalicu za novaka da izbijes si oci.

Just now, precog said:

ako budes dobar, djed mraz ce ti doneti lizalicu za novaka da izbijes si oci.

Klasican gastoz, zivi radi u njemackoj 10`+ , dodje u srbiju u posetu rodjacima, da deci po lizalicu i milku :lolol::lolol::lolol:

Ja generalno ne kupujem jer me multiplejer niš ne zanima, ali onako uopšteno podržavam svako pišanje po sirotinji.

I jel se mi sad pravdamo kurjaku koji je samo hteo da izazove reakciju jer mu dosadno u životu pa bi da nervira nas cenjene elitiste? :isuse:

Just now, Ruxin said:

Ja generalno ne kupujem jer me multiplejer niš ne zanima, ali onako uopšteno podržavam svako pišanje po sirotinji.

I jel se mi sad pravdamo kurjaku koji je samo hteo da izazove reakciju jer mu dosadno u životu pa bi da nervira nas cenjene elitiste? :isuse:

ako se pravdate jer je meni dosadno, jeri to moja pobeda?

1 minute ago, Ruxin said:

A što bismo se pravdali što smo bogati?