Jump to content

Featured Replies

• Author

Uh, jeza.

Na wikiju nađoh ovo Verdun is a squad-based multiplayer first-person shooter video game set during World War I, znači to je mahom "sastavi tim i ajd u akciju", kao World of Tanks?

jel moze da se igra ko svabo?

pitam za druga precoga :fantom:

23 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said:

Uh, jeza.

Na wikiju nađoh ovo Verdun is a squad-based multiplayer first-person shooter video game set during World War I, znači to je mahom "sastavi tim i ajd u akciju", kao World of Tanks?

tako, a možeš i da igraš kao pojedinac, sjajna igra, kad nabaviš javi, da se udružimo

• Author
1 hour ago, ToniAdams said:

jel moze da se igra ko svabo?

pitam za druga precoga :fantom:

To su one seronje Nemci iz prvog svetskog dok su još bili gej, ne oni što Precog voli.

1 hour ago, renne said:

tako, a možeš i da igraš kao pojedinac, sjajna igra, kad nabaviš javi, da se udružimo

Ma ne stižem Civ 6 da opalim ko čovek u 2018, gde da se opet uwarcraftišem u nešto ovakvo :cry: Pitah nako.

DAA74762C06B112EF064E68E2A1F21EA4E0C505D

4 hours ago, Marvin (Paranoid Android) said:

To su one seronje Nemci iz prvog svetskog dok su još bili gej, ne oni što Precog voli.

Igraš pogrešnu igru. :D

• Author

Nemojte ljudi ko boga vas molim :(

Ajd ajd, sad ćeš i ti

Podstakli ste me da dva sata citam o bitkama iz WWI (Somme, Verdun). Mozda se i ja prikljucim.

Probacu pomenuti Necrovision, deluje zanimljivo.:sleep:

Edited by Miljenko

CFD40E698F1A0EB20592C10C8E7D346CB4298F02

šta je ovo, neka bleda kopija battlefield 1?

pa Verdun, pričamo već nekoliko postova o tome

Samo da se pohvalim ekipici sa Hearthstone-a da sam danas prvi put dosao do Legend rank-a.

1 hour ago, Aleksandar88 said:

Samo da se pohvalim ekipici sa Hearthstone-a da sam danas prvi put dosao do Legend rank-a.

Svaka cast! Koji deck koristis?