Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

Pa dobro, šta je drugačije onda? Ambijent? Zgrada u kojoj započinješ igru i lokacije koje obilaziš? Jel ima nečega novog za trgovinu?

Oslobađanje javne kuće ima u originalnoj verziji i ubijanje silovatelja...

Posted

Ma znam, nego kažem da zbog dužine mora se preći na dark side, jbg. Original sam obrnuo za 40-ak dana, nisam morao da roknem maltene nikoga. Ovdje nema šanse da preživiš a da ne ideš među ubice, silovatelje, naoružane i slične.

Ma nema ništa novo, samo su drugačiji "eventi", drugačiji storyline, i dužina, ima i nekih novih likova (mada se to skida isto posebno), ja dobio nekog Emanuela, drvosječu, više fosni dobiješ od cijepanja namještaja  :s_d:

Posted

Samo malo da pljucnem po skriptovano/animiranim igricama koje ne traže nikakav igrački angažman sem da se u određenom vremenskom trenutku stisne krug, kocka, iks ili trougao i tako uspešno izvrši zadatak™... :dry: toga sve više i više izgleda

Posted (edited)

Тек ће да их буде. :(

Јуче Активижн Близард за 6 млрд долара купио компанију која је направила Кенди Краш. Ненормална цена наизглед пошто Кенди Краш ипак лагано тоне - Мајкрософт је платио Мајнкрафт трећину тог износа, побогу :isuse: - али изгледа да их нису купили због библиотеке од 70 једнако дебилних наслова, већ због намере да већи део своје колекције оспособе за мобајл гејминг. :headbang:

Edited by Прслин
Posted

Takodje i 2 milijarde vise nego sto je Disney platio za prava na Star Wars  :misko: Neko je tu ispao magarac, a ne bih se kladio na Activision...

Posted (edited)

Била је скоро вест и да Конами гаси ААА одељење, а у исто време их је напустио Коџима.

Мобајл постаје главна платформа, што на кратак рок значи опасно заглупљивање. Сада ваља уживати у последњим трзајевима Златног доба видео игара, а онда иде хибернација до тренутка када ће мобајл моћи да тера квалитетан ви-ар, што делује као нонсенс али само за оне које не капирају потенцијал огментеда.

О томе можемо на Уметности. :nobles::Jova:

Edited by Прслин
Posted

Nema mesta panici, to su dva skroz razlicita trzista. Zna se cemu sluze mobile igre, da se igraju par minuta u autobusu ili dok pricas s nekim dosadnim ljudima i nakon toga bace u ropotarnicu povijesti™ ^_^

i-GgW57X4-1050x10000.jpg

Posted (edited)

Kad vec pomenu Kojimu, upravo igram Metal Gear Rising: Revengeance. Jeste da je brat Hideo tu samo izvrsni producent (njegov tim je batalio razvoj na igri u 2011. jer su videli da ne znaju da naprave akcioni naslov, pa su je prepustili Platinum Gamesu, studiju koji je doneo 1 Bayonettu na ovaj svet  :Hail: ), ali ima tu mnogo klasicnih MGS ludjenja™ - veliki roboti koji se oglasavaju mukanjem, nano i druge masine, duge konverzacije o smislu zivota onako kako ih zamislja tinejdzer, itd.  :jerry:

Osnovna razlika je u gameplayu, tamo gde je osnovni MGS serijal bio naklonjen stealthu, Revengeance trazi od igraca cistu hack n slash akciju. Istina, ima i ovde solidan broj trenutaka u kojima se igrac moze prisunjati neprijateljima s ledja i resiti ih se jednim pritiskom na dugme, ali borbeni sistem je ovde toliko kvalitetan da ce se vecina ljudi u takvim situacijama bez ikakve sumnje odluciti na macevalacki duel. Revengeance vrlo rano pokazuje igracu da obican buttonmashing ovde nece prolaziti i da svaki fajt zahteva odredjenu kolicinu taktike da bi se prezivelo. Bossovi su tek posebna prica - ima ih mnogo i svaki je skroz drugaciji, i po stilu (oblacenja -_-) i po nacinu na koji se bori. Svaki trazi drugaciji pristup, a neretko se mora posegnuti i za drugim oruzjima pored vernog seciva.

Jedino sto mi se za sad ne svidja su kamera (avaj, u ovakvoj igri je to skoro neizbezno) i to sto se igra prilicno trudi da sakrije vaznost pariranja. Ja sam tek posle nekih sat vremena provedenog u igri provalio da se pariranje izvodi pritiskom na dugme za brzi napad i pravac iz kojeg neprijatelj napada, a NE na pravac iz kojeg dolazi udarac. Dosta je to sturo objasnjeno, a bez ikakve sumnje je najbitniji potez u igri koji se valja savladati cim je pre moguce.

Edited by Calavera
Posted

wow сазнао случајно за 3lateral, екипа из новог сада која ради на прављењу визуелно реалистичних карактера за игре, радили на gta v, ryse: son of rome и другим насловима

мало детаљнија прича

https://www.youtube.com/watch?v=mcB0hlkliV4

Posted (edited)

Rani reviews Fallout 4 kukaju oko iste stvari oko koje sam inicijalno i ja, mada iz suprotne pozicije. Ovaj konkretno zamera što combat ne liči još više na modernu FPS igru nego pravi kompromise i gura novi VATS igračima pod nos hteli ne hteli. Navodno ne može teži neprijatelj da se dobije bez korišćenja istog, a vizuelno, reakcije upucanika™ i dalje kaskaju ~10 godina za konkurencijom.

Tačno sam znao da će tako da ispadne, pokušavaju da naprave od Fallouta ono što nije, da ga učine zavisnim više od skilla nego od RPG statistika a izgleda da numeju™. Zašto bre, zar nisu sa F3 uboli pristojan balans između FPS i poteznog RPG combat simulatora? Forsirajući ovaj bullet time VATS sve nas pomeraju iz udobnog ass groove-a, jedne ulevo a druge udesno.

Edited by Weenie Pooh
Posted

:( gejmeri sutrašnjice će biti stiskači dugmeta :cry:

Posted

+1

Doduše, što se Fallouteta tiče, nek ubodu opet onu blesavu atmosferu iz trojke i ja ću biti zadovoljan.

Mis'im, tu pucanje i nije najvažnije.

Posted

Rani reviews Fallout 4 kukaju oko iste stvari oko koje sam inicijalno i ja, mada iz suprotne pozicije. Ovaj konkretno zamera što combat ne liči još više na modernu FPS igru nego pravi kompromise i gura novi VATS igračima pod nos hteli ne hteli. Navodno ne može teži neprijatelj da se dobije bez korišćenja istog, a vizuelno, reakcije upucanika™ i dalje kaskaju ~10 godina za konkurencijom.

Tačno sam znao da će tako da ispadne, pokušavaju da naprave od Fallouta ono što nije, da ga učine zavisnim više od skilla nego od RPG statistika a izgleda da numeju™. Zašto bre, zar nisu sa F3 uboli pristojan balans između FPS i poteznog RPG combat simulatora? Forsirajući ovaj bullet time VATS sve nas pomeraju iz udobnog ass groove-a, jedne ulevo a druge udesno.

I smell a DLC - Fallout 3 VATS pipboy upgrade. 

Posted (edited)

"kupio", instalirao, namestio na ultra settings, iiiiii.....

zapravo necu nista da vam kazem boli me kurac ^_^

Edited by Miralem