Jump to content

Featured Replies

verovatno manje od 100 evra, a ako imas zivaca mozes i sam da ga krekujes (meni trebalo nesto vise od pola sata)

• Replies 9.4k
  • Views 725.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• gejming godina 2020. u očima i rukama mog desetogodišnjeg sina   malo neočekivan review. al nešto kontam da bi moglo da vam bude zanimljivo. ono što je bitno razumeti za početak je d

• pokupite sifua na epicu dok možete, imate 24 sata:   https://store.epicgames.com/en-US/p/sifu

• mi nismo imali ni krevet a o šolji mleka smo mogli da sanjamo. spavao sam gde sam stigao. kesica klikera kao jastuk a sličicama se pokrivao Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted Images

Odlično. Sada mi jasnije.

Hvala Marvu i Praslinu, baš nemam energije da izučavam konzole.

Naravno hvala i Singeru, bio je beskoristan kao i uvek ali mora čovek da ga voli. ^_^

Jos jedan glas za Wii. Ja ga imam skoro od pocetka i stvarno sam ga izraubovao do makimuma. Igre mozes sam da rezes a ima stvarno nekih vrhunskih naslova koji bi i tebi bili zanimljivi. 

+ za wii je cena.

Jasno, ovi drugi su ono bolji ali ne daje mi se 3X više novca a sutra će biti: "Ćale idem ja u grad, ti nemoj do kasno da igraš, sutra ideš na posao."

Wii je konzola za hipstere :fantom:

Sada, ne znam da li da se uvredim ili zahvalim. :unsure:

Na telefonu sam al zamisli da sam poustovo onu sliku gde Morfijus nudi Niju red or blu pil...

vidis to sa skakanjem nije lose, kad se skupi nesto :cool:

neko paintball bi se pricao ovde

konzumira li ko?

Odbijam do ne smisle i paint noževe. :fantom:

Ove pljuce smo igrali s cevima od antena i nekim bobicama koje su rasle u žbunju oko zgrada.

ocem sa juniorom jedared da probam, moracu hanumu i ceru nagovoriti za protivnicki tim :fantom:

a bili su gumice, stipaljke i kuruzi, nekad

Na Steamu je veliko letnje sniženje pa udrite

Управо сам једном детету поводом почетка распуста инсталирао Фолаут 2 на школски нетбук. Послушао ме млади човек™ шта да игра и њега ћу богато да наградим. Други ми је на игре које сам му нудио одговорио: "Тата, знаш ону стару фору са интернета: 'But Dad, I don't like Star Wars'." О његовој судбини ћете сазнати сутра у Блицу. :mad:

Управо сам једном детету поводом почетка распуста инсталирао Фолаут 2 на школски нетбук. Послушао ме млади човек™ шта да игра и њега ћу богато да наградим. Други ми је на игре које сам му нудио одговорио: "Тата, знаш ону стару фору са интернета: 'But Dad, I don't like Star Wars'." О његовој судбини ћете сазнати сутра у Блицу. :mad:

Ovaj neki rad?

how-I-feel-when-someone-doesnt-like-star

Више:

darth_equis.jpg