June 10, 20159 yr verovatno manje od 100 evra, a ako imas zivaca mozes i sam da ga krekujes (meni trebalo nesto vise od pola sata)
June 10, 20159 yr Odlično. Sada mi jasnije. Hvala Marvu i Praslinu, baš nemam energije da izučavam konzole. Naravno hvala i Singeru, bio je beskoristan kao i uvek ali mora čovek da ga voli. ^_^
June 10, 20159 yr Jos jedan glas za Wii. Ja ga imam skoro od pocetka i stvarno sam ga izraubovao do makimuma. Igre mozes sam da rezes a ima stvarno nekih vrhunskih naslova koji bi i tebi bili zanimljivi.
June 10, 20159 yr + za wii je cena. Jasno, ovi drugi su ono bolji ali ne daje mi se 3X više novca a sutra će biti: "Ćale idem ja u grad, ti nemoj do kasno da igraš, sutra ideš na posao."
June 10, 20159 yr Na telefonu sam al zamisli da sam poustovo onu sliku gde Morfijus nudi Niju red or blu pil...
June 10, 20159 yr Odbijam do ne smisle i paint noževe. Ove pljuce smo igrali s cevima od antena i nekim bobicama koje su rasle u žbunju oko zgrada.
June 10, 20159 yr ocem sa juniorom jedared da probam, moracu hanumu i ceru nagovoriti za protivnicki tim a bili su gumice, stipaljke i kuruzi, nekad
June 12, 20159 yr Управо сам једном детету поводом почетка распуста инсталирао Фолаут 2 на школски нетбук. Послушао ме млади човек шта да игра и њега ћу богато да наградим. Други ми је на игре које сам му нудио одговорио: "Тата, знаш ону стару фору са интернета: 'But Dad, I don't like Star Wars'." О његовој судбини ћете сазнати сутра у Блицу.
June 12, 20159 yr Управо сам једном детету поводом почетка распуста инсталирао Фолаут 2 на школски нетбук. Послушао ме млади човек шта да игра и њега ћу богато да наградим. Други ми је на игре које сам му нудио одговорио: "Тата, знаш ону стару фору са интернета: 'But Dad, I don't like Star Wars'." О његовој судбини ћете сазнати сутра у Блицу. Ovaj neki rad?