Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

I ja bi da nađem Panzer General..... nema ga na oldgames... :(

Posted (edited)

Poceli su, izgleda, ali ne svima. Nasao sam desetak ljudi na drugim forumima koji imaju identicnu situaciju.U zadnjih 15-20 dana mi se zalomilo da moram da skinem desetak HD filmova + GTA, pa sam uocio sablon.Od ponoci do 13h je sve OK. Od 13-16 na sat vremena se smenjuje 150 i 40 KB/s, a posle 16h je tuga i ocaj. Za to vreme sam koristio tri priv. trackera i uvek je ista situacija. "Ostatak" interneta funkcionise normalno. Speedtest daje standardne vrednosti. Samo p2p zajebava.20081123283tj8.th.jpg20081123284za1.th.jpgGTA i dalje radi jadno, ali se bar kamera otreznila :D

Edited by nbg4ever
Posted

kupio sam greskom igrice za playstation, umesto za psp. evolution socker 2009 i call of duty - world at war. el ima mozda neko zainteresovan? pm...

Posted

jbt, zar ovi iz rockstara nisu u jebenoj kanadi mogli da nadju nekog kome je srpskohrvatski maternji? replike likova na srpskom zvuce groteskno.

Posted
jbt, zar ovi iz rockstara nisu u jebenoj kanadi mogli da nadju nekog kome je srpskohrvatski maternji? replike likova na srpskom zvuce groteskno.
znali su da ce se ovde igra dobro prodavati...^_^
Posted
uuuuuuuuu panzer je bio mrak igrica, sad ću da nađem pa šaljem linkedit: elem, ewe jehttp://www.squakenet.com/abandonwarering/s...gement%26id=794
Sećam se jednom kad smo moj najbolji ortak i ja, tamo negde 95-te igrali tu igricu do 5 ujutru(svako u svojoj gajbi) i razmenjivali iskustva glede pojedinačnih scenarija. Elem, jedno jutro pričamo na bus stanici o tome i nasred priče stigne bus. Mi uđemo i nastavljamo započeto dok smo čekali. Posle par trenutaka tišine, upitam ja njega glasno: "a kako ti osvajaš Moskvu, jel kreneš direktno od Smolenska pa što brže, a ostalo usput ili ti je glavni udar sa juga?" Vidiš ljude kako polako okreću glave ka nama i gledaju dva Napoleona :lol:
Posted
Flank attack preko Tule, of course. ;)
Pa da, ali u tom trenutku mi je jos bio dug put do major victory. Eh kad se samo setim...pa onda kad sam postao iskusni feldmarsal pa kad napucam trupe na 15 sa iskustvom od 5 zvezdica i pocnem namerno da gubim bitke da bih igrao one scenarije do kojih ne dolazis ako su ti sve major victories. Koji su to pokolji bili...
Posted

zaboga da li je moguće da u današnje vreme takvih igara NEMA?!?!?civ po strani

Posted

Audiosurf - Ride Your MusicReklamiraju je sa The Best Game Ever i ja sam blizu da tako nešto potvrdim. Nešto između plugina za winamp i Wipeouta.

Posted

sinoc sam shpilao PES09 i nisam preterano odushevljen (kao ni sa 08)...zovite me staromodnim, ali od 05 nema boljeg, vec je i 06 pocela da lici na FIFA99, a kamoli ovi kasniji...sudija nikada ne poshtuje prednost (mozda su izbacili tu opciju), zaostavno vreme ne traje duze od par sekundi, direktan crveni se dobija za smeshne faulove, golovi se lakshe daju (nije izostalo tekmi sa 7+ a stavili smo na Top player level) a iznad svega (poshto sam igrao kod druga) trebalo nam je cca pola sata da namestimo komande i za moj dzojstik...

Posted

i ja zadnja 2-3 dana igram PES. nisam igrao taj 05, ali od 08 je bolji za klasu. BAL mode je zestoko zarazan :)