ordi Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 joj igrao sam to u Parizu, Moskvi i Veneciji, mesecima... 3.4 miliona...ti? ja tek milijun i dvesto :'( kolko najvise novcica u komadu?
Verterdegete Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Instalirao sam Morrowind. Pozelite mi srecu.
Amos Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Kad si vec kod Morrowinda, od 4. aprila - Elder Scrolls online. Bice skup kao djavo (zapravo, kao WoW), al' se nadam koraku napred u MMO-u.
Verterdegete Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Iz onoga sto sam ja cuo od TES fanova i gejming zajednice - mrka kapa. Utisci se uglavnom mogu supsumirati pod TES + WoW,.pri cemu su izbacili sve ono sto TES cini dobrim. Doduse, hvale PvP. PS: Jebote, crva ne mogu da ubijem.
Amos Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Zavisi ko sta trazi od takve igre. Ovo malo sto sam igrao betu mi se ucinilo dovoljno zanimljivim, ako naravno isprave bezbroj dosadnih bagova. PvP je vrlo primamljiv jer su ga smestili u sredisnju oblast Tamriela koja je velika koliko i ostale tri zajedno (koje pripadaju frakcijama). Najbitnija stvar za uspeh ce biti kako su odradili endgame content jer je tu Wow (nazalost) i dalje neprevazidjen. Developerima, koliko sam skontao, i nije bio cilj da prave Skyrim online vec kao nesto novo (nesto divlje). Najveci plus mi je mnogo veca otvorenost sveta u odnosu na, recimo, Swtor - koji je toliko podeljen na instance da ubija.
Anonymous Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Instalirao sam Morrowind. Pozelite mi srecu. A ja hoću da probam Morrowind Overhaul, ista igra sa modernijom grafikom (u teoriji), napravili moderi pre par godina.
Razzmatazz Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 (edited) Pravili su moderi i ceo projekat Tamriel Rebuilt.Mada ima i novijih, kao što je Skywind. Edited March 25, 2014 by Razzmatazz
Anonymous Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Ima i Morroblivion, ali on koristi kompase, fast travel, quest marks, i slične debilarije, sve ono što ne želim da vidim u starom, dobrom Morrowind-u.
Bujodrag Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Ima i Morroblivion, ali on koristi kompase, fast travel, quest marks, i slične debilarije, sve ono što ne želim da vidim u starom, dobrom Morrowind-u. +1
Miljenko Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Ja instalirah pre par meseci Morrowind + Morrowind Overhaul. Trenutno igram quest-ove iz ekspanzija(ne bas intenzivno), a kada i to predjem mozda probam ponovo, sa nekom drugom varijantom lika. Morroblivion je za sadasnje razmazene klince. :D
John Coltrane Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Na FB videh neko okacio sliku FIFA97 indor i setim se koliko sam to paliao, pa reko aj da ovde pitam jel ima neki (dobar) Futsal za PC?
Аврам Гојић Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 (edited) Počeo da igram Saints Row 4. Umiranje od smeha. Igraš specijalca koji savlada terorističku svemirsku raketu tako što joj počupa žice pentrajući se na nju tokom lansiranja i početka leta, uz zvuke jedne dobro poznate pesme koja mi od juče zvoni u glavi, da bi ga nakon toga stavili za predsednika Amerike. Ne lezi vraže, usred konferencije za štampu u Beloj kući, pre koje predsednik nokautira opozicionog vođu jer je pretio filibasterovanjem, dogodi se napad vanzemaljaca. Predsednik ih pobije pun kurac i topom sa travnjaka Bele kuće obori par desetina kosmičkih brodova (ovde ide jedna sjajna referenca...jedna od mnogih), ali ga vanzemaljci ipak savladaju i stave u matriks da bi se iživljavali na njemu. I tu počinje igra, GTA style. Divno. Edited March 26, 2014 by Грешни Василије
Прслин Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Saints Row: The Third ми је једна од најомиљенијих игара икада, а четворку још увек нисам одиграо само зато што се бесплатна верзија™ на иксбоксу стартује искључиво са екстерног харда, a оригинална се још увек мува на око 50 јуришића.
Verterdegete Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Sad ne mogu da prezalim sto sam prodao seksboks.
Recommended Posts