copkillah Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Nemam pojma, ja imam problem sa tim prangijama od strane prevelikog broja igrača. Javi dalje utiske.
Moća Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 (edited) Za koju verziju to pricas Ck? Ranije verzije su imale problem sa golmanima tj zalepe se za jednu stativu i onda ih cepas iz daljine ali od 5 verzije taj bag je ispravljen. Edited March 12, 2013 by Moća
copkillah Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Uf, nemam pojma, ali moguće je da je pre petice. A čekaj, ti nikada nisi imao ovaj problem koji sam ja naveo?
Moća Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Na starim verzijama malo na ovim novim jok.koljemo se da damo gol ubismo se naravno ima poneka bomba ali retko.
copkillah Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Evo skida se sedmica uveliko, pa ću da je isprobam. Puno bi mi značilo da ne moram ručno da ubacujem PSD ocene :D
Moća Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Ma samo uzivaj :DGamespeed je namesten na +2 po defaultu tako da ga obavezno smanji na +1 ili na 0.
John Coltrane Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Meni i ovaj +1 malo cudniji, a 0 je baaash spora. Ili je to mozda sto sam navikao na 0 brzinu bez patch-a, jebem li ga. Na najvisem nivou (profesional ili top player) sam stigao do 1/4 finala LS, a onda na v7 stavim na 3 nivo i budem nadojen od R.Irske 3:0 za 45min . Valjda placam danak retkog igranja, pogotovu igranja vs. comp.
Weenie Pooh Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Prvi put u životu igram neku igru u isto vreme kad i Penny Arcade :DZa sad mi je odlična, izgleda prelepo do poslednjeg detalja, zagonetke su zanimljive i mahom rešive (osim onih opcionih koje ponekad baš zajebavaju), skill progression i item crafting podseća na Skyrim, akcija je vrlo dobro odrađena (mada su neprijatelji malo jednolični). Orgazmično zadovoljstvo izaziva zabadanje jednog stražara strelom u oko, onda brzo šunjanje do njegovog kolege i davljenje istog lukom sa leđa pre nego što iko išta primeti. Ninja Lara Croft, to do sada nisam igrao.Čak je i priča interesantna, iako nenormalno podseća na Lost zaplet. Brodolomi i avionolomi na misterioznom ostrvu u Pacifiku, punom misterioznih kultista koji otimaju ostale preživele, help us Kate Austin Lara Croft you're our only hope, itd. Najbolje od svega je Larina ljudska strana, u svim prethodnim TR igrama koje sam video ona je bila hladnokrvni ubica u terminator stilu, a ovde je gledamo kao manje-više običnu devojku koja se snalazi i preživljava u ekstremnim okolnostima, uz dosta neuspeha i izvlačenja na čistu sreću. Verovatno najbolji Tomb Raider koji sam igrao.
Weenie Pooh Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 (edited) Istotakođe, još jedan Penny Arcade strip, ilustruje šablonizirane neprijatelje (koji nekad umiru na vrlo zabavne načine, mora se priznati):Inače, kad ubiješ gospodina sa dve mačete sa npr. tri hica iz sačmare i opljačkaš leš, nađeš 3 shotgun shells na njemu <_< Ne znam da li ih je nosio u džepu onako bezveze, za sreću, ili sam ga pogodio tako precizno da nisu morali ni da eksplodiraju... Edited March 13, 2013 by Weenie Pooh
Moća Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Ovo je iz FC 3 :DNervira me što ne mogu da nabacim oe skilove sa nožem kad treba da ubiješ dvojicu iz blizine i drugi kad treba da ubiješ jednog pa drugog da gađaš nožem. Razlog je oslobodio sam sve kampove i ostale mi jedino misije.
Ugor Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Počeo malo sa sinom(3.g. i 9mj.) igrati little big planet. Super Marije iz moje mladost šije za glavu.Jedino nas zezaju dijelovi gdje moraju igrati dva igrača zajedno, pa moramo zvati mamu u pomoć.
Have_Fun Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Zavrsio sam Runaway, bilo je superzabavno :thumbup:Hvala jos jednom Calavera na preporuci :)btw, da li je neko igrao igricu "Deponia" i ako jeste, kakve utiske ima?i jos nesto, spomenuse mi danas jos 2 igrice koji bih mogao da chekiram, kingdom of amalur i dragon age.. koja je bolja i kakva iskustva imate ako ste igrali nesto od ovoga
Weenie Pooh Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Dragon Age je meni bio sranje (svaki deo koji sam probao), iako je jako popularna igra. Isprazni boilerplate fantasy bez trunke originalnosti, besmisleni "dobro protiv zla" zaplet, i naravno WoW mehanika. Gubljenje vremena.
goofs Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Je l ima neki normalan kr3kvn rilis Starkreft Krila Slobode, preko kog moze da se igra skirmis i one dodatne igre? Kad sam to igrao onomad bilo je samo nekih gde si mogao da igras samo kampanju.
Bujodrag Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Dragon Age je meni bio sranje (svaki deo koji sam probao), iako je jako popularna igra. Isprazni boilerplate fantasy bez trunke originalnosti, besmisleni "dobro protiv zla" zaplet, i naravno WoW mehanika. Gubljenje vremena.Dragon Age nije toliko loš mada nije zaslužio ni toliku poplarnost. Nešto kao šareniji Neverwinter Nights 2.
Recommended Posts