Calavera Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Nope. Sta je to? :)To sto trazis, puno ime prve igre je Runaway: A Road Adventure.
Have_Fun Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Wooooohoooo! o/Bas izgleda kao ono sto trazim od igrice :)Hvala puno, Calavera :)Pojuricu je veceras :)
Calavera Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Dobro, nije cela igra u pustinji. Nego, ja sam krenuo da dobijam flashbackove na Runaway, koliko se secam zagonetke znaju biti nelogicne. Ali opet, ako si igrao Monkey Island... :D
Have_Fun Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Nije problem. Upravo to moze biti interesantno :DMonkey Island je fenomenalan. Razmisljao sam i to da okrenem jos koji put :)
Calavera Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Ja sam danas instalirao Curse prvi put posle ko zna koliko godina, tek posle sam video ovu temu. :D To je stvarno kralj comedy adventure zanra, sve ima - grafiku, likove, humor, pricu, duzinu i zagonetke koje ipak imaju logicne temelje.
Кристофер Лумумбо Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 dajte neki link za download skyrima koji funkcionise. moze na pm.
JozoMujica Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 dajte neki link za download skyrima koji funkcionise. moze na pm. Mora na pm.
Razzmatazz Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Ima za Skyrim jedan lepi perk kalkulator - već i dobar pregled veština dobro dođe: http://skyrimcalculator.com/
Кристофер Лумумбо Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Mora na pm. E, ne mora!zajebavam se, saljite na pm.
Have_Fun Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 A je l` moze mene neko da uputi na onu Runaway: A road Adventure, jerbo sam skinuo sa jednog torrenta, pa nije uopste radilo, da bih kasnije pokusao drugi, koji mi pokrene igricu, ali zabode nakon introa. Pokusao sam da unisntaliram moje kodeke i instaliram neke druge koje su postavljali kao resenje, ali nista.. i dalje zabada posle introa :/Help?
Have_Fun Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 (edited) ne mogu editizgleda da sam sredio...mada mi i dalje intro shtuca i baguje (kao i ostali filmici), ali sam bar uspeo da dodjem do toga da zaista zapocnem igranje Edited March 11, 2013 by Have_Fun
John Coltrane Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Najbolja kombinacija je PESEdit patch sa QPES (tj PesStatsDatabase) ocenama.Pošto je QPES po meni problematičan, nekako utakmice često liče na fliper i igrači prečesto šutiraju bombe (koji god nivo težine stavili).Ja nekada kada imam vremena, poubacujem PSD ocene u PESEdit patch ali je smor što stalno izbacuju nove pa sve mora ispočetka da se radiStavio QPES, jedino me iznenadila brzina u igri, ali i to sam podesio na +1. Videcemo kasnije, najmanji problem je menjati ;). Hvala Moco jos jednom.
Recommended Posts