Buck Naked Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Popaljiva razbibriga.Valja naterati crnu mačku da ne izađe sa table.http://www.gamedesign.jp/flash/chatnoir/chatnoir.swf
Razzmatazz Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 odlicno!Tako sam ja jednom u pola tri ujutru počeo da se ludački smejem, što onako napucan oklopima, sekirama i ostalim teškim metalima skačem i hvatam leptiriće.
Anonymous Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Ja sam čitav dan svog života potrošio loveći one plave leptiriće, važni su za neki alhemijski sastojak.
S.L. Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Hm, lakše je nabudžiti Barther i obilaziti alhemičare.Kuća u Riverrun-u ima sto za alchemy, odradiš par napitaka i izvadiš štetu.Umesto loveljenja leptira lukom i strelom :)
Weenie Pooh Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 (edited) Preigrao Mass Effect 3 najzad. Kako su otaljali rasplet, ja nemam reči. Toliko su drvili kako igra pamti izbore koje napraviš kroz sva tri dela, i kako svi oni utiču na konačni ishod, kad ono... Od izvora tri putića, hoćeš da budeš good guy, bad guy, ili nešto između :isuse:Nisam čitao online o igri do danas, ali sad vidim da je reakcija javnosti slična mojoj, dižu dreku, pišu peticije, pokreću kickstarters... čak je i Muzika morao javno da se izvinjava što su toliko zasrali.Ali nije samo u finalu problem, generalno ME3 ima najslabiju priču od sva tri dela. Deus ex machina na svakom koraku, lenji su scenaristi... voice acting je očajan, ali i da je bolji ne bi mogao da izvadi tako napisane dijaloge/monologe. Ujedem se za ruku svaki put kad čujem "reaper tech" ili "don't blame yourself" ili "it's not your fault". Plus što cela invazija Reapera deluje tragikomično, kao da igram neku zombie survival igru.Edit - Ovo je sušta genijalnost: Edited April 30, 2012 by Weenie Pooh
Кристофер Лумумбо Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 treba mi kvalittetan gta4 torrent. kupio sam nekoliko od svedskih pirata ali ne funkcionise.
Shan Jan Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Mozel mi neko predloziti neku dobru browsersku strategiju il bilo koju igru za ubijanje vremena u browseru :)
S.L. Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Znaš li u šta se upuštaš? :)Ako kreneš redovno da igraš, teško ćeš prestati.Pored svima poznatih Travian i Ogame, imaš i KingsAge možeš pogledati i par novijih igara na Aeria games.Poslednje sam igrao Call of Gods, koji je u stilu Heroes of M&M.Mada, ako samo hoćeš da prekratiš vreme par puta, zaobiđi ove igre i potraži neke fleš igrice, tipa TowerDefence.
Razzmatazz Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Risen 2. Da li neko može da zaustavi vreme da se malo poigram?
Shan Jan Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Znaš li u šta se upuštaš? :)Ako kreneš redovno da igraš, teško ćeš prestati.Pored svima poznatih Travian i Ogame, imaš i KingsAge možeš pogledati i par novijih igara na Aeria games.Poslednje sam igrao Call of Gods, koji je u stilu Heroes of M&M.Mada, ako samo hoćeš da prekratiš vreme par puta, zaobiđi ove igre i potraži neke fleš igrice, tipa TowerDefence.Tnx a lot! Vidi se iskustvo :P Travian me nikad nije privlacio jer me smaraju igre gde moras da dodjes u tacno odredjeno vreme. Nesto gde mozes da igras kad hoces ili da ga obilazis jednom dnevno... probacu towerdefence :) Imam svako prepodne praznog hoda kad vise ne mogu da ucim a moram da sedim i glumim sysadmina <_<
Mil@n Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Tnx a lot! Vidi se iskustvo :P Travian me nikad nije privlacio jer me smaraju igre gde moras da dodjes u tacno odredjeno vreme. Nesto gde mozes da igras kad hoces ili da ga obilazis jednom dnevno... probacu towerdefence :) Imam svako prepodne praznog hoda kad vise ne mogu da ucim a moram da sedim i glumim sysadmina <_<Igrao sam redovno travian do situacije kada se moj i još jedan savez nije borio za izgradnju svestkog čuda na 100 lvl(kraj igrice) i dok se posle određenog vremena u tu trku nije uključio AI tj Natari (posebno pleme), i pošto oni u svakom slučaju grade po 1 lvl na dan, nemoguće ih je pobediti pošto smo se mi već istrošili međusobno. I to se desi posle godinu i nešto igranja dok su pojedinci potrošili stotine eura na zlato i sl. Neverovatno. Poenta priče je da svakako izbegneš travian.
Miljenko Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Ako voliš igru koja se dešava u svemiru, imaš Pardus.Imaš 5000 AP(action points), koje možeš iskoristiti kako hoćeš. Putovanje, kupovina robe, izgradnja fabrike, izvršavanje misija...U poslednje vreme, ne igram svakodnevno, ali imam aktivan nalog i dalje.
Anonymous Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Risen 2. Da li neko može da zaustavi vreme da se malo poigram?Šta bre? Stvarno je izašao?
Recommended Posts