Jump to content
IGNORED

Internet kupovina

Alphons

Recommended Posts

Posted

Jao šugavi Sportsdirect objavio rasprodaju adidasa, najkija i ostalih. Mnogo dobrih ima cena za onu odeću za vežbanje. Razmišljam se da poručim malo jer kad god odem u neku teretanu samo ja izgledam kao da sam došla da im omalterišem nešto i izbacim šut, a ostali svi u super odećicama.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

105

• kud u maglu Simoviću

88

• Moća

78

• goofs

61

Posted (edited)

Do koliko je necarinjeno?

Edited by James Marshall
Posted

Njihov kalup je za broj manji od standardnih. Ja nosim 45 narucio sam preko SD-a 46 i taman kako treba.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted

Njihov kalup je za broj manji od standardnih. Ja nosim 45 narucio sam preko SD-a 46 i taman kako treba.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Baš ovaj model ili neki drugi?
Posted (edited)

tačnije 2/3 manje

:fantom:

imam skoro pa identične. adidas patike koje nosim su us 11 ili eu 45 1/3, a ove salomon su us 10.5 a eur 44 2/3

e

sam sad zagledao ove moje. samo su pertlanje i boja drugačiji. odlična obuća, ja sam prezadovoljan. posle par meseci sam hteo da kupim iste takve ali ih nije bilo više

:(

e1

@zet

apsolutno vredi

:)

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

probaj bilo koje salomon da bi utvrdio koji si broj, nemoj da gadjas. 

mada ima nesto u simovicevim recima, ja sam adidas 41 i jedna trecina, a salomon 40,5.

Posted

Da li vredi dati 48€ + dostavu za ove Salomon patike na sportsdirectu? Ne mogu da ih probam pre kupovine, pošto nema ovog modela po prodavnicama.

http://images.fieldandtrek.com/images/imgzoom/18/18388903_xxl.jpg

Mislim da te patike toliko negde realno i vrede... Čak i kada bi ih našao ovde, Mislim da su oko tih nekih 65, 70e. Jefitnije su od onih popularnih cross-šta već modela.

Posted (edited)

Jao šugavi Sportsdirect objavio rasprodaju adidasa, najkija i ostalih. Mnogo dobrih ima cena za onu odeću za vežbanje. Razmišljam se da poručim malo jer kad god odem u neku teretanu samo ja izgledam kao da sam došla da im omalterišem nešto i izbacim šut, a ostali svi u super odećicama.

+1

stigla roba upravo. od sutra sam 60 evra bolji vežbač. 

najbolja kupovina

63928690_l.jpg

Edited by nisam ja
Posted

^

el to radna uniforma Big Bull Sasinci ili IM Matijevic Novi Sad  :lolol:

Posted

e, gde kupujete pamučne majice? malo je glupo pitanje al jbg. 

ja imam neke iz amerike od pre deset godina i te su i dalje žestoko u upotrebi. znači obična pamučna jednobojna majica sa džepom na sisi. mislim da sam oko pet dolara plaćao. Ovde šta god da kupiš ne traje više od 10 pranja. iskezeči se, ispere boja itd. 

misim narucio sam neke lee cooper sa sda al to nije pamuk skroz nego samo 60% i to meni ne radi posao. usmrdim se za čas. Mislim možda malo preterujem sa nadom macurom ovih dana al opet, nisam baš sklon smrdenju. da ne govorim da se sve skupe i da ni jednu ne mogu da upašem u ovim ladnim danima da sačuvam krsta™ :deda:

Posted

Imas na SD za svaki proizvod i sastav, samo izaberi one sa 100% pamuk.

Posted

Jebeni Decathlon ne šalje majice u Suburbiju :(