September 20, 2025Sep 20 D express ima obicaj da ne dostavi na kucnu adresu iako sam ih cekao tada kada je zakazano vec da preusmere na paketomat ili neku prodavnicu.Par puta sam se peechkarao sa njima oko toga, pa mi na TEMU stoji napomena da mi samo Postexpressom salju.
September 20, 2025Sep 20 22 minutes ago, kronostime said:D express ima obicaj da ne dostavi na kucnu adresu iako sam ih cekao tada kada je zakazano vec da preusmere na paketomat ili neku prodavnicu.Par puta sam se peechkarao sa njima oko toga, pa mi na TEMU stoji napomena da mi samo Postexpressom salju.Da preusmere a da te traze tvoju potvrdu ?
September 20, 2025Sep 20 Just now, Lezilebovich said:Da preusmere a da te traze tvoju potvrdu ?Da.Zbog zdravstvenog stanja ne mogu da se setkam do paketomata i zato trazim isporuku iskljucivo na kucnu adresu.Medjutim, to im nije nikakav problem da mi posalju lokaciju paketomata i kod za podizanje posiljke.Stoka.
November 3, 2025Nov 3 Tražila neku knjigu na jednom nemačkom sajtu. I ima dugme "naruči". Ukucala svoju adresu, sve redom, došla do check out-a, kad nema dugmeta za plaćanje.I ja se mislim, ok, nešto nisam razumela ovde i ugasim sajt.Kad, knjiga stigla. Uz knjigu račun, ali nema instrukcija za plaćanje, nego onako, papirni, ime firme u zaglavlju, proizvod, cena, ko u Srbiji kad kupiš pa ti isporuče.Nikad nisam imala taj slučaj. Pisala sam im na mejl, ali niko nije odgovorio 2 nedelje.
November 3, 2025Nov 3 3 hours ago, Tihajeza said:Tražila neku knjigu na jednom nemačkom sajtu. I ima dugme "naruči". Ukucala svoju adresu, sve redom, došla do check out-a, kad nema dugmeta za plaćanje.I ja se mislim, ok, nešto nisam razumela ovde i ugasim sajt.Kad, knjiga stigla. Uz knjigu račun, ali nema instrukcija za plaćanje, nego onako, papirni, ime firme u zaglavlju, proizvod, cena, ko u Srbiji kad kupiš pa ti isporuče.Nikad nisam imala taj slučaj. Pisala sam im na mejl, ali niko nije odgovorio 2 nedelje.Ja sam nedavno naručila knjigu za brata od jednog malog izdavača iz Niša, istina prilikom naručivanja posle par sati stigao mi je mail od njih da će poslati knjigu i da nemam nikakve obaveze prema pošti pri dostavi nego će uz knjigu biti račun sa podacima za uplatu pa ako sam zadovoljna, mogu da uplatim kad god stignem, lep, ne generički već lični mail. Sutradan je stigla knjiga , uplatila sam odmah i poslala im mail da se zahvalim jer prvi put neko nešto šalje na poverenje. Nadam se da će poslovati još dugo u ovom surovom i mahom prevarantskom svetu
November 4, 2025Nov 4 11 hours ago, Tihajeza said:Tražila neku knjigu na jednom nemačkom sajtu. I ima dugme "naruči". Ukucala svoju adresu, sve redom, došla do check out-a, kad nema dugmeta za plaćanje.I ja se mislim, ok, nešto nisam razumela ovde i ugasim sajt.Kad, knjiga stigla. Uz knjigu račun, ali nema instrukcija za plaćanje, nego onako, papirni, ime firme u zaglavlju, proizvod, cena, ko u Srbiji kad kupiš pa ti isporuče.Nikad nisam imala taj slučaj. Pisala sam im na mejl, ali niko nije odgovorio 2 nedelje.Meni se to desavalo sa raznom robom i manjih firmama po Nemackoj I Svajcarskoj, ali je uvek na toj fakturi bio naveden I broj racuna na koji treba da se uplati. Nema nikakvih instrukcija za placanje?
November 4, 2025Nov 4 On 20. 9. 2025. at 17:39, kronostime said:D express ima obicaj da ne dostavi na kucnu adresu iako sam ih cekao tada kada je zakazano vec da preusmere na paketomat ili neku prodavnicu.Par puta sam se peechkarao sa njima oko toga, pa mi na TEMU stoji napomena da mi samo Postexpressom salju.to rade skoro sve kurirske službe, ne samo D, Temu ih sve zatrpava, a stipse neće da zaposle više ljudi. U 90% slučajeva idem na paketoman koji mi i nije ni blizu ni usput :(Meni je jednom City ostavio paket na otiraču jer nije bilo nikog kod kuće
November 4, 2025Nov 4 skoro nisam nešto naručivao, al zar nije praksa, makar dexpresa da ti provo pošalju viber poruku gde ukoliko želiš možeš da odabereš paketomatkod pošte je valjda da ti isporuče u paketomat koji je najbliži tvojoj pošti
November 4, 2025Nov 4 Svi ti dostavljaci mi posalju ujutru poruku da ce tog dana biti isporuka a onda zovu 5 minuta pred isporuku da vide da li si kuci. D Express, ako nisi tu, pokusace ponovo neki drugi dan. Posta ima obicaj da ostavi paket u posti, nekad cak i ne isporucuju nego te cimaju da ti dodjes po paket.Vecina moli da se ne cima da ulazi i penje se liftom do tvojih vrata u zgradi. Valjda ne zele da gube vreme.
November 4, 2025Nov 4 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:skoro nisam nešto naručivao, al zar nije praksa, makar dexpresa da ti provo pošalju viber poruku gde ukoliko želiš možeš da odabereš paketomatkod pošte je valjda da ti isporuče u paketomat koji je najbliži tvojoj poštiPosalju poruku, cekas ih kuci, niko ti se ne javi a ostavio si kontakt telefon niti dodje i posalju ti poruku da isporuka nije uspela.A ti ih cekao kod kuce ili si zaduzio nekog od ukucana da budu tu i preuzmu posiljku.
November 4, 2025Nov 4 da, od pošte mi se nije desilo da je neko zvao, cimao da siđem. uvek je bilo ono papirče da paket podignem u pohorskojzato su mi draži ovi gde biram paketomat na pumpi koja mi je usput na dnevnoj trasi
November 4, 2025Nov 4 34 minutes ago, Hubris said:Meni se to desavalo sa raznom robom i manjih firmama po Nemackoj I Svajcarskoj, ali je uvek na toj fakturi bio naveden I broj racuna na koji treba da se uplati. Nema nikakvih instrukcija za placanje?Našla sam na sajtu pod "Terms and Conditions" pa ima swift code i tako to.Pa ću tako.
November 4, 2025Nov 4 Ja se ne secam kad mi je Posta stvarno dostavila nesto, bio kuci ili ne. Samo stave to papirce i trci sam po posiljku. Moroni.
November 4, 2025Nov 4 Zavisi od poštara, moj pokuša pa ako nema nikog onda ostavi. Prethodni ne da nije isporučivao nego je neke ploče koje sam poručio vratio sa komentarom da nije mogao da nađe adresu, što je baš zanimljivo pošto živim u istoj ulici gde je zemunska pošta. Dakle lakše je bilo vratiti ploče u London nego potražiti zgradu u istoj ulici.
November 4, 2025Nov 4 Meni je samo stigla poruka neki dan da pokupim paket u pošti. Nisam podneo neku žalbu samo zato što sam žurio.Sve te usluge papreno koštaju, i to su usluge DO VRATA A NE DO POŠTE.Govna.