November 4, 2025Nov 4 On 20. 9. 2025. at 17:39, kronostime said:D express ima obicaj da ne dostavi na kucnu adresu iako sam ih cekao tada kada je zakazano vec da preusmere na paketomat ili neku prodavnicu.Par puta sam se peechkarao sa njima oko toga, pa mi na TEMU stoji napomena da mi samo Postexpressom salju.ovo je bukvalno do kurira koji pokriva re(j)on, decko iz d-expresa koji meni donosi je najljubazniji kurir kojeg sam ikada sreo, uvek do vrata, kada pozove ako nisam kuci dogovorimo se kada cu biti da onda donese. znaci cudo, ko da nije srbija...
November 4, 2025Nov 4 Мој поштар је баш добар лик. Чак и потписује место мене све и оставља ми у сандучету. Ови из Д експреса ме исто већ знају и када им кажем да нисам ту и да оставе у дворишту они то увек ураде.
November 4, 2025Nov 4 5 hours ago, Čutura said:ovo je bukvalno do kurira koji pokriva re(j)on, decko iz d-expresa koji meni donosi je najljubazniji kurir kojeg sam ikada sreo, uvek do vrata, kada pozove ako nisam kuci dogovorimo se kada cu biti da onda donese. znaci cudo, ko da nije srbija...I ja imam super iskustvo sa D-ekspresom. Ali cenim da je do kurira. Ovaj što drži moj reon se uvek javi 10-15 minuta pre i ako nema nikog "ne odustaje" Pita da ostavi kod komšije, jednom je video da je prozor odškrinut pa je gurnuo kroz prozor. Ako ne može danas ostaviće za sutra...Super lik..
December 13, 2025Dec 13 neko je napisao da ima koreanske kozmetike na ali expresu i temu. moze link? raspravljam se sa devojkom. ona kaze nema
December 14, 2025Dec 14 17 hours ago, bradilko said:neko je napisao da ima koreanske kozmetike na ali expresu i temu.moze link? raspravljam se sa devojkom. ona kaze nemaNisam ja, ali mislim da ima i da je falci.
December 14, 2025Dec 14 On 11/16/2025 at 10:54 AM, napadaj said:Prvi put u životu sam pao na Instagram reklamu i kupio sam ovu majicu:Daj link
December 14, 2025Dec 14 42 minutes ago, Boksi said:Daj link https://shawncraft.com/Sve su dobre Veličine naginju većim brojevima, tako da su moje dve XL bliže XXL-u, pa onaj ko inače nosi između npr. M i L treba da uzme M.Stižu iz Kine, deluje da nemaju veze sa malom porodičnim biznisom, ali su svakako baš dobre po dizajnu i kvalitetu tkanine i štampe.
December 14, 2025Dec 14 On 11/16/2025 at 10:54 AM, napadaj said:Prvi put u životu sam pao na Instagram reklamu i kupio sam ovu majicu:Za koliko stižu? I koliki su troškovi dostave? Ispod radara za carinu pretpostavljam da se provlače jer su sve oko 25usd. Edited December 14, 2025Dec 14 by Pixisis
December 14, 2025Dec 14 Za dve majice je bila 7 evra i nisam platio carinu i PDV kad je paket stigao.
December 14, 2025Dec 14 43 minutes ago, napadaj said:Za dve majice je bila 7 evra i nisam platio carinu i PDV kad je paket stigao.Jedna je £18.66, sa malim popustom za dve £33.58
December 14, 2025Dec 14 Auf, pljačka.Meni je ova sledeća, danas ću da naručim Edit: verovatno i ova haha Edited December 14, 2025Dec 14 by napadaj