August 20, 201410 yr TL;DR Predugo jeste trajala, ali to je cena popularnosti. To tera svakog autora na niz kompromisa i otezanja i razglabanja i preobjašnjavanja i traćenja vremena zato što se krava mora musti po svaku cenu. Sve ostalo što Ajant zamera je sve mačku o rep, posebno vajkanje oko toga kako je 1 ABC postao mainstream
August 20, 201410 yr Ne bi meni smetalo ni trideset sezona kad bi mogle da budu ispunjene nečim kvalitetnim, ali to se prosto ne može. Svaka priča može da se tegli samo donekle, posle toga već počinju da se javljaju džinovski magneti i pljačke voza i mitraljezi iz gepeka, itd.
August 20, 201410 yr Sve ostalo što Ajant zamera je sve mačku o rep, posebno vajkanje oko toga kako je 1 ABC postao mainstream Pobrkao si me sa svojim lupanjem o TD...
August 26, 201410 yr I najbolja serija, i scenario, toliko o tome... Miljenik mainstreama, najmasovnijih medija i crvenih tepiha...
August 26, 201410 yr Dve šine po sred puta, ti na jednoj od njih... Edited August 26, 201410 yr by Lancia
August 26, 201410 yr Da, da, simpatičan smajli :) Ipak, nije bitno da li je ili nije mainstream, već kakav je. Sama reč po sebi ništa ne znači, pisao sam samo u ovom kontekstu: Previše je ovo jadno, čist mainstream, pomalo ljigavo se folira da je drugo... I to sa tobom stvarno nema ništa...
August 27, 201410 yr I najbolja serija, i scenario, toliko o tome... Miljenik mainstreama, najmasovnijih medija i crvenih tepiha... Yok, trebala je Doris da pokupi nagrade