Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

breaking bad

Featured Replies

Evo sam dva sata na tome :( fak
ja sam trenutno na 229,970$ po sekundi, celi dan mi ode :frust: ovo je najbolja igrica u univerzumu
  • Replies 1.4k
  • Views 145.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Heisenburger  

• E jbg.   To je tako tanano i dobro uradjeno, dijalozi, simbolika hvatanja muve i uopste zelja da nema prljavstine u zivotu i delanju a prljavstina svuda. Tu je kljucan njihov dijalog zapravo

• Oni su u stvari normalni ljudi. Walt... nije. EDIT. Poslednji put kad sam zbindzovao, okrenuo sam perspektivu za 180 stepeni i gledao sve iz njihovog/Henkovog ugla. Sve mi je mnogo bolje leglo ne

Posted Images

• Author

$

116,153,030

per second

ostalo mi jos par upgradea da ostvarim, al ko zna koliko ce mi vremena za to biti potrebno...

Kako bre samo tolko? Meni $2,848,912 per second a nisam se nešto udubljivao, radi lagano u pozadini (ne verujem šta pišem :D).edit. hatori uleteo i pokenjao mi se na trud

Edited by Renegade

Nemam pojma, los sam kingpin ocigledno :D trenutno na 550,000$ . Kolko iljada bacvi proizvodite po sekundi?

$137,057,000 per second

celi dan mi ode :frust:
+2

13,924,106 per second (net)44,074,829 per second (gross)$1,522,611,486 per second no life :isuse: mada istina poceh pre neki dan

139.640.050svi apgrejdi zavrseni, jos samo tri achievements-a 8/11 Heisenberg.pngbarsa razbio :D:

Edited by Takanohana

moram priznati da je igrica postala vrlo nerealna, traze mi 32 triliona $ da bih potplatio nekog diktatora neke tamo zemlje, moze to mnogo jeftinije -_-

Meni je rasplet od Hanka na WC šolji pa do samog kraja odličan, problem je bilo u svemu onome između ubistva Gusa i WC šolje.
E, jeste!To jeste sve prilično blesavo bilo.A Tod i njegove seljačine jesu najbezvezniji negativci, verovatno zato što su prosto glupe i zle sirovine i ništa više od toga.Nego, neverovatno mi je drago što je ricin bio za sluzavu i ljigavu Lidiju :0.6:Kako mi je ta ćurketina išla na živce pa to je strašno...
Pa nije planirao to mu je bila jedina sansa da oslobodi Dzesija i da se osveti. Sve i da mu to nije uspelo, on bi bio mrtav, porodica obezbedjena, Lidija mrtva, a tesko da bi se naciji cimali oko Skajlar i malog kada vise nema Volta. i ljiguše Lidije
moram priznati da je igrica postala vrlo nerealna, traze mi 32 triliona $ da bih potplatio nekog diktatora neke tamo zemlje, moze to mnogo jeftinije -_-
Nerealna :lol: Ja upravo kupujem Meth Star, orbitalnu laboratoriju iz koje valjam kristal vanzemaljcima jer je jedna planeta premala za moju narko-imperiju.

to ti pricamSent from my iPhone using Tapatalk - now Free

• Author

pokupovao sam sve, $565,855,530 per second, i ostala jos samo 2 achievementsa. ima li ovo uopste kraja? :D

1,514,017,624 per second and counting.Inače, igrica se apdejtuje, ubacili su još neke stvari juče, refrešujte brauzer.

$

1,895,282,322

per second :)