MayDay Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 nista nisam spavala sinoc i sad sam toliko pospana da se mislim da zapalinski kuci s posla i da legnem i gledam serije.
ΟΛΥ Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 jbt dzesi mora sve da radi... kuva, ubija, vozi :D oce gus jedini preziveti ovo ili ce dzesi postati don i preuzeti kartel? :D
Nikola Kiric Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 mozda bi najbezbolnije resenje bilo da Gas i Majk umru, Dzesi (Lesi) se vraca kuci i zivi srecno i dugovecno sa Voltom... :)pitam se kako ce serija da se zavrsi... meni bi bilo najdraze/najbolje da Henk ubije Volta, ali videcemo.
Razzmatazz Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Đesiju ima da pukne film, sve ih pobije i onda kupi nove zvučnike i tv. LCD is so yesterday.Meni dovoljno da vidim onaj njihov pustinjski shithole oko kuća i odmah mi jasno zašto se iko uopšte navuče na meth.
belch Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 kako je smorio volt sa onom pricom o njegovom ocu, prvi put u seriji da sam preskočila neki deo
MayDay Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 meni hanzo reko da cu se ja zaljubiti u dzesa. sad mi djavo ne da mira..
hattori Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 meni hanzo reko da cu se ja zaljubiti u dzesa. sad mi djavo ne da mira..reko sam ti da ces nositi njegovu sliku u novcaniku!mozda ces ga i posvojiti, ili pretvoriti u platezno sredstvo!
hattori Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 aghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh jebem im mater!stratesko zakuvavanje!ko ce sad iscekati sledecu epizodu?! javlja mi se da ce walt postati svedok saradnik.to mu je jedini izlaz iz sranja u koje se uvalio.:D
Renegade Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ali Sol Gudmen, najjači lik :D. Kad je krenuo da se pozdravlja sa Voltom.
El Guapo Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Mr Beneke saved the day!PSSta bi sa Linkolnom u pustinji?
Sludge Factory Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Apsolutno... genijalna serija! Veceras vas pristigoh konacno, sutra (tj. preksutra) nova epizoda ^_^
belch Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 ne znam iz kog razloga sam bila ubeđena da je danas poslednja epizoda serijala pa mi je reakcija na kraj bila wtf??
Recommended Posts