Jump to content
IGNORED

breaking bad

hattori

Recommended Posts

Posted

nista nisam spavala sinoc i sad sam toliko pospana da se mislim da zapalinski kuci s posla i da legnem i gledam serije.

Posted

jbt dzesi mora sve da radi... kuva, ubija, vozi :D oce gus jedini preziveti ovo ili ce dzesi postati don i preuzeti kartel? :D

Posted

mozda bi najbezbolnije resenje bilo da Gas i Majk umru, Dzesi (Lesi) se vraca kuci i zivi srecno i dugovecno sa Voltom... :)pitam se kako ce serija da se zavrsi... meni bi bilo najdraze/najbolje da Henk ubije Volta, ali videcemo.

Posted

Đesiju ima da pukne film, sve ih pobije i onda kupi nove zvučnike i tv. LCD is so yesterday.Meni dovoljno da vidim onaj njihov pustinjski shithole oko kuća i odmah mi jasno zašto se iko uopšte navuče na meth.

Posted

kako je smorio volt sa onom pricom o njegovom ocu, prvi put u seriji da sam preskočila neki deo

Posted

meni hanzo reko da cu se ja zaljubiti u dzesa. sad mi djavo ne da mira..

Posted
meni hanzo reko da cu se ja zaljubiti u dzesa. sad mi djavo ne da mira..
reko sam ti da ces nositi njegovu sliku u novcaniku!mozda ces ga i posvojiti, ili pretvoriti u platezno sredstvo!
Posted

aghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh jebem im mater!stratesko zakuvavanje!ko ce sad iscekati sledecu epizodu?!:frust:

javlja mi se da ce walt postati svedok saradnik.to mu je jedini izlaz iz sranja u koje se uvalio.:D

Posted

Ali Sol Gudmen, najjači lik :D. Kad je krenuo da se pozdravlja sa Voltom.

Posted

Mr Beneke saved the day!PSSta bi sa Linkolnom u pustinji?

Posted

Apsolutno... genijalna serija! Veceras vas pristigoh konacno, sutra (tj. preksutra) nova epizoda ^_^

Posted

ne znam iz kog razloga sam bila ubeđena da je danas poslednja epizoda serijala pa mi je reakcija na kraj bila wtf?? :blink: