September 19, 201113 yr nista nisam spavala sinoc i sad sam toliko pospana da se mislim da zapalinski kuci s posla i da legnem i gledam serije.
September 20, 201113 yr jbt dzesi mora sve da radi... kuva, ubija, vozi :D oce gus jedini preziveti ovo ili ce dzesi postati don i preuzeti kartel? :D
September 22, 201113 yr mozda bi najbezbolnije resenje bilo da Gas i Majk umru, Dzesi (Lesi) se vraca kuci i zivi srecno i dugovecno sa Voltom... :)pitam se kako ce serija da se zavrsi... meni bi bilo najdraze/najbolje da Henk ubije Volta, ali videcemo.
September 22, 201113 yr Đesiju ima da pukne film, sve ih pobije i onda kupi nove zvučnike i tv. LCD is so yesterday.Meni dovoljno da vidim onaj njihov pustinjski shithole oko kuća i odmah mi jasno zašto se iko uopšte navuče na meth.
September 22, 201113 yr kako je smorio volt sa onom pricom o njegovom ocu, prvi put u seriji da sam preskočila neki deo
September 22, 201113 yr Author meni hanzo reko da cu se ja zaljubiti u dzesa. sad mi djavo ne da mira..reko sam ti da ces nositi njegovu sliku u novcaniku!mozda ces ga i posvojiti, ili pretvoriti u platezno sredstvo!
September 26, 201113 yr Author aghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh jebem im mater!stratesko zakuvavanje!ko ce sad iscekati sledecu epizodu?! javlja mi se da ce walt postati svedok saradnik.to mu je jedini izlaz iz sranja u koje se uvalio.:D
October 1, 201113 yr Apsolutno... genijalna serija! Veceras vas pristigoh konacno, sutra (tj. preksutra) nova epizoda ^_^
October 3, 201113 yr ne znam iz kog razloga sam bila ubeđena da je danas poslednja epizoda serijala pa mi je reakcija na kraj bila wtf??