Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

breaking bad

Featured Replies

Mda, još kad bi Gus bio glup pa radio nešto u svojoj ćevabžinici... neće se on previše izlagati pred tim malim, zna čiji je to sin i čiji nećak. Verujem da je ta ponuda posla bila samo neki throwaway line. Ne mogu da ga zamislim kako kaska između stolova sa štakama, ni Walta koji to mirno prihvata.

• Replies 1.4k
  • Views 145.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Heisenburger  

• E jbg.   To je tako tanano i dobro uradjeno, dijalozi, simbolika hvatanja muve i uopste zelja da nema prljavstine u zivotu i delanju a prljavstina svuda. Tu je kljucan njihov dijalog zapravo

• Oni su u stvari normalni ljudi. Walt... nije. EDIT. Poslednji put kad sam zbindzovao, okrenuo sam perspektivu za 180 stepeni i gledao sve iz njihovog/Henkovog ugla. Sve mi je mnogo bolje leglo ne

Posted Images

• Author
Mda, još kad bi Gus bio glup pa radio nešto u svojoj ćevabžinici... neće se on previše izlagati pred tim malim, zna čiji je to sin i čiji nećak.
ali henk ne zna sta gas zna, i koliko moze da se iskopa, pa cenim da ce na prvu loptu posumnjati da su oni filtri za preciscavanje upotrebljeni bas tu.naravno, ako mali pocne tamo da sljaka, neizbezna je i waltova nervozna reakcija,a ko zna sta tada ludaku moze pasti na pamet.:lol:
ali henk ne zna sta gas zna, i koliko moze da se iskopa, pa cenim da ce na prvu loptu posumnjati da su oni filtri za preciscavanje upotrebljeni bas tu.naravno, ako mali pocne tamo da sljaka, neizbezna je i waltova nervozna reakcija,a ko zna sta tada ludaku moze pasti na pamet.:lol:
ima ope' da turi sesir na glavu cool.gif

Henk je moj novi omiljeni lik :D

• Author

dok se dzesi bavi dobrotvornim radom, a skajler resava problem skrivanja novca, walter se preznojava sa henkom, koji zagrizo pa ne pusta - "hank catching us equals hank catchiing us"!jos 1 briljantna epizoda.finis dostojan kopolinog kuma ili depalminog skarfejsa(Mark Margolis).:Hail: :Hail: :Hail:

el mejor episodio de la cuarta temporada 2wn5ylu.jpg

skyler :Hail:

• Author

+1 :Hail:al nasikirase me finalom epizode.angry.gif

Skyler:

P8gUG.png

:naughty:

Henk je moj novi omiljeni lik :D
meni je uvek bio, al sad sa ovim konstantim jebanjem walta je jos jaci! i dzesi, skini pit :D i majk su ok.inace, serija je bila 9/10, sve negde do sredine trece sezone kad pocinje serija nerealnih dogadjaja <_< prvo ono sa kamp kucom, koju je henk toliko trazio i na kraju kad je nasao poslednju on nece da provali jer ga neki jbni zakon kao sprecava :lol: i jos posle toga uopste ne proverava poziv oko zene, vec odmah pali u bolnicu i ostavlja slucaj kome je posvetio zivot ne pozvavsi nikoga da je cuva <_< zasto dzesi kao osumnjiceni nije pracen posle incidenta sa henkom?henk bez pistolja roknuo ona 2 kartelovca. i to ovaj drugi nije hteo da ga overi vec je otisao po macetu :lol:i jos mnogo toga... evo sad u 4. sezoni kad henk dobije onu knjizicu na kojoj su inicijali ww, on se kao zajebava sa waltom i mada mu postaje malo sumnjiv on ni ne pokusava da ispita nesto oko njega... svi su kao popusili pricu oko kockarskog dobitka :isuse: cime se bavio walt od kako je dao otkaz u skoli i dok nije kupio praonicu?jbmu zet ti je profesor hemije, zar ti nije malo sumnjivo sve to? da ga bar jednom proveris, da vidis sta on radi u slobodno vreme™?waltovo pricanje sa kamerama, wtf? :isuse: poslednje 3-4 epizode su vratile seriju na stari put, i zato generalna ocena 8/10.ko je gusova veza u dea? henkov partner?walt me strasno nervira jer se debilno ponasa i bas mi je drago sto ga je dzesi odvalio :)

Edited by ΟΛΥ

wow, dzesi d men Hail.gif

• Author

aupickumaterinu kakva epizoda! vau!:Hail: jessy! :Hail: :Hail:gus!:Hail: :Hail: :Hail:

hanzo, skinula sam prve tri sezone, pa sad bozpomozi..

• Author
hanzo, skinula sam prve tri sezone, pa sad bozpomozi..
pogledaces ih za dva dana...mmw:D