Jump to content

breaking bad

Featured Replies

Mda, još kad bi Gus bio glup pa radio nešto u svojoj ćevabžinici... neće se on previše izlagati pred tim malim, zna čiji je to sin i čiji nećak. Verujem da je ta ponuda posla bila samo neki throwaway line. Ne mogu da ga zamislim kako kaska između stolova sa štakama, ni Walta koji to mirno prihvata.

• Author
Mda, još kad bi Gus bio glup pa radio nešto u svojoj ćevabžinici... neće se on previše izlagati pred tim malim, zna čiji je to sin i čiji nećak.
ali henk ne zna sta gas zna, i koliko moze da se iskopa, pa cenim da ce na prvu loptu posumnjati da su oni filtri za preciscavanje upotrebljeni bas tu.naravno, ako mali pocne tamo da sljaka, neizbezna je i waltova nervozna reakcija,a ko zna sta tada ludaku moze pasti na pamet.:lol:
ali henk ne zna sta gas zna, i koliko moze da se iskopa, pa cenim da ce na prvu loptu posumnjati da su oni filtri za preciscavanje upotrebljeni bas tu.naravno, ako mali pocne tamo da sljaka, neizbezna je i waltova nervozna reakcija,a ko zna sta tada ludaku moze pasti na pamet.:lol:
ima ope' da turi sesir na glavu cool.gif

Henk je moj novi omiljeni lik :D

• Author

dok se dzesi bavi dobrotvornim radom, a skajler resava problem skrivanja novca, walter se preznojava sa henkom, koji zagrizo pa ne pusta - "hank catching us equals hank catchiing us"!jos 1 briljantna epizoda.finis dostojan kopolinog kuma ili depalminog skarfejsa(Mark Margolis).:Hail: :Hail: :Hail:

el mejor episodio de la cuarta temporada 2wn5ylu.jpg

skyler :Hail:

• Author

+1 :Hail:al nasikirase me finalom epizode.angry.gif

Skyler:

P8gUG.png

:naughty:

Henk je moj novi omiljeni lik :D
meni je uvek bio, al sad sa ovim konstantim jebanjem walta je jos jaci! i dzesi, skini pit :D i majk su ok.inace, serija je bila 9/10, sve negde do sredine trece sezone kad pocinje serija nerealnih dogadjaja <_< prvo ono sa kamp kucom, koju je henk toliko trazio i na kraju kad je nasao poslednju on nece da provali jer ga neki jbni zakon kao sprecava :lol: i jos posle toga uopste ne proverava poziv oko zene, vec odmah pali u bolnicu i ostavlja slucaj kome je posvetio zivot ne pozvavsi nikoga da je cuva <_< zasto dzesi kao osumnjiceni nije pracen posle incidenta sa henkom?henk bez pistolja roknuo ona 2 kartelovca. i to ovaj drugi nije hteo da ga overi vec je otisao po macetu :lol:i jos mnogo toga... evo sad u 4. sezoni kad henk dobije onu knjizicu na kojoj su inicijali ww, on se kao zajebava sa waltom i mada mu postaje malo sumnjiv on ni ne pokusava da ispita nesto oko njega... svi su kao popusili pricu oko kockarskog dobitka :isuse: cime se bavio walt od kako je dao otkaz u skoli i dok nije kupio praonicu?jbmu zet ti je profesor hemije, zar ti nije malo sumnjivo sve to? da ga bar jednom proveris, da vidis sta on radi u slobodno vreme™?waltovo pricanje sa kamerama, wtf? :isuse: poslednje 3-4 epizode su vratile seriju na stari put, i zato generalna ocena 8/10.ko je gusova veza u dea? henkov partner?walt me strasno nervira jer se debilno ponasa i bas mi je drago sto ga je dzesi odvalio :)

Edited by ΟΛΥ

wow, dzesi d men Hail.gif

• Author

aupickumaterinu kakva epizoda! vau!:Hail: jessy! :Hail: :Hail:gus!:Hail: :Hail: :Hail:

hanzo, skinula sam prve tri sezone, pa sad bozpomozi..

• Author
hanzo, skinula sam prve tri sezone, pa sad bozpomozi..
pogledaces ih za dva dana...mmw:D