Jump to content
IGNORED

breaking bad

hattori

Recommended Posts

Posted
Odgledah pretposlednju epizodu 2. sezone, i iznervirao sam se, pa mi je teze da nastavim dalje. Posle onog incidenta sa Jane koja mi je superkul lik :wub: , Walt mi vise nije simpatican. Sad samo "navijam" da Jesse ne najebe i nakupi se para :D
Heh, stvarno nije isto kad shvatiš da je Volt u stvari negativac. Mada, meni je to bilo gotivno.
:Hail: :Hail: :Hail: :Hail: :Hail: Znate ono kada trcite kuci sa posla samo da sednete pred racunar da gledate.....pa onda gledanje do duboko u noc, zapostavljanje svih obaveza :fantom: Ne znam sta sve da napisem o ovoj seriji. Sve sto kazem bice jako malo u odnosu na to koliko je dobra! Radnja fenomenalna, likovi savrseni, ma sve je vrh! Posle Breaking Bad-a sve ce biti jadno :(
Potpuno te razumem, ali ne boj se za dalje, ima šta da se gleda. :)
Posted
Posle Breaking Bad-a sve ce biti jadno :(
Ja sam pak siguran da se nikad neće pojaviti ništa ni blizu ovome:Six-feet-under.jpg
Posted
Potpuno te razumem, ali ne boj se za dalje, ima šta da se gleda. :)
Sta, sta, reci? :o
Posted
Sta, sta, reci? :o
Pa ne znam šta si do sada gledao. Wire? Justified? Gomila Britanaca, ako voliš visoku stilizaciju. Od krimića, to jest. Ne znam šta tebe zanima.
Posted

Prva serija koju sam odgledao u dahu bila je Prison Break (odlicno mi je drzala paznju), onda sam gledao Lost (savrsenstvo sa jos savrsenijim glupim zavrsetkom), Heroes ( dve sezone i dosta), Fringe, takodje dve sezone. Video sam da se Wire bas hvali. Zanima me da li u toj seriji se radnja nastavlja iz epizode u epizodu ili je svaka epizoda prica za sebe?

Posted
Zanima me da li u toj seriji se radnja nastavlja iz epizode u epizodu ili je svaka epizoda prica za sebe?
Svaka sezona je novi slucaj, a povezani su glavni likovi. Odlicna serija!
Posted
Fringe, takodje dve sezone.
Greška, nastavi, postaje sve bolja i bolja.
Posted

:o Sunce ti! Kakva serija :Hail: Sad sam odgledao poslednju epizodu 4. sezone.. pa ono je, sto bi rekli "znaci vrh" :Hail: Walt me i dalje jako nervira, jos uvek kao vise brinem za Jesse-a, ali ovaj poslednji plan, ovu semu sto je smislio :Hail: Definitivno je ovo jedna od najboljih serija koje sam ikada gledaoSta sad da radim do 5. sezone :(Ili jos gore, sta da radim kada se zavrsi :o

Posted
Baš gledam ponovo seriju, Skajler mi je 11 puta ogavnija nego na prvo gledanje. Nadam se da scenario za 5. sezonu uključuje i jedan metak za nju.
vala baš ogavna. a sestra je sustiže.
Posted

oni su je kupili odavno. prikazivali pre godinu i vise na Pink Familypa verovatno odlucili da im ne stoji dzaba ili jednostavno moraju da je prikazu..