Jump to content
IGNORED

breaking bad


hattori

Recommended Posts

да овако и ја то схватам, све пре хенка је могао некако оправдати, хенкова смрт* је та линија коју није смео да пређе* или било кога члана породице, а без обзира што можда не делују као најбољи пријатељи, тј волт није деловао да тако доживљава хенка ипак су они редовно имали роштиље и остала дружења + волт млађи је увек готивио ујка хенка, тако да он је у сваком случају део породице..
Njemu je porodica samo alat za racionalizaciju zlocina. Istina je zapravo da on uziva u zlocinu (De Sad :D )Inteligentan i talentovan covek koji svoje znanje koristi da truje ljude i na tome zaradjuje - moze li ista cinicnije od toga? WW je cinik i ljudomrzitelj sa dijagnozom. Jedina stvar koja ga pred samim sobom cini covekom je ta crvena linija koju je postavio - porodica. A od samog pocetka serije aktivno radi na unistavanju svega sto njegova porodica jeste.Mnogo je dobra serija, najbolja u stvari. Poslednja epizoda jeste rasplet, ma sta nakarikali u sledece dve - prosto, citav petodelni serijal isao je ka ovoj epizodi gde Flin saznaje ko mu je i kakav mu je otac.Kreshendo. Edited by CowBoy
Link to comment

Au, mnogo jaka epizoda.

Sjajna transformacija u malom Walta, prvo u onoj sceni sa Goodmanom kada odbija da prihvati da je gotovo, a posle i u brvnari kada plaća čoveku 10k$ za sat vremena njegovog društva, kakav mizerni kraj nekada velikog igrača.Jesse je jadan skroz prso, i dalje imam neki hanč da će preživeti kao tragičan lik ove drame, možda i Walt bude upravo taj koji će ga osloboditi. Sad kapiram i kako/zašto je on krenuo naoružan do zuba na hillbillyje, realno to nije njegov fah, nikad ništa teže od pištolja nije držao u ruci, a kamoli pucao iz toga, a ipak ide da udari na gomilu probisveta kojima je to dobar dan. Fino su to odradili.Ono što prima u venu je neka hemoterapija?

Ko ce dočekat ponedeljak :frust:edit: inače epizodu gledam uveče, posle posla itd, al danas me uvatio neizdrž

Edited by goofs
Link to comment

ocekivao sam da ce dzesi pobeci, ali ne i da ce odma da ga uhvate. izvesno je da ce pinkman da rokne toda, a skajler otkuca lidiju fedsima. ww ce sa sobom da povuce i gray matter, kako se cini.

Link to comment

Skroz zaboravih na onog malog Engleza iz prve sezone, sumnjam da ce da ga WW rusi, pre ce da mu zapreti da bi mogao da ga srusi i da ga iskoristi da prebaci pare koje mu WW da njegovoj porodici i tako ih opere pred zakonom i pred juniorom i skajlar.Nadao sam se da ce Dzesi da pobegne cisto da bi glupi Meth Damon najebao, posto pocinje da mi pomalo bude zao Dzeka, da nema tog malog gramzivog i zaljubljenog necaka ladno bi se izvukao.Onaj telefonski poziv i ishod je bio ocekivan ali ipak ni za mrvu manje mucan.

Link to comment

Ja se nadam against hope nekom happy endu, nešto gde Walt trijumfalno vraća sve svoje pare, onda preko posrednika kupuje 51% akcija propale Gray Matter kompanije i vlada iz senke :)

Link to comment
Ja se nadam against hope nekom happy endu
I ja, najgori sam :(Voleo bih ako ništa drugo da se WW i Pinkman nekako izmire, al kako posle svega... Valjda je jedan od najvećih uspeha pisaca što je apsolutno sve moguće do kraja, sve je moguće, ništa nije sigurno. :) Edited by Glas RazumaN
Link to comment

Ja bih isto voleo happy end za WW. Ako nista drugo bar da mu uspe taj plan da obezbedi porodicu pa makar i umro od strane redneka.Ali strepnja mi je dublja od nade...

Link to comment
Ja bih isto voleo happy end za WW.
+1btw. nesto sam brojao prosle sezone, WW je svojerucno ubio vise od deset ljudi (izgubio sam tacnu racunicu, recimo da je oko broja 14)so, ispada da bih voleo da se visestruki ubica izvuce :isuse: Edited by CowBoy
Link to comment

Pa vec u prvom serijalu na pocetku ubija dvojicu, preplasen. Posle, mitz po mitz, nakupilo se deset+ ne racunajuci one za koje je ubistvo naredio.Mrzi me sada da navodim (a imam i neodloznog posla) ali ima ih dosta. Samo u epizodi gde zavrsava sa Gus-om i ide po Pinkmana u laboratoriju ubija dva (ili tri?) strazara. Pa ona dva dilera koja su ubili dete. Pa Gus-a i Salamanku (posredno doduse ali bez njega neizvodljivo + je njegova ideja).

Link to comment

Sve zavisi kako se broji. Ajmo redom:1. Crazy 8, zadavljen2. njegov rođak Emilio, otrovan3. Jesse's Jane, prevrnuta na leđa slučajno ali namerno ostavljena da se uguši?4. i 5. Ona dvojica što su htela da ubiju Džesija pa ih je Walt pregazio i rekao mu "Run."6. Hector Salamanca, postavio mu bombu na kolica, iako je ovaj sam i dobrovoljno aktivirao?7. i 8. Gus Fring i njegov bodyguard, gorepomenutom bombom; više ih je Walt ubio nego Hector, zar ne?9. Mike Ehrmantraut, upucan...Više se ne sećam, ostalo je valjda bilo by proxy.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...