November 22, 2025Nov 22 Koliko li je brzo citala kad je to pokojnom Mitrovicu bio prejak ritam? On se radi tako i toliko da mu je verovatno sve usporeni snimak...
November 23, 2025Nov 23 Popular Post Just now, Milosh76 said:I ko je na kraju dobio otkaz na Pinku?celo pozorište odeon, ili bar 2/3 zaposlenihpo onome što sam čuo žm je poslao ceo kolektiv u london na 3-4 da da gledaju mjuzikle i kupe fore od njih 15-20 koliko ih je već bilo niko nije odgledao ni jednu predstavua bojana odavić lilić je suspendovana prezenterka
November 23, 2025Nov 23 Just now, kud u maglu Simoviću said:celo pozorište odeon, ili bar 2/3 zaposlenihpo onome što sam čuo žm je poslao ceo kolektiv u london na 3-4 da da gledaju mjuzikle i kupe foreod njih 15-20 koliko ih je već bilo niko nije odgledao ni jednu predstavuKoji retardi, jbt...
November 23, 2025Nov 23 A šta je sa Bojanom Odavić? Da nije demontrativno u programu izgovorila "30 godina čitam đubre i laži koje mi podmeću, dosta je"
November 23, 2025Nov 23 možda su je zajebavali namerno i prebrzo menjali tekst na ekranu sa kojeg čita...?
November 23, 2025Nov 23 Ne, to je BK postavila kao standard u Srbiji da mora voditelj da tuče kao iz mitraljeza kad su kretali sa Telefaktom, pa se zadržalo i dan danas da informativa mora tako.
November 23, 2025Nov 23 informativa i treba da se čita takoa ne kao na RTS-u kad Vesna Radosavljević uzme da čita Dnevnik kao priču pred spavanje penzionerima Edited November 23, 2025Nov 23 by levi
November 23, 2025Nov 23 Koje zlo je izniklo sve iz pokojne BK.Da nije Natase Miljkovic i onog lika sto je sad valjda na Insajderu, bio bi to najveci rasadnik cacija u etru: Zvezdana Jovanovic, Biljana Popovic-Ivkovic, ovde pomenuta Bojana Odavic, pa Branka Nevistic, Maja Nikolic, Jovana Joksimović....garant sam ih pola zaboravio.
November 23, 2025Nov 23 ^učilo se od “ako đinđić preživi srbija neće” “bengalski tigar aka s.m” aleksandra tijanićašta te čudibtwsplićanka je potekla na tv politika
November 23, 2025Nov 23 Ko je Splića? Kroz tu redakciju su prosli i jedan Bujosevic i jedan Milomir Maric.