Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

7 hours ago, Tinman said:

I Anja Rankovic je iz istog legla

Ona bese neka unuka Leke Rankovica?

Cini mi se da je tako.

• Replies 1.4k
  • Views 195.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Što se veselio - veselio se.

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

celo pozorište odeon, ili bar 2/3 zaposlenih po onome što sam čuo žm je poslao ceo kolektiv u london na 3-4 da da gledaju mjuzikle i kupe fore od njih 15-20 koliko ih je već bilo niko nije odgledao

• Posle onoga sto mu se desilo..ja nemam snage da ga osudjujem ili prebacujem mu nesto. Kako covek posle tako necega skupi snage i nastavi sa zivotom, ne znam i ne zelim nikome da sazna.    Ov

Posted Images

NOVA portal
No image preview

Unuka Aleksandra Rankovića bila je TV zvezda, a onda je n...

Anja Ranković nekada je bila popularna voditeljka, a danas se retko pojavljuje u javnosti.

A i ja svasta pa pitam. Ako se prica da su u HR "200 obitelji" oni koji usmeravaju kompletna privredno-ekonomska strujanja, u Srbiji 200 porodica ili manje, vode kompletan drustveno-politicko-ekonomsko-you name it... zivot. Bukvalno: ološokratija.

Anja Ranković siva eminencija. Upravlja Srbijom iz senke

To bi realno moglo da objasni zasto je Srbija u tolikom qrcu gospode

Anja Rankovic je, konkretno govoreci, 1 abitan lik, ali je glupo negirati to da nam zemlju vodi 100njak najuticajnih porodica, koje su redom ili tajkunskog ili ratnoprofiterskog ili udbaskog porekla ili imaju sve te elemente u sebi.

Ja nju jedino pamtim da je u nekoj emisiji koju je vodila forsirala dekolte na max. Znači pamtim je po dobru.

brt mili, sve je mogla da forsira al dekolte nikako

tj nije bilo tu ničega za forsaž

kaluđericatm

divlja gradnja

G6bJUEUXgAAI0ov?format=jpg&name=large

Nisam znao gde da postavim, pa moze i ovde 😁

Lazna svadba....Dovedu glumce, mladu i mladoženju. Ti se središ, platiš 70 evra i veseliš se venčanju dva glumca. Imaš piće i klopu za te pare

ovo ako prođe sledeće su lažne sarane

22 minutes ago, Fakundo Sava said:

ovo ako prođe sledeće su lažne sarane

To sam i ja rekao drugaru, a onda mi je rekao da to postoji 🙄

What is a mock funeral?

A mock funeral involves pretending you are dead so you can go through the ritual of a funeral. It usually means lying in an actual coffin as if you are a corpse. In South Korea, they usually put a lid on the coffin, and you are expected to lie inside contemplating what it would mean to actually die.

1 hour ago, Milosh76 said:

G6bJUEUXgAAI0ov?format=jpg&name=large

Nisam znao gde da postavim, pa moze i ovde 😁

Lazna svadba....Dovedu glumce, mladu i mladoženju. Ti se središ, platiš 70 evra i veseliš se venčanju dva glumca. Imaš piće i klopu za te pare

A i gde ce ovo proci nego u Veterniku frust

6 hours ago, Moća said:

Ja nju jedino pamtim da je u nekoj emisiji koju je vodila forsirala dekolte na max. Znači pamtim je po dobru.

Au brate, wot a mistake. Nema ona tu šta da pokaže, to su joj u šminkernici crtali...

Mozda je tako, tada sam bio mlad i glup, sad vise nisam mlad.

Sta god su joj crtali dobro je pokazivala i volela je da pokazuje, secam se i ja.

On 23. 11. 2025. at 21:24, G. L. said:

Koje zlo je izniklo sve iz pokojne BK.

Da nije Natase Miljkovic i onog lika sto je sad valjda na Insajderu, bio bi to najveci rasadnik cacija u etru: Zvezdana Jovanovic, Biljana Popovic-Ivkovic, ovde pomenuta Bojana Odavic, pa Branka Nevistic, Maja Nikolic, Jovana Joksimović....garant sam ih pola zaboravio.

Au brate Nataša Miljković kao "mera" kvaliteta.

Žena je na svaku tv na koju je došla izmišljala "nešto novo i do sada nevidjeno" samo da bi prikrila koliko je isprazna i netalentovana.

I svaki taj "format" joj je propao.

A ako misliš na Branka Veselinovića sa Insajder TV on jeste dobar, uglavnom kao prezenter, i na BK je došao čini mi se sa STB. Na nagovor svog kuma Miloša Milovanovića koji je, po meni dobar prezenter koji je vrlo potcenjen...